gi parasiau, apie meistrus, remonta, gedimus ......vyrgaz rašė:O apie ką tada?Antas rašė:as ne apie vaziavima, apie gedima, remonta, meistrai ir t.t.
gi parasiau, apie meistrus, remonta, gedimus ......vyrgaz rašė:O apie ką tada?Antas rašė:as ne apie vaziavima, apie gedima, remonta, meistrai ir t.t.
Draugo brolis turi. Pas ji berods 2,2 benzas, ecotechas. Nusipirkus rijo tepalus, vare kazkam remontuot, keite ten visokia gumytes, nieks nepasikeite. Tada issiarde pats, rado kartery dafiga tu paciu gumyciu keiciant primesta, keite berods ziedus, zodziu viska kas imanoma, nepadejo. Tada truko kantrybe, nusipirko apynauji motora is anglijos parvezta, daba lyg nieko.Wytux rašė: Gal kas su Zafyrom turejot reikalu?
Mano zmona pamate pas savo teta sharana, sako dafai i mes toki perkam. Sakau kai tu vairuosi, tada galesim ir pirkt, man autobuso nereikiaWytux rašė:Nu jo .. vaikamobili sunku issirinktiO tai Vectrose ne tie patys ecotekai stovi?
http://www.autogidas.lt/peugeot-806-vie ... 74652.htmlWytux rašė:Nu jo .. vaikamobili sunku issirinktiO tai Vectrose ne tie patys ecotekai stovi?
vyrgaz rašė:http://www.autogidas.lt/peugeot-806-vie ... 74652.html
Su šitais net taksistai važinėja..
aha... 12metu masina nuvaziavus 130kkm... po 10 tukstanciu i metus..Skridžas rašė:vyrgaz rašė:http://www.autogidas.lt/peugeot-806-vie ... 74652.html
Su šitais net taksistai važinėja..
Bet tai kai kainos už beveik nevažiavusia mašyna tik 130
Jooo, nelabai jie ilgaamžiai..Wytux rašė: O tai Vectrose ne tie patys ecotekai stovi?
Tai vat kad ir man 'bure' apie tas Vectras ...tik tipo nuo 2000 reikia jamt, nes te biski geresnes korozijos ir t.t. ...tipo varikliai benzo zasibys.... nu jis pat toks prie masinu krapstukas tai vazineja su tokia, jo uosviai irgi su tokia ir tipo zjbFiskius rašė:Wytux rašė:.... Paziurejau vectros arba astros nuo 98 metu, gal ir visai nieko butu, bet su dabartinem dyzelio kainom, lyg norisi grizt prie duju, bet su tokais opelio varikliais, nekiltu ranka jamt benza. Tai ir lieku prie dilemos, gal ka geriau sumastysiu iki kol pribresiu pirkt
A tai tau Skridzai neatrodo keista, kad kas antra masina, ivaziuojanti i Lietuva pardavimui, buna naudota visokiu senoliu , busimu uosvieniu, mamu su 2 vaikais ar pas neigalius zmones garazuose stovejo?Skridžas rašė:A tai Vava tu negalvojai kad čia mamaa 2 vaiku i darželi ir atgal o paskui i mokykla ir atgal nu kiek ten gali pravažuoti![]()
Va mano busima uošvienė 10 000km i 2 metus pavarao
bet tai yra baisus rezimas, variklis gal gyvenime nera iki darbines temperaturos susiles.Skridžas rašė:... čia mamaa 2 vaiku i darželi ir atgal o paskui i mokykla ir atgal nu kiek ten gali pravažuoti![]()
Va mano busima uošvienė 10 000km i 2 metus pavarao
Blogiau nebus jei paimsi ir pakrausi. Masininis akumas kraunasi kol pasikrauna, toliau jau nepriima krovimo. Uzjunk kokiam pusdieniui, kad butu pilnai pasikroves. Arba gali padaryti ta pati pries nesdamas i masinaSkridžas rašė:Taip gavosi kad po paskutinės žvejybos su chebra bumeri pastačiau ir nevažiavau,tai kadangi artėjo šalčiai ir akuma išėmiau.Planavau pakrauti bet anas neišsikroves,bet galvoju gal pajunkti ant pakrovėjo ten tokia funkcija yra tipo kažkokio palaikimo ar sužadinimo,kažin verta ar ne,ar akumui pokui kad kokia savaite ar dvi nejudinamasDabar rodo 12,73
Pas mane automatinis pakrovėjias,ir ten yra rėžimas kažkoks sužadinimo ar palaikimo ta prasme kai jis pilnas,aš vis pamatuoji ji,bet jis 12,73 rodo visa laika,o man taip niežti nagus ta pakrovėja panaudotiFiskius rašė:Blogiau nebus jei paimsi ir pakrausi. Masininis akumas kraunasi kol pasikrauna, toliau jau nepriima krovimo. Uzjunk kokiam pusdieniui, kad butu pilnai pasikroves. Arba gali padaryti ta pati pries nesdamas i masina