Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #337771   Antas
 31 Sau 2012 10:41
vyrgaz rašė:
Antas rašė:as ne apie vaziavima, apie gedima, remonta, meistrai ir t.t.
O apie ką tada? :ruko
gi parasiau, apie meistrus, remonta, gedimus ......
 #337795   Fiskius
 31 Sau 2012 11:39
Wytux rašė: Gal kas su Zafyrom turejot reikalu?
Draugo brolis turi. Pas ji berods 2,2 benzas, ecotechas. Nusipirkus rijo tepalus, vare kazkam remontuot, keite ten visokia gumytes, nieks nepasikeite. Tada issiarde pats, rado kartery dafiga tu paciu gumyciu keiciant primesta, keite berods ziedus, zodziu viska kas imanoma, nepadejo. Tada truko kantrybe, nusipirko apynauji motora is anglijos parvezta, daba lyg nieko.
Siaip opeliu ecotechiniai benzai yr shudas, jau zinau 4 masinas kurios pradejo ryt tepalus ir nieks nepadejo. Tokia darbine turejau, daba neseniai darbe pardavinejo 5 metu senumo astra 1,6 ecotechas, prabegusi 180k, ryja tepalus. Arba remontuot motora (turbut nepades) arba keist :grin:
 #337798   RamaZ
 31 Sau 2012 11:48
Zafyrą turėjo pažystamas verslininkas. Dyzeliukas. Tikslių parametrų nežinau, bet žinau, kad po poros metelių pardavė, nes sakė su tokiu "š..." nevažinėsiu. O pirko tiesiai iš salono. Na gal kokia "neteisinga" pasitaikė, ką gali žinot.
Keitė visus ratų guolius, remontavo variklį, turėjo bėdų su kompu...
 #337835   Wytux
 31 Sau 2012 14:21
Nu jo .. vaikamobili sunku issirinkti :? O tai Vectrose ne tie patys ecotekai stovi?
 #337846   Fiskius
 31 Sau 2012 15:17
Wytux rašė:Nu jo .. vaikamobili sunku issirinkti :? O tai Vectrose ne tie patys ecotekai stovi?
Mano zmona pamate pas savo teta sharana, sako dafai i mes toki perkam. Sakau kai tu vairuosi, tada galesim ir pirkt, man autobuso nereikia :-D
Man rods visuose opeliuose tie patys varikliai vaiksto :) As irgi paziurineju su perspektyva golfa kazkuom pakeisti, kol neiskritau su sedyne. Paziurejau vectros arba astros nuo 98 metu, gal ir visai nieko butu, bet su dabartinem dyzelio kainom, lyg norisi grizt prie duju, bet su tokais opelio varikliais, nekiltu ranka jamt benza. Tai ir lieku prie dilemos, gal ka geriau sumastysiu iki kol pribresiu pirkt :roll:
 #337864   vava
 31 Sau 2012 16:13
Skridžas rašė:
vyrgaz rašė:http://www.autogidas.lt/peugeot-806-vie ... 74652.html
Su šitais net taksistai važinėja..

Bet tai kai kainos už beveik nevažiavusia mašyna tik 130 :superšokas
aha... 12metu masina nuvaziavus 130kkm... po 10 tukstanciu i metus.. :) naivumas tavo
 #337866   Tadunce
 31 Sau 2012 16:15
Wytux rašė: O tai Vectrose ne tie patys ecotekai stovi?
Jooo, nelabai jie ilgaamžiai..
 #337867   Skridžas
 31 Sau 2012 16:17
A tai Vava tu negalvojai kad čia mamaa 2 vaiku i darželi ir atgal o paskui i mokykla ir atgal nu kiek ten gali pravažuoti :roll:
Va mano busima uošvienė 10 000km i 2 metus pavarao :ruko
 #337903   Wytux
 31 Sau 2012 18:32
Fiskius rašė:
Wytux rašė:.... Paziurejau vectros arba astros nuo 98 metu, gal ir visai nieko butu, bet su dabartinem dyzelio kainom, lyg norisi grizt prie duju, bet su tokais opelio varikliais, nekiltu ranka jamt benza. Tai ir lieku prie dilemos, gal ka geriau sumastysiu iki kol pribresiu pirkt :roll:
Tai vat kad ir man 'bure' apie tas Vectras ...tik tipo nuo 2000 reikia jamt, nes te biski geresnes korozijos ir t.t. ...tipo varikliai benzo zasibys.... nu jis pat toks prie masinu krapstukas tai vazineja su tokia, jo uosviai irgi su tokia ir tipo zjb :?
 #337916   Skridžas
 31 Sau 2012 19:19
Taip gavosi kad po paskutinės žvejybos su chebra bumeri pastačiau ir nevažiavau,tai kadangi artėjo šalčiai ir akuma išėmiau.Planavau pakrauti bet anas neišsikroves,bet galvoju gal pajunkti ant pakrovėjo ten tokia funkcija yra tipo kažkokio palaikimo ar sužadinimo,kažin verta ar ne,ar akumui pokui kad kokia savaite ar dvi nejudinamas :roll: Dabar rodo 12,73

P.S visokiu ale meistru kaip tipo giedrius witukas ir antanas patarimu neriekia galit susikišti i viena vieta tas pats taikoma ir kitiem gudriems kurie visiškai neraukia o loja,kas nežino geriau protingai patylėkit :ruko
 #337922   hamis
 31 Sau 2012 19:35
tu cia namie zadi nejudinama padeti ir dar rupintis palaikymu? :D jauciu akuma gera turi. as savaite palikes dbr buvau per salcius ir tai vrum buvo iskarto. jei namie tai nesuk galvos, tik pusmeti nelaikyk :D
 #338000   vava
 31 Sau 2012 22:45
Skridžas rašė:A tai Vava tu negalvojai kad čia mamaa 2 vaiku i darželi ir atgal o paskui i mokykla ir atgal nu kiek ten gali pravažuoti :roll:
A tai tau Skridzai neatrodo keista, kad kas antra masina, ivaziuojanti i Lietuva pardavimui, buna naudota visokiu senoliu , busimu uosvieniu, mamu su 2 vaikais ar pas neigalius zmones garazuose stovejo?
 #338019   p.arturas
 01 Vas 2012 07:17
Skridžas rašė:... čia mamaa 2 vaiku i darželi ir atgal o paskui i mokykla ir atgal nu kiek ten gali pravažuoti :roll:
bet tai yra baisus rezimas, variklis gal gyvenime nera iki darbines temperaturos susiles.
 #338020   Skridžas
 01 Vas 2012 07:20
Nieko dabar sušila normalai prei -20 sušila laaaabai greitai,o kaip ropojia per pusnis eina peklain.... :)

Netgi pradedu galvoti gal reiktu bumeris pakeisti i koki subaru lengvesni,nes visai kitas važiavimas butu per snieginus,gal ir per pliurzinus :roll:
 #338197   Fiskius
 01 Vas 2012 16:25
Skridžas rašė:Taip gavosi kad po paskutinės žvejybos su chebra bumeri pastačiau ir nevažiavau,tai kadangi artėjo šalčiai ir akuma išėmiau.Planavau pakrauti bet anas neišsikroves,bet galvoju gal pajunkti ant pakrovėjo ten tokia funkcija yra tipo kažkokio palaikimo ar sužadinimo,kažin verta ar ne,ar akumui pokui kad kokia savaite ar dvi nejudinamas :roll: Dabar rodo 12,73
Blogiau nebus jei paimsi ir pakrausi. Masininis akumas kraunasi kol pasikrauna, toliau jau nepriima krovimo. Uzjunk kokiam pusdieniui, kad butu pilnai pasikroves. Arba gali padaryti ta pati pries nesdamas i masina ;-)
 #338200   Skridžas
 01 Vas 2012 16:31
Fiskius rašė:Blogiau nebus jei paimsi ir pakrausi. Masininis akumas kraunasi kol pasikrauna, toliau jau nepriima krovimo. Uzjunk kokiam pusdieniui, kad butu pilnai pasikroves. Arba gali padaryti ta pati pries nesdamas i masina ;-)
Pas mane automatinis pakrovėjias,ir ten yra rėžimas kažkoks sužadinimo ar palaikimo ta prasme kai jis pilnas,aš vis pamatuoji ji,bet jis 12,73 rodo visa laika,o man taip niežti nagus ta pakrovėja panaudoti :twisted:
 #338202   Fiskius
 01 Vas 2012 16:35
tas 12,37V dar nieko nereiskia. Jei pakrovejas automatinis, tai uzjunk ir pamatysi, jei reik, dakraus ir issijungs. O ta palaikymo f'ja butu reikalinga jei metus akuma namie be darbo laikytum, per ta menesi namie, nieko jam neatsitiks.

Siaip bent pora kartu metuose rekomenduojama pakrauti akuma pilnai, tai ir siulau ta proga pasinaudoti ;)
 #338217   Antas
 01 Vas 2012 17:20
pakrauto akumo itampa yra 12.6 V, tai jei rodo 12.73 tai dziaugtis reikia, o ne slieku siknoje ieskoti.
tai baigit nusisneketi, kai akumas issikraus tai ir rodys maziau.
paprasta formule Irute uzkuteno Roma - isvertus I=U/R
 #338267   sonca
 01 Vas 2012 19:46
12.73V rodo, nes testeris grybauja. O prie ko čia tas Omo dėsnis :?: Fiskius teisingai sako, pakraut pilnai ir gali laikyt keletą mėnesių galvos nesukdamas.
 #338393   vyrgaz
 02 Vas 2012 09:16
Tai va, lošiau vabank su šalčiu- jau savaitės pradžioje rezgiau mintį akumuliatorių nusipirkti, al nutariau palaukti ,kai sakas, galo..Ir galas atėjo širyt..-26, pastenėjo, signalizacija papypsėjo ir viskas, kajuk..batareikai..Al čia tik žiedeliai..Pasirišus šlipsa reikėjo iš parkavimo vietos pajudėti, kaip žinia, tokiu atveju geriau mašina be stiprintuvo, nei kad su..tai va, vairas vos ėjo, pasukti, kol iš kiemo išvažiavau ir visa kita..Buksyruojant užskūrė, al kad pradėjo stiprintuvas kaukti, vaje vaje..Kai variklis sušilo truputį apstojo ir galiausiai nurimo..Kame čia šaknys- galbūt stiprintuvo skystis sušalęs buvo ir pasukinėjus vairą gal kokie oro tarpai sistemoj susidarė ir todėl kaukt pradėjo, ar kaip? Skystumo kiekio negaliu patikrinti, žvėriškai užveržtas bakelis..Dar blin šlakelį tepaliuko šalia filtro pramušė..Kiek suprantu, jei būtų alsuoklis užsikimšęs, tai būt matuoklę oran iškėlę ir kapotą iš vidaus pagražine, al čia va..Tokie tai rytiniai nuotykiai..Galėjau ir fotoreportažą susukti, al labai jau šąla rankos.. :lol:
 #338398   Tadunce
 02 Vas 2012 09:22
Pas visus 406, kiek man teko žiūrėt, žiauriai vairo stiprintuvo bakelis užveržtas būna :-D
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė