Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #401544   SauliusM
 30 Rgp 2012 15:00
gelmės rašė:Sauliau, mano kaimynas turi XC-70, dizelis. 2008m, atsidziaugt negali. Kuro iki 7 lt, mechanine deze,žveris, ne masina. Laksto žvejybon tik tep.
Man tik seiles pavarvint. Brangios jos , blyn.
Va, ir žinok žmogus.
pas mano tevuka benzas, automatas is amerikos. pati tacka gerokai pigiau kainavo nes is amerikos, bet va gal del to visos tos istorijos. o dyzelio is amerikos gaut sansu nulis beveik, tai cia europini pirkt nebent, bet kaina kosmosas tada. du outbackai iseina uz viena xc70 kazkas... beje 2,5l atrodo automatas benzas tai benzo palei 13l srebia
 #401545   Vegys
 30 Rgp 2012 15:07
Draugas gal jau 3 XC70 turėjo. Jei pastoviai perka - matyt patinka. Perka iš Amerikos ~ 1-2 metų senumo, deda dują, porą metų pavažinėja (100 k km ar daugiau per tą laiką) ir perka kitą. Patenkintas ir kitokių mašinų nenori. Beje, šeimoje pas jį yra ir Legacy (dabar jau keletos metų), ale su ja žmona važinėja.
 #401548   SauliusM
 30 Rgp 2012 15:10
tai tipo senesnem nei 4 metu amerikoniskom xc70 reik nevazinet isvada? nes mano tevukas tai kazkur 4 metu senumo ir buvo paemes is amerikes.
 #401551   Tadass
 30 Rgp 2012 15:19
Neperseniausiai persedau i XC70 (amerikonas ir senesnis nei 4 metai :? ). Ziuresim kaip ten su ekspotacija. Siaip mano ir seimos poreikius puikiai atitinkantis auto :gutgut
 #401564   hipy
 30 Rgp 2012 15:52
Vegys rašė:Draugas gal jau 3 XC70 turėjo. Jei pastoviai perka - matyt patinka. Perka iš Amerikos ~ 1-2 metų senumo, deda dują, porą metų pavažinėja (100 k km ar daugiau per tą laiką) ir perka kitą. Patenkintas ir kitokių mašinų nenori. Beje, šeimoje pas jį yra ir Legacy (dabar jau keletos metų), ale su ja žmona važinėja.
keistas tas tavo draugas :lol: vienos nepardave jau kita perka... o siaip tai turejo jis su jom bedu tokiu durnu, kitas dalykas kad jis nujoja masinas ir parduoda, va butu idomu isgirst jo kupciu nuomones apie volvas, speju, dar pavaziuoja kazkiek kkm ir reikia viska keist...
 #401570   vava
 30 Rgp 2012 16:21
Skridžas rašė:Laukiam atsiliepimu iš bekelės :grin:
a kodel butinai su juo i bekele list??
 #401573   savas
 30 Rgp 2012 16:57
Nuuu... Geriausiai anas nuosavam sildomam, marmurinem plytom isklotam, garaze ziurisi, nu dar salia roziu krumo ir su kokia blondine ant kapoto... O tai is karto - i bekele...
 #401575   Skridžas
 30 Rgp 2012 17:06
vava rašė:a kodel butinai su juo i bekele list??
Gal neteisingai manau,bet aš tokios mašinos dabar užsinorėjau tik todėl kad tenka kartais pabrukus uodega stumtis atbulom,ir važiuot kitur žvejot...Nes jeigu dėl pantof tai tada pokum tas pats xc90 važiuos ir važiuos....Aš nekalbu apie "offroad" aš apie paprastus pažliugusius išplautus kelius kalbu kokiu dabartinėm musu saligom kai šitaip duoda lietus bus sočiai davalaiai...
 #401576   Wytux
 30 Rgp 2012 17:13
Bet tai kur jus ten tokiu keliu dafiga randat kad pravaziuot neymanoma ? nebentvaziuodami i Magadana koki. nu ziema dar dar, bet tua taigis ziema nekeli koju is namu.
 #401577   Vegys
 30 Rgp 2012 17:17
hipy rašė:
Vegys rašė:Draugas gal jau 3 XC70 turėjo. Jei pastoviai perka - matyt patinka. Perka iš Amerikos ~ 1-2 metų senumo, deda dują, porą metų pavažinėja (100 k km ar daugiau per tą laiką) ir perka kitą. Patenkintas ir kitokių mašinų nenori. Beje, šeimoje pas jį yra ir Legacy (dabar jau keletos metų), ale su ja žmona važinėja.
keistas tas tavo draugas :lol: vienos nepardave jau kita perka... o siaip tai turejo jis su jom bedu tokiu durnu, kitas dalykas kad jis nujoja masinas ir parduoda, va butu idomu isgirst jo kupciu nuomones apie volvas, speju, dar pavaziuoja kazkiek kkm ir reikia viska keist...
hipy, bet nesakyk, varinėja visokiais keliais, varinėja daug. Dėl bėdų tai kiek žinau su dujom buvo (natūralu), kažkuriai ten su varikliu kažkas berods buvo kalnuose ar pan. Bet kai tiek nuvažiuoja, tai manau tikrai ok. Nebūtų ok, fig jis ten jas pirktų.
O kupčiai ką ... patys kalti, kad "metus" perka :)
 #401579   Skridžas
 30 Rgp 2012 17:17
Jau po paskutinio lietaus noris man aukštesnės auto,nes kai duoda lietus gatvės pilnos vandens..o atsydursiu per toki lietus kokiame bulvu lauko keliuke kuriu pilna palei ežerus tai išvis kapiec..
 #401581   Wytux
 30 Rgp 2012 17:20
Tai tu nelygink lietaus Vilniuje su lietum lauke :roll: laukuose palijo ir susigere, o Vilniuje agsfaltu upeliais teka...
 #401584   Skridžas
 30 Rgp 2012 17:29
tingiu wicka ginčytis su tavimi tuščiai liktasi aš per lietu nebuves gamtoj...Kiekviena savaitgali varau nuoširdžiai kur nors..Bet kai pats ant pečiaus sėdi pas uošvienė per lietu tai tau susigeria tas vanduo :roll: Net Dzūkijoj kur smėlis turėtu sugerti yra tokiu keliu... :neutral:
 #401586   Wytux
 30 Rgp 2012 17:37
NU 20+ metu dzukijoj vos ne kas antra diena vaziuodavau zvejot ir neradau tokiu keliu - visur 'pieska' .. kai atvaziuosi gal parodysi ta slapta keliuka :-D
 #401627   SauliusM
 30 Rgp 2012 20:21
savas rašė:Nuuu... Geriausiai anas nuosavam sildomam, marmurinem plytom isklotam, garaze ziurisi, nu dar salia roziu krumo ir su kokia blondine ant kapoto... O tai is karto - i bekele...
jei gera blondine ant kapoto, tai tada giliai nesvarbu kas ten po tuo kapotu. principe gali ir nieko nebut :lol:
 #401664   Tadass
 30 Rgp 2012 20:56
Wytux rašė:NU 20+ metu dzukijoj vos ne kas antra diena vaziuodavau zvejot ir neradau tokiu keliu - visur 'pieska' .. kai atvaziuosi gal parodysi ta slapta keliuka :-D
Zemaitijoj tokiu problemu neturetum (ta prasme surasti sunkiai pravaziuojamu keliuku) :-D anksciau turejau a6 avant quattro - viskas tenkino isskyrus maza prosvaisa (12 cm :lol: ), ir pastovus vaziuokles remontas. Ziema, mieste per pusnis uztekdavo, bet po zemupiuo pievas per zema (ir per sunki). Dzipo nenorejau, tai optimaliausias variantas pasirode xc70 - universalas, pakankamai komfortiskas, paaukstintas. Toks viduriukas tarp SUV ir lengvosios. I offroadus specialiai nevazineju, nebent tas offroadas atsiranda pakeliui i zvejybos vieta :)
Tiesa kol ieskojaus auto, vazinejau su civic'u. Galiu pasakyt, kad jo offroadines savybes yra tiesiog puikios - pamates prastesnio kelio ruoza spaudi gazas-dugnas ir varai kiaurai ;uolrait . Esu su juom pralekes, kur su quattrine net nebuciau bandes :-D . Taip, kad automobilio offroadines savybes didziaja dalimi priklauso ne nuo automobilio :)
 #401680   Edosius
 30 Rgp 2012 21:06
SauliusM rašė:nu jei pasodinsi, tai jau pats nebeissistumsi...
Pats ir Corsos, polo, peugeot 206 ir t.t. neišsistumsi.. :lol:
 #401683   SauliusM
 30 Rgp 2012 21:14
Edošius rašė:
SauliusM rašė:nu jei pasodinsi, tai jau pats nebeissistumsi...
Pats ir Corsos, polo, peugeot 206 ir t.t. neišsistumsi.. :lol:
neapsimesk durnu. puikiai supranti apie ka kalba. pasodinus xc70 eisi ieskot traktoriaus...
 #401685   tukasG
 30 Rgp 2012 21:14
Tadass rašė:... su civic'u. Galiu pasakyt, kad jo offroadines savybes yra tiesiog puikios - pamates prastesnio kelio ruoza spaudi gazas-dugnas ir varai kiaurai ;uolrait . Esu su juom pralekes, kur su quattrine net nebuciau bandes :-D . Taip, kad automobilio offroadines savybes didziaja dalimi priklauso ne nuo automobilio :)
Labai labai teisingai pastebėta :gutgut . Jeigu važiuoji su trumpute, lengvute ir pakankamai aukšta mašinyte veiksmo "gazas - dugnas" dažniausiai pilnai pakanka blogiems kelio ruožams įveikt (žinoma proto ribose), o jeigu dar tas mašiniukas kainuoja tik tiek, kad nuo kiekvieno akmens dunkstelėjimo į dugną nereik krūpčiot iš baimės, galvojant apie galimus nuostolius, tai ir visai puiku... Tikriems offroadams, bet kokiu atveju reikalinga specialiai ruošta technika, kurios joks "parketinis džipas" nepavaduos...
 #401688   Wytux
 30 Rgp 2012 21:18
Tadass rašė:.. bet po zemupiuo pievas ....
Tai kad pievos ne vazinet skirtos, o karvem ganytis .. kas per noras nuvaziuot ten kur kelio nera ?
 #401690   p.arturas
 30 Rgp 2012 21:20
Wytux rašė:
Tadass rašė:.. bet po zemupiuo pievas ....
Tai kad pievos ne vazinet skirtos, o karvem ganytis .. kas per noras nuvaziuot ten kur kelio nera ?
kelias yra ten kur ruosiesi pravaziuot :ruko
 #401691   savas
 30 Rgp 2012 21:22
Ka cia svaigstat? Ateis Gi..asas ir paaiskins, kad bet kuri dzipa reikia kapitaliai remontuot, vos issukus is normalaus kelio, bo jei nesuremontinsi, tai toliau kiemo - ner ko vaziuot.
Paskutinį kartą redagavo 1 savas. Iš viso redaguota 30 kartus.
 #401694   tukasG
 30 Rgp 2012 21:24
Wytux rašė:Tai kad pievos ne vazinet skirtos, o karvem ganytis .. kas per noras nuvaziuot ten kur kelio nera ?
O jeigu reik pas tas karves nuvažiuot...? :) Eina golfukas pieno bidonais pakrautas net pasišokinėdamas... Geriau negu traktorius... :lol:
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė