Bet tada kodėl ne sliekai?
Kapoti skleidžia dar ir kvapą. O dažnai juos keičiant gyvais jie juk juda.
Taip tiesa.Jeigu jaukai perdozuojami kvapais, aromiksais tuomet ne tik kuoja nuo ju pasitraukia.Tas zinotina.Ir kuo vesesnis oras tuo atsargiau reikia elgtis su kvapais.Saugirdas rašė:Šiandien vienam tvenkinyje gaudžiau kuojas ir karosus, jaukinau vanilės kvapo jauku. Karosų pagavau, va o kuojų nei vienos. Ar gali but taip kad kuojos baidos didelio kiekio vanilės?
Man kazkaip labai jau sotus ir turtingas pasaras atrodo...zuvis greit prisies ir nebekibs...kitas dalykas - kvapai...ju irgi gal daugoka?labai saldus pasaras bus, o jie susimaise gali susipjaut...TITANIC rašė:Na norejau pasiteirauti O jei pavyzdzui gaminant pasara idedu perliniu kruopo,aviziniu dribsniu,sutintu zirniu,mieziniu kruopo ir dar konservuotu kukuruzu o del kvapo idedu vanilinio cukriaus,medaus,cinamono ir dar pagardinus idedu gero pirktinio pasaro. Tai kaip jusu nuomone gerai as darau?