Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#83632   juliuz
 24 Lap 2008 21:28
lydekiukstis rašė:Grazus. O cia parduotuveje kokioje ar per blata?
man nesinori tiketi kad lietuvoi butu tokiu voblu visgi cia japonai :?

#83636   lydekiukstis
 24 Lap 2008 21:38
juliuz rašė: visgi cia japonai :?
Tik nereikia pasakot, kad tie japonai stebukladariai. Jau kartais tikrai biski vemti vercia tokios snekos "ant japono" ir pan. Taip, sutinku, grazus, kokybiski. Bet zuvi gaudai savo smegenim ir rankom... Turiu ir as visokiu, bet naudoju kiekviena viliokli atitinkamom salygom :roll: Ir kas ta "japonomanija" taip uzkrete daugeli?... :roll: Cia aisku mano nuomone ;-)

#83638   arunas777
 24 Lap 2008 21:49
juliuz rašė:
lydekiukstis rašė:Grazus. O cia parduotuveje kokioje ar per blata?
man nesinori tiketi kad lietuvoi butu tokiu voblu visgi cia japonai :?
pirkau Druskininkuose pas Rima Ramona parduotuvje, ten ju sociai ir blatos tikrai nereik. :donknow'

#83640   arunas777
 24 Lap 2008 22:09
lydekiukstis rašė:
Tik nereikia pasakot, kad tie japonai stebukladariai. Jau kartais tikrai biski vemti vercia tokios snekos "ant japono" ir pan. Taip, sutinku, grazus, kokybiski. Bet zuvi gaudai savo smegenim ir rankom... Turiu ir as visokiu, bet naudoju kiekviena viliokli atitinkamom salygom :roll: Ir kas ta "japonomanija" taip uzkrete daugeli?... :roll: Cia aisku mano nuomone ;-)
na nenorejau ir as to pripazint ir ilgai itikinejau save, kad jie tik grazus. Kol nepamaciau naturoi ka isdarineje sie japonai(TEISNGAI JUOS PRATRAUKUS).

#83644   juliuz
 24 Lap 2008 22:26
lydekiukstis rašė:
gal ne taip supratai as norejau pasakyt ne tai kad jie stebuklingai zuvi gaudo bet kad brangius voblerius i lietuva mazai kas veza ;-)

#83673   arunas777
 24 Lap 2008 23:30
Nesupraskit neteisngai tikrai nepersu ir nepirsiu savo nuomones niekam. Ira tu vobleriu ir be jepaskiu prigimdyta an svieto marios. Geru, blogu ir tt.. Tik noriu akcentuot viena dalyka, vieni ju verti to vardo GERAS o kiti "IRA"
aciu uz supratima

#83677   lydekiukstis
 25 Lap 2008 00:13
Viskas ok. Kiekvienas turime savo nuomone. ;-) O siaip maciau foto, jog dezuteje guli ir daugiau idomiu plastmasiuku. Gal placiau su komentarais galima( kur, kada, kas kimba) :-D

#83683   Xrapas
 25 Lap 2008 08:05
juliuz rašė:...man nesinori tiketi kad lietuvoi butu tokiu voblu visgi cia japonai ...
Vilniuj jau nemažai, didelis pasirinkimas Fabijoniškių 2, yra ir Lazdynuose (pas Iną). Kainuoja apie 26 Lt.
Apie tikslią kilmę sunku ką nors pasakyt :donknow' . Kalbama, kad gaminami Rusijos rinkai.
http://rockit.spin-review.ru/pontoon21/index.shtml
PaveikslėlisPaveikslėlis

#83775   arunas777
 25 Lap 2008 21:29
O siaip maciau foto, jog dezuteje guli ir daugiau idomiu plastmasiuku. Gal placiau su komentarais galima( kur, kada, kas kimba) :-D[/quote]
Paveikslėlis
mazu ezereliu lydeku saldainiai

Paveikslėlis
eserys neleis praplaukt ramei

Paveikslėlis
Paveikslėlis
sapalams patinka

Paveikslėlis
kai pritruksta fantazijos :-D

#83791   žVYNAS
 25 Lap 2008 23:08
arunas777 rašė: Paveikslėlis
sapalams patinka
Vat sitie su vienkabliukais tikrai nieko, bent vizualiai atrodo, kaip jie tau ? Spalvos man ju labai liuks :roll:

#83793   mlia
 25 Lap 2008 23:15
Arunas gal gali papasakot placeu apie tu vobleriuku modelius ar firmas

#83797   arunas777
 25 Lap 2008 23:45
žVYNAS rašė:
arunas777 rašė: Paveikslėlis
sapalams patinka
Vat sitie su vienkabliukais tikrai nieko, bent vizualiai atrodo, kaip jie tau ? Spalvos man ju labai liuks :roll:
su viensakeis kableis ZIPBAITS HICKORY ir BABY HICKORY. Megsta sapalai, proreta ir eseriokas.

#83978   arunas777
 26 Lap 2008 20:16
arunas777 rašė:O siaip maciau foto, jog dezuteje guli ir daugiau idomiu plastmasiuku. Gal placiau su komentarais galima( kur, kada, kas kimba) :-D
Paveikslėlis
mazu ezereliu lydeku saldainiai

PONTON21 CHEERFUL 40F
ZIPBAITS RIGGE 46S
DUEL STOP 50SP
RAPALA COUNTDOWN 5
JACKSON TROUT TUNE 55S

Paveikslėlis
eserys neleis praplaukt ramei

JACKSON KOMACHI 45F
PONTON21 CHEERFUL 40F
ZIPBAITS RIGGE 35F

Paveikslėlis
Paveikslėlis
sapalams patinka

BASSBAY CRANK 27BS
ZIPBAITS HICKORY
ZIPBAITS BABY HICKORY
VIVA
ILLEX CHUBBY
ZIPBAITS 46S
RAPALA COUNTDOWN 3
RAPALA MINI FAT RAP
SIEK-M
UGLY DUCKLING

Paveikslėlis
kai pritruksta fantazijos :-D[/quote]

JACKSON SWIMMING KUROKAWANMUSHI WARM
Paveikslėlis[URL=http://g.imageshack.us/thpix.php]Paveikslėlis[/U

sendienos pirkinys
!-kliovas-! TSURIBITO BABY CRANK 35

#84112   Vegys
 27 Lap 2008 13:10
Xrapas rašė:Vilniuj jau nemažai, didelis pasirinkimas Fabijoniškių 2
Vakar teko apsilankyt Fabijoniskiu 2, nusipirkau jei neklystu si modeliuka AlterIdem 42SP-MR, 42mm :
Paveikslėlis
Kaina 25.9 Lt. Raso, kad kabliukai Owner. Uz menesiuko su trupuciuku, jei orai leis, reiks bandyt :) Siaip keista, kad info apie siuos voblerius galima rast tik rusu puslapiuose :roll: kas vercia abejoti siu vobleriu "japoniskumu".

#85398   Lioxa
 05 Gru 2008 14:44
Noriu pasidalinti rugsėjo 1 dienos žvejybos įspūdžiais, nes pagaliau iškrapščiau nuotraukas iš mobilkos. 6 Val ryto -1 laipsniu, mažiukas ežeriukas 3-5gektaro stipriai apaugęs lelijom. Žvejojau ten tik 3 kartą. Rytas pasakiškas, saule kyla po biški , ne debesėlio, virš vandens traukia rūkas, suprantu kad diena bus graži. Valtys pripusta, spiningėlis surinktas, smotkes į valty ir plaukiu. Suleidžiu keletą skrituliu, tam atvejuj jei visai niekas nekibs.
Nuo pat pradžių pradeda imti nedideli dryzotikai. Nuotaika gera laiks nuo laiko įmetu į kibirėlį didesni banditą. Gaudau ant smulkios gumos 1,5gr galva, po kiek laiko isidrasinu ir bandau sukriukes ir voblerius, pastebiu kad banditai susigrupavę į šaikas ir iš vienos vietos ištraukiu po keletą egzempliorių ir nelabai svarbu ką užmeti. Tačiau kitose vietose visai tuščia. Taip ir plaukiojau ieškodamas nelabai apaugusiu žolėm vietų. Po kiek laiko pastebiu ant vandens paviršiaus smulkias bangeles begioja, suprantu kad tai ešeriai mailių gainioja. Pakeičiu taktika, kai tik pastebiu tokias bangeles ten ir mėtau. Taktika pasiteisino. Sustojau beveik ties viduriu ir užmečiau biški sunkesne galva 2,5gr. Ištraukiu keletą geru ~150gr. Nu galvoju o ką jus pasakysit į tikra Dideli mepsa , surandu tokiam atvejui užtiharinta 3 Nr . Užmetimas ir kažkas yra, frikcionas kaukia kaip pasiutęs , tenka gerai ji užsukti kol sustabdau bėgimą, viskas, galvoju, lydekaite paeme, keista kažkaip kad lydeka su ešeriais kartu stovi. Po poros minučių ištraukiu 0,5kg drizotiką, tokiu žvėrių dar netekdavo traukti, to labiau ant UL. Per pusvalandi iš tos pačios vietos vieną po kitų ištraukiau 5 tokius pat. Ta diena buvo pagauta dar daug ešerioku, bet beveik visus paleidau, palikau didžiuosius ir šiek tiek žuvinei. Tokios žvejybos dar ilgai nepamiršiu. Buvau ten ir vėliau rudeni, pagaudavau keletą nedideliu dryzotiku. Matyt teks laukti sekančios rugsėjo 1.

Lydeka grėbė skritulį , be varianto paleisti  .

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

#85399   audrutis
 05 Gru 2008 15:09
Toki saunu reportaza reiktu perkelt ir i fotoreportazus. Puikus laimikiai :shock:

#89532   lemba
 07 Sau 2009 11:19
sveiki. turiu tokia problemele :) norejau kotuka koki kuklu nusipirkti, gavau Rovanos cekiu tai maniau ten ir rasiu, bet ten tik bayron yra tokie nelabai man patinkantys. gal galit ka patarti, koki UL spiningiuka ? noriu 210 cm kad butu. ir ar apsimoa imti bayrona ? kaip jie , nelabai tikriausiai ane ?

#89537   DainiusM
 07 Sau 2009 11:26
Man is pigesniu bene geriausia ispudi paliko Daiwa Spinmatic. Bet LT speju nerasi (nebent kas nors parduot sugalvos) teks siustis...

#89540   lemba
 07 Sau 2009 11:36
nu suprantu, bet reikalas tas kad cekius reikia ishnaudoti gi :) tai vat ir idomu man ar apsimoka pirkti ta BAIRONA ar cia gausis kaip pinigu ishmetimas ?

#89547   Agis
 07 Sau 2009 11:47
Turiu Bairono lengva kotely, nesigailiu.Kainos ir kokybes santykis manau visai puikus.Zinoma tik tas rites tvirtinimo užsukimas galėtų neatsisukinėti :lol:

#89548   Vegys
 07 Sau 2009 11:58
lemba rašė:nu suprantu, bet reikalas tas kad cekius reikia ishnaudoti gi :) tai vat ir idomu man ar apsimoka pirkti ta BAIRONA ar cia gausis kaip pinigu ishmetimas ?
Lemba, as naudoju Byron, tik ne UL, o L (3-12) daugiau ir ne 210, o 240. Kaip uz tokia kaina - per daug nesiskundziu. Jokiu problemu nebuvo. Kitas variantas - Sert. Zinau kad is forumieciu nemazai kas naudoja Sert'ukus. Yra toje pacioje Rovanoje. Va ilgio tik nepamenu, gali but kad jie trumpesni.

#89563   lemba
 07 Sau 2009 12:45
aha vegy maciau ten tokius, tik labai trumpi, as kazkaip pripratau su 210 tai ir ieshkau tokio:) ir dar vienas kl. ten yra vienas bairono 1-5 g. bet kietas labai , o kuris 3-12 g. tai minkshtas kaip mano musialka :) tai vat ta momenta gal kas paaishkins ?

#89564   DainiusM
 07 Sau 2009 12:48
O ka cia aiskint... pats jauti kas tau arciau sirdies. Slangavotas kotas labiau sukrems ir voblikams kurie savo darba turi, kietesnis tiks voblams patvicinguot ir gumom pasibovyt... As pvz greitu kotu megejas, tai man croix UL 2.1m tragedija buvo, o su dabartiniu fastu ir voblikai pasaka valdosi ir sukres normaliai skraido. Beja su greitu kotu siek tiek taiklesni metimai gaunasi, nors metimui daugiau "sveikatos" ideti reikia. :)

#89568   lemba
 07 Sau 2009 12:57
nu ir viskas aisku mazdaug, kol pats neishbandysi nieks tolkam nepatars. kaina nedidele tai imsiu ta minkshtesni. pabandysiu, nes dabartinis mano tai kietokas biski tai nlb man patinka.

#89574   kazbekas
 07 Sau 2009 13:10
pilnai sutinku su niuxa.
atsargiai su minksais ul. man pagrindinis minusas, kad minksti ul aplamai sunkiai "valdo" zuvi. Laikyt zuvi, tai jie laiko puikiai, taciu jei arciau zoliu koks puskilis geras "uzsoka", tai salygu jau nepadiktuosi.
nesakau, kad ""kietas" spiningas panaceja visoses situacijose, bet kaip bebutu, man jis praktiskesnis.

#89581   audrutis
 07 Sau 2009 13:19
lemba rašė:nu ir viskas aisku mazdaug, kol pats neishbandysi nieks tolkam nepatars. kaina nedidele tai imsiu ta minkshtesni. pabandysiu, nes dabartinis mano tai kietokas biski tai nlb man patinka.
lemba, o tu paziurek yra cia skelbimas, kad ta daiwa koteli parduoda, kuri niuxa rekomendavo ;-) :
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... &start=270

#89583   lemba
 07 Sau 2009 13:23
nu tas tai gal ir neblogas , tik vat ka su cekiu daryti :D gal jam juo uzmoketi :D

#89588   DainiusM
 07 Sau 2009 13:33
Tai perki spininga uz PINIGUS, o uz cekius masalu pasiimi ir viiems laime :roll:

#89592   lemba
 07 Sau 2009 13:44
kad jau tu masalu yra tiek kad netelpa i dezutes, reikia kuprine didele detis i zvejyba kad sutilptu :D

#89593   Skumbrotas
 07 Sau 2009 13:46
Paieškok draugų gal kam ko nors reik iš Rovanos - čekį išmainysi į pinigus ir būsi laisvas pasirinkime :2idea: ;-)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė