Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#152475   SauliusM
 15 Lap 2009 02:10
kazbekas rašė:ne toks ir laiuanas jei sitas AVS96MLF2. 8 cm tai sokdinsi liuosiai.
nu as su AVS90MLF2 gaudau (ne tvicingu aisku), tai nepasakyciau, kad taip jau liuosiai... ypac sitas dar ilgesnis ciut ciut...

#152480   piatras
 15 Lap 2009 11:02
kazbekas rašė:...Cesius ir Petras manau turetu daugiau ka apie juo papasakot...
:/braj; Bandysim paporint. Bendrais bruožai pasakysiu, kad zamai (kitų zaltų nenaudoju) pasižymi labai skirtingom savybėm, imant tuos pačius parametrus: plaukiantys (neva) puikiai suspenduoja su titano pavadžiu, suspenderis 16cm. vieną naudoju puikiausiai lėtai kyla viršun ir man tas labai "į mostį" ::liux Yra ir svorio skirtumėlių šiokių tokių kas ir nulemia vizginimąsi. Kai kurie 8,11 ir 16cm. traukiami srovėje puikiai dirba be tampymo, kai kurie ir tampomi netiktų J.Smoriginui :-D bet visus lydekos jama ypač tampomus -:saliut

P.S.
piatras rašė:Tai štai, nereikia bijoti plaukiančių (F) nes su pavadėliu ne visos aštunkės sugeba plūduriuot. Jų svoriai 9,2-9,6g., tik štai "morka" kažkodėl 10,7g :x metasi juntamai geriau bet darbas ne toks žavus ir faktiškai skęstantis :( . Dabar apie "11". Suspenderiai (SV) - 16,1 ir 16,2 g. plaukiantys 14,6 ir 14,0 g. Šešiolikinis suspenderis 31,2 g.

Paveikslėlis

#152506   amberiss
 15 Lap 2009 17:48
Aciu Piatrui,na is visisko neismanymo is tavo kolekcijos 10 as nusipirkau 5 ir pataikiau 3 spalvines gamas :-D Kad jie dirba ir letai traukiant(stovinciame vandeni).idomu koks panirimo gylis?ant kokios spalvos turi laimikiu,reiktu kolekcija sukomplektuoti :grin:Svarbiausia tikejimas masalu ''plot

#152507   amberiss
 15 Lap 2009 17:56
Ar is tikruju labai svarbu tas spalvinimas.Gal svarbiau kaip masala zuviai pateiksi?Ir kiek ji bus aktyvi.

#152509   cesius
 15 Lap 2009 18:02
Kas do klausims :shock:
Siaip zamai teisingi voblikai :!:

#152513   amberiss
 15 Lap 2009 18:48
cesius rašė:Kas do klausims :shock:
Siaip zamai teisingi voblikai :!:
O ka reiskia teisingi,gal cia koks zveju zargonas :?: :-D

#152515   cesius
 15 Lap 2009 18:51
Medziotoju...

#152534   piatras
 15 Lap 2009 19:40
amberiss rašė:...Svarbiausia tikejimas masalu ''plot
''plot Bingooo... dar jokiu lydekiniu masalu taip netikėjau kaip zamu ;-)
:roll: Stovinčio vandens kaip suprantat ne(pri)pažįstu :-D , panirimo gylis 0,5-1m (na gal 1,5) taip pat priklauso nuo voblerio parametrų. Sakyčiau zamas labai gerai subalansuotas lėkštiems tarpdambiams su negiliais grioveliais :roll: . Spalviškai... :?: nekrikštytas yra tik kairys apatinis, gal dėlto kad iš paskutinės partijos imtos iš fishingmart.pl, nes mūsuose su spalvom kryzia. Pirmą mano zamą (8cm. "morką") "nubombino" lašiakas su pintuku :shock: :?

#152552   SauliusM
 15 Lap 2009 20:32
piatras rašė: Pirmą mano zamą (8cm. "morką") "nubombino" lašiakas su pintuku :shock: :?
dar pasakyk, kad tai ivyko ties Kacergine ir as apsiverksiu...

#152584   amberiss
 15 Lap 2009 22:12
.... mūsuose su spalvom kryzia. Nepasakyciau.Siauliu Akropolio rovanoje tikrai buvo spalvu pasirinkimas.O is kur zinai kad lasiakas morka nusvilpe :-D

#152589   piatras
 15 Lap 2009 22:20
SauliusM rašė:dar pasakyk, kad tai ivyko ties Kacergine ir as apsiverksiu...
:? Giarai, tada balbieriškyj, o žinau iš ten kad lietuvoj dar metro nevažinėja :-D

#152593   SauliusM
 15 Lap 2009 22:40
piatras rašė: tada balbieriškyj
:evil:

#152690   Grazwis
 16 Lap 2009 13:16
sweiki kolegos..gal kas ka idomaus galetu paporinti apie toki modeliuka...buciau dekingas ;-)
Paveikslėlis

#152727   Vitolis
 16 Lap 2009 16:15
[quote="Grazwis"]sweiki kolegos..gal kas ka idomaus galetu paporinti apie toki modeliuka...buciau dekingas ;-)
Na dirbt jis turetu gana ydomiai, tik va kaina jo turbut ant LT labai jau gasdinanti. Shio modeliuko neturiu, taciau jei atveztu pas mus, turbut neishkenteciau neishbandes :grin:

#152766   edvinas12
 16 Lap 2009 17:59
ka geletumet pasakyti apie "rapala" voblerius, ar jie geri?

#152769   Vitolis
 16 Lap 2009 18:13
edvinas12 rašė:ka geletumet pasakyti apie "rapala" voblerius, ar jie geri?
Grazus, graziai padaryti :grin: Jei rimtai, tai kaip manai, jei but blogi, ar turetu toki garsu varda visame pasaulyje ir iki shiol nebankrutave:?: Bet gal ne ant tiek, nes pvz. tu apie juos nieko nezinai. :) Jei nesvetima tau anglu, rusu kalba, pasiguglink ir rasi daugybe aprashymu bei video klipu. Gal reikejo suformuluot kitaip klausima ir klaust ne aplamai apie Rapala, o apie tam tikra ju grupe, ar tam tikra vobleriu tipa ir tada tiketis aishkesnio atsakymo.

#152772   gytis
 16 Lap 2009 18:35
2 Vitolis

Tu i nick-name paziurek- vaikui greiciausiai 12 metu. O tu "grupe", "tipas". Jei moketu angliskai ar rusiskai, tai tikrai paskaitytu, o dabar kaip sugeba, taip ir klausia.

#152774   DainiusM
 16 Lap 2009 18:45
SauliusM rašė:papasakokit kas ka skestanciais duelio magnetikais pagaunat, jei pagaunat. va sitais:
http://www.duel.co.jp/english/products/ ... index.html
HGR man lydeku nelabai stambiu duoda periodiskai (skestantis) dirbant tokiu letu tvichu... eseriai kazkaip man nemegsta sito daikto. Ne pats kibiausias dezej, bet ir neleidzia jo is ten ismesti. :roll:

#152776   SauliusM
 16 Lap 2009 18:57
DainiusM rašė:
SauliusM rašė:papasakokit kas ka skestanciais duelio magnetikais pagaunat, jei pagaunat. va sitais:
HGR man lydeku nelabai stambiu duoda periodiskai (skestantis) dirbant tokiu letu tvichu... eseriai kazkaip man nemegsta sito daikto. Ne pats kibiausias dezej, bet ir neleidzia jo is ten ismesti. :roll:
as tei vis ziurejau ziurejau i juos bet kaina biski ju mane gasdino. bet dabar nusipirkau kelis vien su ta mintim, kad jie neblogai mestis turetu (vat idomu ar septinke ar L-minnow 66 geriau mesis). ypac devintukas irgi gerai mestis turetu, visgi 16gr. tai vat sakau rimtai zuvei gal toki mostelt didelej upej ar net juroj nuo kranto... nu ta prasme salatis, lasisa gal...

#152791   Gdainius
 16 Lap 2009 19:49
Didesnis modeliukas su pintu, kažkur apie 0.27 mm (realus diametras) ,skrido vos ne į kita pusę Neries.Mažesniu variantu pagavau upėtakį, o ir šlakiui sueina :roll:
O lyginant su LM 66 tikrai skris toliau

#152834   SauliusM
 16 Lap 2009 21:45
Gdainius rašė:O lyginant su LM 66 tikrai skris toliau
nu va paguodei, nes LM66 iki siol pas mane deziukei gulejo vien del uzmetimo nuotolio, skirtingai nei LM44 beje, kuris vistik kibus zaraza yra.

#152840   DainiusM
 16 Lap 2009 22:04
Na man tai 66 sudirba kartais geriausiai is visos dezutes... cia patvicinguojant. Ne daznai, bet yra buve kai nusluoste nosis gerokai brangesniem ir "kilmingesniem" konkurentams :-D

#152841   SauliusM
 16 Lap 2009 22:14
DainiusM rašė:Na man tai 66 sudirba kartais geriausiai is visos dezutes... cia patvicinguojant. Ne daznai, bet yra buve kai nusluoste nosis gerokai brangesniem ir "kilmingesniem" konkurentams :-D
man tai sitas vobleris uzkeiktas. jei gaudau su pavaduku, tai praktiskai nulis kliovo, tik uzsirisk ana be pavaduko, fyst ir nukanda kokia britva antsyk.
paskutini karta upetakiniam upely su anuo gaudziau, nu sakau cia tai britvu jau tikrai nebus tokioj srovej ir tokiam gyly, bet is antro metimo tik fyst britva is kazkur atsirado ir nukando. ir logisko paaiskinimo as tam jokio neturiu. :roll:

#152842   SauliusM
 16 Lap 2009 22:17
o del tu kilmingu, tai man pvz papigiajevskas dorado stick deda kolkas visus rapalas, juozus ir kitokius i pavesi tiktai taip... ir siaip tarp tu popigiajevsku dorado nemazai dirbanciu modeliu, katrie ne viena garsu brenda i pavesi padet gali. tik mane knisa biski kad dorado paskutiniu metu atsisake tu spalvu katros man sekmingiausios buvo.

#152845   Mike
 16 Lap 2009 22:30
Turiu Aile MG DIET (S). Kol kas tuščias. Lekia toliau už LM 66. Šiaip Romka Žilinskas (Žūklės redaktorius) jį laiko vieną iš savo topinių salačių gaudymui.

#152846   SauliusM
 16 Lap 2009 22:33
Mike rašė:Šiaip Romka Žilinskas (Žūklės redaktorius) jį laiko vieną iš savo topinių salačių gaudymui.
bet tai ans tada ryskiai pinigu neturi kur det dabar mastau. nu blin virs 40 lt kainuoja vobliks. o tai jei tokiu 5 nuraut per diena tarp akmenu, kas visai nestebuklas salacius begaudant. nu tei visai nekokia finansine israiska gaunasi... :roll:

#152847   Vitolis
 16 Lap 2009 22:33
gytis rašė:2 Vitolis

Tu i nick-name paziurek- vaikui greiciausiai 12 metu. O tu "grupe", "tipas". Jei moketu angliskai ar rusiskai, tai tikrai paskaitytu, o dabar kaip sugeba, taip ir klausia.
Tai cia tu tipo advokats ar kaip? Tai jei tau aishku, tai parashyk zmogui ko jis klause. O del amziaus, tai ka ash zinau. Rasho tai nepridesi prie mus skridzo. O ans kaip zinia jau dieds visas :-D

#152848   Taacis
 16 Lap 2009 22:34
SauliusM rašė:
DainiusM rašė:
...nusipirkau kelis vien su ta mintim, kad jie neblogai mestis turetu (vat idomu ar septinke ar L-minnow 66 geriau mesis). ...
Ko jiems nesimest geriau uzh L-minnow, anie gi su magnetais
kaip ir yozuriai, kaikurie, kurie gerai metasi:
http://www.yo-zuri.com/Products/ProdMag.htm

L-minnow niekas magnetu neydejo:
http://www.yo-zuri.com/Products/ProdMinnow.htm

#152849   SauliusM
 16 Lap 2009 22:40
Taaci, nu hardcore serija irgi su magnetais, bet kad tarkim SH60:
http://www.yo-zuri.com/Products/ProdHar ... adSH60.htm
ar crankbaitas shallow:
http://www.yo-zuri.com/Products/ProdHar ... nkbait.htm
mestus geriau nei LM66 tai nepasakyciau...

ta prasme, magnetai dar ne viskas...

nors aisku vistiek falkfish spoket toliausiai metasi. :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 SauliusM. Iš viso redaguota 16 kartus.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė