Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #462084   GedaSS8
 29 Kov 2013 16:59
Sveiki visi, ieskau geru braidymo batu dairausi i SIMMS firma. Gal kas galetumete ka patarti ar parekomenduoti.
sitie visai patinka tik manau paprastu padu butu patogesni http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=2152

sitie taip pat atrodo neblogi tik klausimas ar nebus kieti kai aplinkui gan auksta guma http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=2148

situ ydomus uzrisimo mechanizmas bet ar jis pasiteisina ir kas ten per medziaga kur sviesiau http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=3196

nenoriu batu su tinkleliais nes jie man atrodo nepatvarus kliuviniams

Beje kaip su tai amerikoniskais dydziais ar jie atitinka musiskius na tipo US-12 o EU-45, ir ar reiktu pirkti dydziu didesniu nes vistiek ir paprasta kojine ir neoprenine, ar sitie batai jau buna paskaiciuoti storeniam apavui.

Labai aciu uz atsakymus ir pagalba.
 #462111   Jonvabalis
 29 Kov 2013 18:14
Rinkis su guminiu padu. Iš kur būsi? Jei Kaune, tai į Romadą nueik pasimatuoti. Patagonia ėmiau dydžiu didesnius nei normaliai nešioju.
 #462172   DainiusM
 29 Kov 2013 20:33
O as patagonia emiau 2 dydziais didesne negu normalius batus nesioju, bet realiai reikejo imt 3 dydziais didesne. Papildomai STORAI kojinei jau vietos nelabai yra.
 #462343   Thor
 30 Kov 2013 11:46
Simms Freestone pirkau vienu dydziu didesnius nei paprasti batai ir dydis geras su papildoma neoprenine kojine.
 #462772   kosta
 01 Bal 2013 10:19
Sveiki, galvoju pirkti sia liemene, ka manot, kokios nuomones?....
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... uct_id=862

Rekomenduojama prie nuorodos parašyti apie kokį produktą kalbama. Šiuo atveju "LIEMENĖ SIMMS G3 GUIDE VEST GUNMETAL"
Vartotojai, pasistenkite to nepamiršti, kad ateityje palengvintumėte ieškančiųjų informacijos dalią :)
Moderatoriai.
 #462987   zaltyzz
 01 Bal 2013 21:17
Sveiki norejau pasiteirauti del britkelniu VISION KEEPER gal kas esate turejas. Daug investuoti nesinori, o ju kaina nera didele siaip po bruzgynus nelakstau :grin: dazniausiai gaudau isibrides. Butu idomu suzinoti kiek laiko tokios galetu tarnauti?
 #464064   Salokym
 05 Bal 2013 08:11
zaltyzz rašė:Sveiki norejau pasiteirauti del britkelniu VISION KEEPER gal kas esate turejas. Daug investuoti nesinori, o ju kaina nera didele siaip po bruzgynus nelakstau :grin: dazniausiai gaudau isibrides. Butu idomu suzinoti kiek laiko tokios galetu tarnauti?
PaBUMPinsiu zaltyzz komentarą, nes ir man šitas klausimas ramybės neduoda. Flyfishingstore jų kaina 385-ios Žemaitės. Kokia ekspertų nuomonė? :roll:
 #464104   Tironas
 05 Bal 2013 09:38
jei gaudyti upetkius ar museliauti gal pasirink kazka rimciau kad ir VISION Ikon. Vien tai kad dydziu pasirinkimas didesnis yra rimtas dalykas. Keeper membrana pati paprasciausia. aisku geriau negu guma, daug geriau, bet KEEPER tai brendas priklausantis vision bet sakykim taip kad "nepakankamai geras" kad deti Vision logo.
Tiesiai sviesiai jei jau taip tai imciau Norfin su botais kvepuojancius, uz ta pacia kaina.
 #464109   Tadunce
 05 Bal 2013 09:44
Prieš keletą metų Ernestas gaudė su keeperiais ir dalinosi džiaugsmu su kitais, berods muselinės forume.

Sezonui pakako, kiek pamenu, o kiek jis žvejoja, tai nėra tiek mažai :)

Tik vėliau prasidėjo, kad nelabai tie keeperiai..
Tai kaip suprasti, anksčiau buvo visai neblogai, o dabar tapo prasti?
 #464112   Tadunce
 05 Bal 2013 09:55
Papildau, rašė ne Ernestas, o pats Tironas:

Paimta iš flyfishing.lt forumo:
Arvidys rašė:Tai negi niekas neturi Vision Keeper brydkelniu ir negali pasakyti susidariusios nuomones?
Tironas rašė:keturna dzoria visa sezona. ir dzoria intensyviau negu cia visi rasantys kartu sudejus. kolkas kliju lyg neprase ir pakeist nereikalavo
Dėl autentiškumo:
Untitled.png
Dar vienas Tirono postas prieštaraujantis pastariesiems atsiliepimams
Eugenijau, ar "daug nesislaistant laikys kol atsibos" jau prastos bridkelnės patapo per porą metų?
Untitled2.png
 #464266   Tironas
 05 Bal 2013 18:16
kox tu keistas :) kokios jos buvo tokios ir liko. ernestas droze ne is gero gyvenimo. sezona atlaike. bet juk netik atlaikyme esme. labai svarbu kad ernestui ar taip ar taip M standart tinka, man pav niekaip netiktu standartinis dydis. na ir eile kitu parametru, kurie manes asmeniskai netenkina.
taigi taip ir nesupratau ka norejai irodyt? :)
 #464285   Tadunce
 05 Bal 2013 19:11
Kad pasikeitė dainelė apie jas.
Manau kam aktualu, tas suprato.
 #464293   Tironas
 05 Bal 2013 19:35
vienas dalykas nuomone gali pasikeist su patirtim. o kita vertus mano nuomone apie tas kelnes kokia buvo tokia ir liko, tik kad pacios kelnes atpigo. o jei nori prisi...ist, tai gali ir prie taburetes.
 #466685   Salokym
 12 Bal 2013 21:31
O gal žinot kur Vilniuje galima būtų pačiupinėt Norfin ar tuos pačius Keeperius?
 #466707   SauliusM
 12 Bal 2013 22:04
Salokym rašė:O gal žinot kur Vilniuje galima būtų pačiupinėt Norfin ar tuos pačius Keeperius?
kazkiek yra salmo oze, kazkiek trituruse, kazkiek norfino esmeroj...
 #466754   PelkiuSenis
 13 Bal 2013 08:04
Tuos kvepuojancius norfinus su guminiais batais ziurejau, tai blyn, prie bato siules ir juosteles tvirtinimo tai gal penktoko ranka karpytos. ~~~ nu vos ne taip tipo. Gal tik tas vienas modelis toks buvo, bet man pasitikejimo nesukele tokia isvaizda. Man asmeniskai tada geriau jau i keeper ziuret.
 #467174   edmundaxx
 14 Bal 2013 21:00
Gal esat kur nors matę St Croix vasarinių kepurių? Gal ir kaina pamenat?
 #467180   Andrius0522
 14 Bal 2013 21:02
edmundaxx rašė:Gal esat kur nors matę St Croix vasarinių kepurių? Gal ir kaina pamenat?
Rapala taureje pernai man atrodo buvo visokiu :) tai reiskia internete paieskojus rastum...
 #467184   edmundaxx
 14 Bal 2013 21:04
Aha, jau bandžiau ieškot, visur visokios Simms. :grin:
 #467186   Tadunce
 14 Bal 2013 21:04
Gal pamėgink pas tuos, kurie prekiauja croix :)
 #467187   edmundaxx
 14 Bal 2013 21:05
Tai aš ir taip galvoju, kad kokie Fabai tai tikrai turėtų turėt...
 #467190   Andrius0522
 14 Bal 2013 21:07
edmundaxx rašė:Tai aš ir taip galvoju, kad kokie Fabai tai tikrai turėtų turėt...
jo fabuose turetum tikrai gauti...as pats mastau tik nzn kokios noriu :) siaip spiningavimas.lt spider visai nieko tokia matau yra...
 #467192   edmundaxx
 14 Bal 2013 21:08
Man būtent Kriukso reikia, dovanų. :-D
 #467193   Andrius0522
 14 Bal 2013 21:10
edmundaxx rašė:Man būtent Kriukso reikia, dovanų. :-D
aaa na tada kitas reikalas :) fabams parsyk manau 100 % gausi...
 #467199   WooHoo
 14 Bal 2013 21:15
Kad jau apie kepures prakalbote, tai ir mane domina koks nors geras daiktas. Gal kas nors tokią turite? http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=3769 (SIMMS GORE-TEX QUALIFIER CAP DK.GREY/GREY)
Kokie atsiliepimai? Ar verta tokių pinigų?

Ir dar prie to paties, gal ką gero ar blogo galite papasakoti apie šią striukę?
http://parduotuve.spiningavimas.lt/stri ... -boat.html (STRIUKĖ SNOWBEE CLASSIC BOAT)
 #467204   Andrius0522
 14 Bal 2013 21:19
WooHoo rašė:Kad jau apie kepures prakalbote, tai ir mane domina koks nors geras daiktas. Gal kas nors tokią turite? http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=3769 (SIMMS GORE-TEX QUALIFIER CAP DK.GREY/GREY)
Kokie atsiliepimai? Ar verta tokių pinigų?

Ir dar prie to paties, gal ką gero ar blogo galite papasakoti apie šią striukę?
http://parduotuve.spiningavimas.lt/stri ... -boat.html (STRIUKĖ SNOWBEE CLASSIC BOAT)
db pries svaaite SIMMS zmogus pora kepurikiu buvo ymetes skelbimus po 50 litu,per para stume kazkas :)nu man tai irgi kesita ta kaina,nes nu blyn kelnes geras nuperki apatines ar panasiai,na nebent cia kazkokios labai technologijos sudetos y tas kepures,nes kur buvo skelbime pas zmogu navarotas kazkoks +50 kazko tai ten nuo ultravioleto...o kaip ten suprasrti ta bajeri reikejo nzn :)
 #467227   WooHoo
 14 Bal 2013 23:11
Na man apsauga nuo UV kaip ir nėra labai aktuali. Svarbiausia, kad būtų patogu nešioti visą dieną ir labai neprakaituotų makaulė :)
 #467232   Vegys
 14 Bal 2013 23:24
Andrius0522 rašė:db pries svaaite SIMMS zmogus pora kepurikiu buvo ymetes skelbimus po 50 litu,per para stume kazkas :)nu man tai irgi kesita ta kaina,nes nu blyn kelnes geras nuperki apatines ar panasiai,na nebent cia kazkokios labai technologijos sudetos y tas kepures,nes kur buvo skelbime pas zmogu navarotas kazkoks +50 kazko tai ten nuo ultravioleto...o kaip ten suprasrti ta bajeri reikejo nzn :)
Tinkamą kepurę man sunku išsirinkt. Labai mano galva prakaituoja. Pats kūnas pagal mano svorį 100+ nelabai prakaituoja, o galva - labai. Dėl to reik, kad būtų gera kepurė. Kiek bandęs vasarinių - nė vienos neįvardinčiau kaip geros. O turiu jų ... ir turėjęs nemažai ... Turginės ar net ir mūsų forumo kepurės - per karštos.
50 Lt manau nėra per brangu už normalų daiktą. Mąstau apie http://www.montismagia.lt/sport/product/1048/ - šios firmos žieminę naudoju - bene vienintelė kepurė, kuri man tiko ir pritiko. Nei per šilta, nei per šalta, garina. Buvo tokia goretexinė tokia, ale žiemai kaip kad ir dzin tas goretexas, pirkau paprastą. Tikiuosi, ši irgi bus nebloga.
O va akinius perku pigius.
Prie ko čia akiniai ? Norėjau pasakyt, kas kam svarbu, už tai ir sumokėt daugiau galima ...
 #467236   Andrius0522
 14 Bal 2013 23:42
ne as nesakau kad ten jos kazkokios special,bet juose kazka naudoja ne kaip turginese ir pan kepurese...db vel zmogus ymete pora kepurikiu,ir raso ten apie ultravioletu apsaugas kazkokias,tai manau kaina tame ir yra kad kazkas naudojama nei eilinese kepurese...
 #467245   Ignelis
 15 Bal 2013 00:18
betkokiu atveju uz vasarine kepuraite 170pinigu padet, man nerealiai skamba... as jau geriau tokia nesamone uzsidesiu, o uz likusius alaus ir vobleri nusipirksiu :lol: http://imageshack.us/photo/my-images/811/sam4764x.jpg/
nieko nesakyciau jei tai butu pirstines ar ziemine kepure. UV apsauga sakot? tai ir pirstiniu tada reiketu nuo tu uv (kodel tik galvai) simms turi. bet jeigu nesi saulei elergiskas kam to reikia? gerti vandens ir alaus daug reikia, kad smugio negaut... :) o kad plaukai nesiriebaluotu manau tiktais plonos skaros gelbetu plius spranda dengia ::hai-bai nes ten kur aptempta bus(tokios ir yra su snapeliu) ten bus ir kaitimas ir t.t... o visokios membranines :mhu turbut kurtos tik tiems kurie nieko neperka jeigu neparasyta goretex,
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė