kai ieskojau trumpo koto nanoupeliam tai ir i sita ziurejau. aisku neilgai ziurejau, nes slangs visiskas. finale balzeri diablo kazkasten nusipirkau iki 12gr...Natter rašė:gryžtant prie biudžetinių kotų, kaip šitas bais lievas? Patiko kad labai jau trumpas gerai nanoupeliam šturmuot, aišku gal čia jau ne UL bet tarkim ant ribos- http://www.ciakimba.lt/lt/spininginiai- ... 165ul-1-11
koks gaidys bus iki 200 Lt rite sverianti iki 200gr tai man net baisu pagalvot. plastmases gabalas koks nors tragiskas. arba dydis anos bus tik eketej nuo ledo gaudyt tinkamas. jei jau tikrai nori geros rites iki 200gr tai savo biudzeta taip is kokiu 3 turi padaugint manau, arba kitaip tai pamirsk tuos 200gr...Natter rašė:Na Ryobi aš turiu spininge man patinka, bet kad visi ultralaiteriai šneka kad Ryobi net mažiausia yra per sunki UL'ui, tipo ritė UL turi svert ~200gr geriausia iki 200gr. pataisykit mane jei aš klystu.
o kodel daiwa ne luvias jei gramus skaiciuot?Vitolis rašė:Jei ne iki nupušimo rybos(pagal kainą) tai Patarčiau Daiwa Caldia 2004 kuri sveria 205gr. arba Chimano Rareniumas CI4 3000. Svoris 200gr. Puikios ritės pagal savo kainąIr UL tinka visu 100%
Džiaugsiesi ne vienus metus (jei prižiūrėsi)
Kontrolinis klausimas - o ar pajauti, kad ešerys jau plaukia paskui tavo masalą ir tuoj ruošiasi jį griebtiarabas rašė:. Gaudau UL su Ryobi, ir žalio supratimo neturiu, kiek ji sveria. Jei kažkas galvoja, kad po žvejybos su rite sveriančia daugiau nei 200g vakare rankos nepakels,
Ką jau ten tas žuvies žvilgsnis! Jaučiu kaip žvynas į žvyną trinasi, ir seilės varvavk rašė: Kontrolinis klausimas - o ar pajauti, kad ešerys jau plaukia paskui tavo masalą ir tuoj ruošiasi jį griebti![]()
![]()
Modelis vadinasi "pigiau nerasi" - Ecusima 2000vava rašė: kuri modeli konkreciai naudoji?
Ir aš tokią turiu, pradžioj ja mikrinau. Šiaip, norintiems pirkti nebrangią/pigią ritę rekomenduoju atkreipti dėmesį į stabdžius, nes naudojant plonus valus tai labai svarbu, ir pagal šį parametrą gali staigiai daug ričių atkrist. (Šiuo atžvilgiu Ecusima neatkrenta.)arabas rašė: Modelis vadinasi "pigiau nerasi" - Ecusima 2000
O kokia čia bėda? Ir kur problemos? Jei ritė būtų 2500 ar 3000, tada taip! Tokia UL tai tik iš bėdos. O gal bėda tai, kad ritė Ryobi ir dar Ecusima, kuri tikram žvejui per pigi?OMar rašė: Tai is bedos kaip ir nieko ... Bet cia aisku kam ko reikia.
215g - 180g= 35gOMar rašė:..kai pabandziau 180g kazkas tokio tai supratau kad 215 labai labai sunku.