ZIP rašė:Skaičiau nemažas skaičius Jūsų turi 842 g.loomio kotą. Žvejoju ežere iš valties, pagrinde ešerius ir lydekas, guminukais, lengvomis vartiklemis, vobleriais ir sukrėmis. Džigauju retokai, daugiau tvičinu. Ką rinktis IMX ar GLX mano atveju? Ar labai jau GLX būtų pranašesnis. Aišku esu mėgėjęs "kuoliškesnių" kotų, bet esu kratęs 842 IMX'e visai patiko. Klausimas ar susidoros su tviču, ar pakaks animacijos tokiems vobleriams kaip pavyzdziui Owner Ripn Minnow 65, zurikai iki 7 cm. Na gumos eina pagrinde 5-8 gr. galvakabliais. Sukres 2-3 Nr. Padėkit dėl verdikto, nes nesinori permokėti. Iš bėdos pradžioj dar mikrinsiu su šiuo kotu, kol rasiu pinigų normalesniam UL. Jautrumo tikriausiai pakanka abiems, nors nujauciu kad GLX bus tobula

Sunku bus rast zmogu, kuris turi abi sias versijas

. Pats naudoju glx versija, man labiau prie sirdies kuolai, del tvicingo galimybiu, turi pakankama galios rezerva uzsikabinus didesne lydeka, jokiu problemu (traukiau karpius po 7 kg uz siknos). Mikrinti gali nuo 3g., tvicingas eisis iki 8 cm, optimalus darbinis vobleriu ilgis 5-7 cm. As uz glx versija.
Girdejai Sauliau
Siaip Croixus avid ir legend serijas giria, bet cia as ne patarejas, nes neturiu nei vieno.