Nafiga tu multiku juk.penn slamer ze best
pargriuvai ir su galva i asfalta atsitrenkei, ar kita kokia beda tave istiko?Aruunis rašė:Nafiga tu multiku juk.penn slamer ze best
SauliusM rašė:taip tikrai, vienas kotas labiau tinka vienam budui, kitas kitam ir t.t. bet tai nereiskia kad kazkokie kotai buvo kurti spec tam zukles budui. juo labiau tvicingui. nes tvicingas toks koki dauguma musu supranta kaip ne kaip atejo is rusijos, o kur amerikonai su stikliniais kotais tvicina filmuka idejes as jum buvau. taip kad gal biski ir savo smegenim kartais pasinaudokit o ne tik uzrasais aklai tikekit. o kad tie uzrasai atsiranda ant blanku mazdaug tokiu metodu, kad padaro kazkoki nauja kota, koks pripazintas guru palaiko ta rankoj, nu sako,gal tvicingui ir zjb sitas kotas, tai fist ir uzraso ant ano tvicing ir nieko daugiau ir nereik kurt kazkokiu legendu, kad ciia kazkas kazka specialiai kazkam kure ar modeliavo. man isvis idomu butu suzinot, to paties visu dievinamo lumio nors vienas kotas isvis buvo modeliuotas tarkim kazkokiais skaiciavimais? turbut kad nelabai. suvyniodavo diedukas kaip gaudavos pagal savo supratima kas gaudavos, o jau paskui kas gavos tai mazdaug taip ir uzrasydavo ant koto. nu bet jeigu jum patinka tiket pasakom ir legendom kad kazkokie kotai yra projektuojami specialiai tvicingui, nu tai tikekit ir toliau. beje, jei taip jau visgi yra, tai kodel tokie asai kaip Skeet Reese statuose simtinius pointerius tvicina su stikliniu slangu lamiglaso ant kurio parasyta crankbait? jis ka, daunas? nesupranta kad tvicint su specialiai tvicingui suprojektuotu kotu reik? ar cia jau jum visiem kazkoks vietinis lietuviu ar rusu guru smegenis praplove del tu tvicingui suprojektuotu kotu ir sita ganda paskleide (kas beje matyt labai tiketina) ?
mohikanai jie ar ne mohikanai, bet tvicingas pas mus atejo ne be ju pagalbos (o tiksliau korekciju). nes kazkaip pas amerikonus diskusiju ar tas arba anas kotas ismusa pointer 100 arba x-rapa tai man kazkodel matyt neteko.M0de rašė:Jo rusai yra tvičingo mohikanai ..
visiskai pasiklydai tarp savo 15 000SauliusM rašė:Kipai, jei nesupranti apie ka kalba, tai gal nebedeliok jau belekelinta karta to filmuko su lumiu, nes jis absoliuciai ne i tema prie to, apie ka as rasiau.
o tai ne taip yra? tipo jis gal ant kompo pradziai tuos savo blankus modeliuoja? as nesakau, kad jis blogai padaro tuos blankus, nu bet neprojektuoja jis ju irgi "speciailiai tvicingui". negi tau taip sunku suuvokt kas rasoma? o kad pats pasiklydai tarp marketingo mitu ir legendu, nu tai cia jau tavo bedos.Kipas rašė:visiskai pasiklydai tarp savo 15 000SauliusM rašė:Kipai, jei nesupranti apie ka kalba, tai gal nebedeliok jau belekelinta karta to filmuko su lumiu, nes jis absoliuciai ne i tema prie to, apie ka as rasiau.. ''suvyniodavo diedukas kaip gaudavos pagal savo supratima kas gaudavos, o jau paskui kas gavos tai mazdaug taip ir uzrasydavo ant koto''
Kalbant apie gloomis:zet rašė:Nu va, renkuosi is dvieju, kainos panasios, ant vandens abieju neturiu kaip palyginti, tai renkuosi "sales pagalba"
1. Graphiteleader Vigore nuovo -GNVIC610MH su uzmetimu iki 28 gramu. Akcija Fast.
2. Gloomis CBR 855C GLX Akcija: Mod-Fast. Uzmetimas - 10.5/28.0
CBR kiek suprantu turi daugiau stiklo pluosto.
Beje, cia pirmas mano castingas.
Arba shimano Crucial'ą...labiau tvičinginio neįsivaizduojuAiris rašė:paiimk octana is skelbimu ir bus tau dziaugsmas...
Tu turbut supranti jei bus parasyta iki 28g tai realiai su juo kazka apie 50g gali tampyti,o su tais 28g tas pats kas su kastuvo kotu dauzyti. Nors ka tau aiskinsi. Tu vistiek neklausai ka tau zmones pataria pradzioj pasiimti ir poto jau ziureti ko tau reikia.. Beprasmiska cia tau kazka ir sakyti.zet rašė:Kalbant apie gloomis:zet rašė:Nu va, renkuosi is dvieju, kainos panasios, ant vandens abieju neturiu kaip palyginti, tai renkuosi "sales pagalba"
1. Graphiteleader Vigore nuovo -GNVIC610MH su uzmetimu iki 28 gramu. Akcija Fast.
2. Gloomis CBR 855C GLX Akcija: Mod-Fast. Uzmetimas - 10.5/28.0
CBR kiek suprantu turi daugiau stiklo pluosto.
Beje, cia pirmas mano castingas.
Dar gavau rekomendaciju vietoje CBR ziureti i MBR, bei JBR.
10336-01 MBR 844 C GLX 7' 1/4 - 1 Fast Heavy
Tik kazkaip nezinau ar noriu prie rankenos tureti kota samams traukti. Tas Heavy aisku vel ant skirtingu kotu gali skirtingai atrodyti.
JBR neradau kotu su uzmetimu iki 28 gramu.
Ir siaip prie progos, speju si FPR gloomis serija neskirta twitcui?
http://www.gloomis.com/publish/content/ ... punch.html
Kastinginius komplektus turėjau raumenyAiris rašė:gal tvicinginiu, o ne dzerkiniu
Nerijau, dekui uz patarimus, bet zinok biski man ant taves pyktis jau imti ima. As lengvesniu kotu turiu, ir turiu 21 gramo, kurio man neuztenka? Ir nesu zvejyboje naujokas, tik va su castingu nedraugavau. Tai gal man neaiskink per prievarta, kokio galingumo noriu , OK? Ar tiesiog niesti kazkam paaiskinti kad jis lopas nes taves neklauso? As tiesiog ieskau iki 28 gramu uzmetimo castinginio koto bei rites. Ir nenoriu tarpinio varijanto, kur paskui metu gale tureciau pardavineti ir vel gaisti laika ir kazkiek prarasti pinigu perparduodant. Nu nepavyks man su pirkiniu - tai Man nepavyks, ne tau, tai kas tave neramina? As tiesiog klausiu konkreciu dalyku, kaip palyginti kokrecias rites ar konkrecius spiningus? Beje, jau pardaviau viena spina, kuris sake, kad jis istvichins masalus, na jis ir istvichino, bet buvo didelis lagas, tad tavo teiginys su 28 gramu galesi banginius twitchinti - man asmeniskai juokinas. Nors gal yra kotu, kur nesveika rezerva turi. Beje, pats laikei rankoje Vigore iki 28 gramu ir zinai jo galimybes ar is fantazijos varai?Nerius rašė: Tu turbut supranti jei bus parasyta iki 28g tai realiai su juo kazka apie 50g gali tampyti,o su tais 28g tas pats kas su kastuvo kotu dauzyti. Nors ka tau aiskinsi. Tu vistiek neklausai ka tau zmones pataria pradzioj pasiimti ir poto jau ziureti ko tau reikia.. Beprasmiska cia tau kazka ir sakyti.
Tai gal patark muiline kokia uz 300 litu kad nekeltu problemu, nebutu problemu uzmetant pagal visokias oru salygas, nereiktu kas zvejyba sutepti, nedroztu valo ir t.t.ciapajavas rašė:nerius nieko tu pats nesupranti. zmogui nebus malonu zvejot kol neisleis triju shtuku. ne zuvys ir ne zvejyba cia esme
Marius1 rašė:A vdrug dar kokio pointerio 100proc. darbo prie valties neišgaus
Manau Curado,pridejus dar lita kita,butu puikus pasirinkimas.zet rašė:Tai gal patark muiline kokia uz 300 litu kad nekeltu problemu, nebutu problemu uzmetant pagal visokias oru salygas, nereiktu kas zvejyba sutepti, nedroztu valo ir t.t.ciapajavas rašė:nerius nieko tu pats nesupranti. zmogui nebus malonu zvejot kol neisleis triju shtuku. ne zuvys ir ne zvejyba cia esme
.
Tu gal taip nejuokauk!!!ciapajavas rašė:nerius nieko tu pats nesupranti. zmogui nebus malonu zvejot kol neisleis triju shtuku. ne zuvys ir ne zvejyba cia esme