Tai ar dorado pirkai ar viana is siu (goldy): http://www.goldylures.com/products.php
Create your fishing style
Kad gi kainos jų bedieviškos tų megabesų... Ir tikrai jie nėra geresni dvigubai/trigubai negu dvigubai/trigubai pigesni buobleriai. imhoVitolis rašė:Baisiai knieti isigyt Megabasso Baby Griffon Zero. Shapalieciams. Koki spalvinima pasirinkt?
imk baby griffon bet ne zero. spalva man kolkas labiausiai teisinos NC Kinkuro, bet paskutiniji mekniecas geras nurove ir nebegaunu tokio niekurVitolis rašė:Baisiai knieti isigyt Megabasso Baby Griffon Zero. Shapalieciams. Koki spalvinima pasirinkt?
yra tu megabassu irgi visokiu. vieni taip sau, nu dirba normaliai ale nieko blatno, kad tokius pinigus uz juos moket, kaip kad prasoma. bet yra ir tokiu, uz kuriuos tikrai negaila man ta piniga sumoket, nes dirba.Jurginas rašė:Kad gi kainos jų bedieviškos tų megabesų... Ir tikrai jie nėra geresni dvigubai/trigubai negu dvigubai/trigubai pigesni buobleriai. imhoVitolis rašė:Baisiai knieti isigyt Megabasso Baby Griffon Zero. Shapalieciams. Koki spalvinima pasirinkt?
Tai, kad nerandu tokio voblerio "aises malkos tos kur 80-100gr". Gal yvardink apie kury masala kalbi...Donasssss rašė:tai negi niekas nebande aises malku?
renkuosi nedideliu upiu lydekaitem voblika. gyliai iki 1.5m max. lydes 1-1.5kg. zukles budas, nu toks savotiskas pravedimas, greitejantis patempimas pries srove (ne kapojimas) su pauzem ar net su atleidimu pasroviui, svelnus, flegmatiskas tvicas.SauliusM rašė:yra tu megabassu irgi visokiu.
Tam kam parasei tai vienareiksmiskai imciau x-80. jis dirba ~ metro gylyje. nu plius minus kelesdesimt cm ziurint kaip trauksi. tvicinasi irgi graziai. priedo jis yra toks saldus viduriukas tarp minoskes ir cranko (tiksliau shado). toks tvicinginis shadukas ir upiu (ypac Nemune as gaudau su juo) lydekom tas labai patinka. priedo uzmetimas jo labai geras, visokie juozo magnetikai gali tyliai parukyt kampe.Evaldas Z rašė:renkuosi nedideliu upiu lydekaitem voblika. gyliai iki 1.5m max. lydes 1-1.5kg. zukles budas, nu toks savotiskas pravedimas, greitejantis patempimas pries srove (ne kapojimas) su pauzem ar net su atleidimu pasroviui, svelnus, flegmatiskas tvicas.SauliusM rašė:yra tu megabassu irgi visokiu.
domina:
"x-80" realus darbinis gylis ir darbas
"x-70" realus darbinis gylis (raso 0.7m, kazkur kazkas rase 0.3-0.6m) ir darbas (girdejau, kad prastai metasi, bet man tai nelabai aktualu)
"step cat" realus darbinis gylis ir darbas (ar nenuluzta tas pelekiukas, jeigu nuluzta - ar pasikeicia vobliko zaidimas).
labai smagus vobleriukas. ant to modelio kimba ir lydekos ir eseriai ir sapalai ir upetakiai ir kirsliai ir net kilbuka pagavau pernai...Edga rašė:http://www.fmagazin.ru/_files/editor/im ... _351_m.jpg siandien isigyjau sita manau upetakiam patiks Pontoon cheerful 40F
gal tu turi kazkokiu komentaru savo schemutei? nes as tai nelabai vrubilsa ka tos sinusoides ten simbolizuoja. nu aisku graziai kazkoks meninyks papeckiojo. bet kuom tai pasireiskia realybej?Evaldas Z rašė:tu, Sauliau, labiau akcentavai "A" varianta, o man reiktu labiau kazko panasaus i "B".
Visus turiu, išskyrus tą dusią. Visi dirbantys, gaudantys žuvįEdga rašė:http://postimage.org/image/w7uu6en8/ papildziau arsenala jusu nuomone?
nu gal ir prie meno kiek esu...SauliusM rašė: nu aisku graziai kazkoks meninyks papeckiojo. bet kuom tai pasireiskia realybej?
gal ir vejai, bet kazkaip reik gaut teoriniu ziniu, kurias galima butu praktikoj taikyt. be to,pvz., squad minnow ir tvichinas neblogai (mano akim) ir atlieka mano norima funkcija ("B" schema), nors yra ne letai kylantis o sp. o del vobleriu darbo, tai as iki siol kazkaip maniau, kad visos vibracijos, metymasis i sonus ir pan. priklauso nuo liezuvelio formos, dydzio bei istatymo kampo, nuo pacio vobliko formos, o ne nuo jo pludrumo parametru... ale kai vejai galvoj, tai taip ir gaunas.cesius rašė:tie breziniai vejai, A visada bus suspendingas, B bus letai kylantis ir siubuojantis vobliks