Na šita ne į temą, nes nemultiplikuota visai
bet ant gerų guolių pastačius ir dar superstoperį prisukus labai darbinis įrankis "daržams ravėt"
Beje turiu geresnį varijantą - "Kijevskaja" 

taigi yra ta tiuningine "Нельма"piatras rašė:...ant gerų guolių pastačius ir dar superstoperį prisukus ...
O rite reguliariai tepama? Nu bent pora kartu per tuos du zezonus? Vienos krypties guoly ("apgonnaja mufta") ishplauk, sutepk skystu tepalu ir atsiras tas stabdis... Ir toliau galesi valty pritempinetJurginas rašė:Tai va blyn, po poros sezonų citicai 201e prapuolė momentinis stabdis.
Supranti, man Ramono draugai, per varzybas aiskino, kad curado 51E skirta lengviems masalams ir muse y krutine, kad netinka rudrai, poinerio 100SP nu ir panasaus kalibro, bet sestadieni buvau su Ramono klientu, kuriam pardave JRB iki 21gr. ir Core 101Mg, bei masalu 100SP, Flash minnow ir pan. Tai va as dabar nieko ir nesuprantu....DainiusM rašė:Curado 51E, tik sunkiai ji rasi, todel teks pirkt biski brangesni jo dvyni kitokios spalvos- chronarch 51E. O pas Core aliumas vidui.
Tai kam moketi daugiau .......:Dpiatras rašė:Teigčiau kad visų trijų susitampymo skirtumas būtų pakankamai nedidelis...
Perfrazuojant, tiek aliuminiai dantraciai, tiek bronziniai, devisi panasiai ir nera didelio skirtumo ilgaamziskumo ir devejimosi "po apkrova" prasme?piatras rašė:Teigčiau kad visų trijų susitampymo skirtumas būtų pakankamai nedidelis...
Pagaliau dašuto...Jurginas rašė:Nenusiima citicai 201e dangtelis korpuso - žvaigždę nuėmiau, varžtelius tris atsukau, gal dar ko nepadariau? Bijau laužt. Ir dar, kur šaibikės eina po žvaigžde ir veržle, dvi gaubtos, ne tiesios. Taip ir turi būt?
Jojo ir man Ramonas ta pati teige del curado 51.Menke rašė:Supranti, man Ramono draugai, per varzybas aiskino, kad curado 51E skirta lengviems masalams ir muse y krutine, kad netinka rudrai, poinerio 100SP nu ir panasaus kalibro, bet sestadieni buvau su Ramono klientu, kuriam pardave JRB iki 21gr. ir Core 101Mg, bei masalu 100SP, Flash minnow ir pan. Tai va as dabar nieko ir nesuprantu....DainiusM rašė:Curado 51E, tik sunkiai ji rasi, todel teks pirkt biski brangesni jo dvyni kitokios spalvos- chronarch 51E. O pas Core aliumas vidui.
Keistas, kazkoks, tas supratimas pas pati...looking4snow rašė:Kiek as suprantu, Core skirta daugiau lengviems masalams, Chronarch vidutiniams, o Curado didziausiems. Didziausiems ta prasme tarp siu riciu, o ne dzerkams...As tvicingui naudoju Chroniu 101 D7. Super patenkintas.
Nu bet sakau kad tas pats Ramonas JRB iki 21 pardave su core 101, tai pagal mane curado 51E tvirtesne nei core.Marius1 rašė:Jojo ir man Ramonas ta pati teige del curado 51.Menke rašė:Supranti, man Ramono draugai, per varzybas aiskino, kad curado 51E skirta lengviems masalams ir muse y krutine, kad netinka rudrai, poinerio 100SP nu ir panasaus kalibro, bet sestadieni buvau su Ramono klientu, kuriam pardave JRB iki 21gr. ir Core 101Mg, bei masalu 100SP, Flash minnow ir pan. Tai va as dabar nieko ir nesuprantu....DainiusM rašė:Curado 51E, tik sunkiai ji rasi, todel teks pirkt biski brangesni jo dvyni kitokios spalvos- chronarch 51E. O pas Core aliumas vidui.
Nu o as atkaliau sezona su sia rite rudrom 130 balisongais nu ir no problem bent kol kas.
O kaip yra is tikruju?DainiusM rašė:Keistas, kazkoks, tas supratimas pas pati...looking4snow rašė:Kiek as suprantu, Core skirta daugiau lengviems masalams, Chronarch vidutiniams, o Curado didziausiems. Didziausiems ta prasme tarp siu riciu, o ne dzerkams...As tvicingui naudoju Chroniu 101 D7. Super patenkintas.
Taip, jei "nepilt" į vidų sūraus vandens, o būna ir tokių "sportinykų"DainiusM rašė:...tiek aliuminiai dantraciai, tiek bronziniai, devisi panasiai ir nera didelio skirtumo...