Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #645436   Rapolas
 02 Gru 2015 13:18
Giedra rašė:... paimtume kad ir arms bet netiks manau nes meta priesinga ranka nei trauke :? ...
Kodėl netiks? Aš kažkada, kai domėjausi ir ieškojau Megabass'o Destroyer'io F4-68X iki 21g ,irgi buvau užkliuvęs už Arms ,bet taip ir nesurizikavau jo imt, nes neturėjau surinkęs pakankamai informacijos apie jį.. O siųstis (užsisakyt internetu) oru:D tokį brangų daiktą ir dar nepačiupinėjus ,tai nėra taip paprasta perlipt per save :-D
O kaip suprasti "meta priesinga ranka nei trauke"? :-D
Aš kaip tik įsivaizduoju visus kastingo privalumus būtent, kad meti pvz. dešine ranka ir iškart (be jokių lankelio atlekimų-užlenkimų kap beinercinėse:D) suki kairiąja :-D o ne kad meti dešine, perdedi į kairę ir vėl suki dešine :-D nu,jaučiu, užpuls daba many "multavikai" dešniarankiai :-D
 #645439   Rapolas
 02 Gru 2015 13:59
Giedra rašė:nu zmogelis meta desine :-D perima kota i kaire ir suka multika desine. yra tokiu zmoniu ir nieko nepadarysi ce :)
Aišku :-D na tuomet reikia žiūrėti ,kad kotų multikų laikikliai ir rankenos būtų universalios arba skirtos dešniarankiams "metikams ir sukikams" :-D
 #645440   Giedra
 02 Gru 2015 14:35
Nu tai OK :-D pasiskaitinėk ir kituose forumuose ,va pvz. Stebelkovo blogas:
http://stebelkov.blogspot.lt/2014_02_01_archive.html
Destroyer'į šitą turiu ,geras kotas ,bet minėtas ponulis jį lygina ne su tuo St.croix kotu ,kuriuo reikėtų lygint :-D
Paimtų ekstrymą mediumfastą ir gautų visai kitus rezultatus, nu arba Edmundux va ir mūsų forume su teisinga Legenda tvičin :-D[/quote]

Tas link mane sudomino ale kai as rusu nemoku beveik tai oi kaip man sunku :D gal kazka anglu kalba turit :D
 #645442   Rapolas
 02 Gru 2015 15:22
Giedra rašė: Tas link mane sudomino ale kai as rusu nemoku beveik tai oi kaip man sunku :D gal kazka anglu kalba turit :D
Nea ,pas many senamady skaitymas užusieny- tik rusų ,nu dar japonų:D ,o vertimas gali būt ir anglų :-D
p.s.: "guglas" ir "transleitas" dabar visagaliai ,link'ų irgi galima prisiguglint ,svarbiausia žinot ko norėt :-D
 #645444   Rapolas
 02 Gru 2015 16:34
Va, unt smūgio:D kažką ir anglų kalba :-D
http://www.tackletour.com/reviewmegabassparaizo.html
http://tackletour.com/reviewicast13x7.html
p.s.: Patiko ten forume viena mintis: ar apsimoka pakloti 1000dolcų už begalinį jautrumą? Atsakymas buvo: tikrai apsimoka, o ir daugiau apsimoka.. :-D
 #645459   CameL
 02 Gru 2015 18:22
Giedra rašė:O dekui nereiks man po guguti klaidziot :grin: linkstam ir mes link destro x7 kitko ziuriu nespesim gaut :? Uzdesim koke antares rite ir bus puiku :grin:
Netinka antaresas prie to kotelio :-D
 #645461   Rapolas
 02 Gru 2015 18:49
Giedra rašė:O dekui nereiks man po guguti klaidziot :grin: linkstam ir mes link destro x7 kitko ziuriu nespesim gaut :? Uzdesim koke antares rite ir bus puiku :grin:
Antaresas- jokiu budu :-D Jeigu norima sugadint iskarto abu gerus dalykus- tuomet taip. Paaiskinu..
Vienas is kastinginio komplekto privalumu pries beinercini spiningini komplekta yra ergonomika ir jo svoris.. Tai va, tereikia ant kotuko X7 ,kurio svoris ~80g uzvarvolint sunkiasvori antaresa- ir to privalumo nebelieka, jau nekalbu apie kitus smagius pojucius rankoj :-D Multika reiketu parinkti iki 150-160g svorio, tuomet bendras komplekto svoris vienoj rankoj tebus ~220g :gutgut O dabar palygink su beinercu :-D
Man prie X7 geriausiai prilipo Daiwa Steez'as :-D be jokios konkurencijos.. O su FC ir su tokiu komplektu galima isvaryt is proto bet koki lydy :-D
p.s.: su tokiais komplektais pazystu unt LT cik 2ligoniukus :-D
 #645475   Giedra
 02 Gru 2015 20:09
Bratka uzsieny darbo reikalais tai laisvu momentu steeza sv rado jauciu stversim. As tai asmeniskai niekada svoriu neziuriu riciu turiu pora zillionu type r 1 ant avidx kitas lauke naujo koto...ir nejauciu kad rankoi kotas yra kol neuzdu gero swimbaito... Bratka ir geras atgrubnagis tokiu pat paziuru. Tad buvau pamirses tuos gramus.... Ziurejau rite pagal save :D
 #645741   GvidasG
 06 Gru 2015 15:49
kad visi cia iskelia ta kastinga kaip nezinau koki sudetinga ir brangu dalyka, lyg tai noredami pasigirt kad jie moka, ir va kokius brangius irankius turi, vos ne kaip su museline, kad be mokytojo jau prapulsi ir turi pirkt pamokas is sertifikuotu profu. :D

is to smalsumo ir isbandziau kas tai per daiktas, irankiai nei is pigiausiu nei is brangiu, rite okuma cerros, uzvyniotas pp 0,23mm sniuras.
pirma zvejyba apturejau vakar, oro salygos mokytis tragiskos vejas 20m/s.. atradus uzuoveja dar kentet galima, pirmi metimai ir prasideda pauksciu lizdai, nieko keisto, valo truputi per daug privyniota, pasigaunu toki lizda kad ispint nebesugebu, nuvarau ta valo pertekliu ir po sito baigesi visos problemos, metimo i toli medalio nelaimejau bet sekasi visai neblogai kaip pirma kart, tu vadinamu "back slashu" pasitaike vienas kitas, bet siaip viskas tvarkoj. tai nereikia cia tiek baidytis to kastingo ir pasakot pasakas kad cia be rites uz 300eu net neverta pradet, zmones dar su pigesnem gaudo sekmingai, pvz abu black max ir nemato problemu. :)
 #645748   edmundaxx
 06 Gru 2015 16:13
Šiandien ir aš buvau ant uragano :grin: Per tokį vėja ir be ritės gali mėtyt :lol:
Dievinu aš tą ratuką :-D Pasukau, kiek reikia, ir į šoninį uraganą kaip noriu mėčiau, 0 lizdų. :grin: Nereikejo nagų nei prie ašinio, nei prie kaladėlių kišt :grin:
 #645750   GvidasG
 06 Gru 2015 16:18
Rapolas rašė:O tai prie 20m/s vejo kaip metei ,pavejui musiau :-D
Jai pavejui, tai rite ir uz 5rublius gali but :-D
visaip meciau, prie upes gaudziau, i miska ilindus visai ramu, jei jum reikia labai brangios rites kad normaliai uzmest, tai cia jau jusu problemos. :koliorava
 #645762   edmundaxx
 06 Gru 2015 19:28
Nupjovęs per 2 žiedus, gausi grėblį kaime laukam grebot. :-D Jei tinkamas toks variantas, tai imi ilgesnį, ir pirma pjauni storgalio (kažkiek) ir tikrini kaip kietumas, o paskui gali ir viršūnės kelis cm, jei poreikis yra...
 #645769   edmundaxx
 06 Gru 2015 19:49
Rapolas rašė:Nu ir kaip pasikeis blanko savybes nupjovus storgalio gabaliuka? :-D
Galą, tai realiai nieko, ilgis tik apsikeis :-D Bet kai nupjausi viršūnę per 2 žiedus, kaip tu sakei :grin: nu tai visai kitas kotas bus. ;-)
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė