Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #342351   Kipas
 14 Vas 2012 23:53
sveiki, 8' Shimano Aspire BX-kaina 600lt.
klausimas:ar tai gera kaina siai prekei(nes tipo cia jau su nuolaida)
prasimas:zmoniu kurie gaude,gaudo siuo kotu prasau isreiksti savo nuomone apie si produkta..arba jei turite koki linka prasau numesti man nes as nieko naudingo neisguglinu
 #342354   SauliusM
 15 Vas 2012 00:08
as labai atsiprasau, kad paklausiu ne i tema, bet ar gali man durnam kas paaiskint, kokia yra motyvacija uz tokia pinigu suma pirkt shimano, kai uz tiek jau galima nupirkt normalu amerikoniska kota? kokias ten supersavybes tu shimano atrast sugebat ar bent jau tikites atrast? as dar suprantu kai zmones is biednumo perka shimano uz 2-3 stolnikus, nes brangesnio neiperka. nu bet uz 6 ar dar daugiau, tai nu....
 #342364   Dance4Life
 15 Vas 2012 01:06
Kipas rašė:sveiki, 8' Shimano Aspire BX-kaina 600lt.
prasimas:zmoniu kurie gaude,gaudo siuo kotu prasau isreiksti savo nuomone apie si produkta..arba jei turite koki linka prasau numesti man nes as nieko naudingo neisguglinu
manua imk koki St.Croix avid'a ir nesuk galvos ;)
 #342474   Taacis
 15 Vas 2012 13:13
Kipas rašė:sveiki, 8' Shimano Aspire BX-kaina 600lt.
Nu panashiai, kaip StCroixo legendos jie kainuoja:
http://www.ebay.co.uk/itm/SHIMANO-Aspir ... 0646476439
http://www.ebay.co.uk/itm/St-Croix-Lege ... 19cd10ad2a
(tik valiutas susilyginkit. Shimanas net ir brangesnis uzh legenda, plius dar navaras butu ish mokeschiu nemokejimo, perkant ish UK)
Bet kadangi Avidu ir Legendu ant Lietuvos kaip prishikta ir pasirodyt ant kranto- kaip ir geda su tokiu kotu, plius Avidai/Legendos greiti spiningai- kokiu ash nemegstu, tai imchiau vienareikshmishkai Shimano. Nu ir aishku pasistengchiau parashyti chia atsiliepimus ''plot ...

O apskritai, tai geriau, kad atsiliepimus apie kotus rashyto tie kurie bent jau rankose juos laike...
 #342486   Marius1
 15 Vas 2012 14:34
Taacis rašė:
Kipas rašė:
O apskritai, tai geriau, kad atsiliepimus apie kotus rashyto tie kurie bent jau rankose juos laike...
+1 :)
 #342617   SauliusM
 15 Vas 2012 23:11
Taacis rašė: Bet kadangi Avidu ir Legendu ant Lietuvos kaip prishikta ir pasirodyt ant kranto- kaip ir geda su tokiu kotu, plius Avidai/Legendos greiti spiningai- kokiu ash nemegstu, tai imchiau vienareikshmishkai Shimano....
maladec cia uzlankstei. :-D a kodel lumio GL2 neimtum? dar pigiau nei shimano :lol:

o siaip tai pries kelis metus cia buvo reklamine bomba tokia shimano lesath spiningai, nu ten kur supertuboj pardavinejo ir virs stukes kainavo. ciupinejau ne viena is ju. leiskit paklaust, kur tie kotai siandien? kodel nieko apie ta bomba nebegirdet?
 #342623   SauliusM
 15 Vas 2012 23:20
Fabai rašė:Matyt be "sielos" koteliai buvo..
nu buvo ten ir daugiau nei "dvasiniu" problemu, bet nesiplesiu, nes nesinori antireklama kaikam smarkia daryt...
 #342661   SatanKlaus
 16 Vas 2012 12:10
Taaci, prieš teigiant kad avidai greiti kotai šnekant aplamai apie visą seriją tai aš labai netgi gerai pagalvočiau :roll:
 #342672   Taacis
 16 Vas 2012 14:14
SatanKlaus rašė:Taaci, prieš teigiant kad avidai greiti kotai šnekant aplamai apie visą seriją tai aš labai netgi gerai pagalvočiau :roll:
taigi- ir su kuo bandom lygint?
Ash lyginu su Premierais ir WildeRiweriais. Dar galiu su GL2 palygint... Dar va su shituo galiu palygint :) http://www.amazon.com/Eagle-Claw-Feathe ... _sbs_sg_21

Su kokiais kotais Avida lygini tu?
 #342723   vk
 16 Vas 2012 20:06
SauliusM rašė: shimano lesath spiningai, . ciupinejau ne viena is ju. leiskit paklaust, kur tie kotai siandien? kodel nieko apie ta bomba nebegirdet?
Taip, taip, pamenu, kad tu pats tada Lesath gyrei, kaip geriausią spiningą. :-D
 #342746   Taacis
 16 Vas 2012 21:36
vk rašė:
SauliusM rašė: shimano lesath spiningai, kodel nieko apie ta bomba nebegirdet?
Paprastai "pamenu" įrodomi nuorodomis :[anuol
Juk pvz aš pirkdamas 2004 metais GL2 trimetriny spininga, tolimiems metimams, net nenutuokiau, kad, 2010 metais bus kotu kurie zhymiai labiau tolimiems metimams pritaikyti (ne dugno jutimui, ne jautrumui į masalą)...
Taigi viskas realiatyvu, kas buvo "kieta" ir "greita" priesh penkis metus, tas dabar gali ramiai nugulti sandėliuke- tiems kurie ne zhuvis gaudo, o kotu technines chareakteristikas teorishkai matuoja- nu zhodzhiu "teoretikai". ::hai-bai
 #342824   SauliusM
 17 Vas 2012 10:39
Taacis rašė:
vk rašė:
SauliusM rašė: shimano lesath spiningai, kodel nieko apie ta bomba nebegirdet?
Paprastai "pamenu" įrodomi nuorodomis :[anuol
aha, nes as ir pats tokiu dalyku nebepamenu. nu gal ir rasiau kazka is pradziu bet ju trukumai tu kotu gerokai veliau lyst pradejo kai anuos remontuot reikejo viena po kito...
 #342873   Kipas
 17 Vas 2012 14:24
SauliusM rašė:as labai atsiprasau, kad paklausiu ne i tema, bet ar gali man durnam kas paaiskint, kokia yra motyvacija uz tokia pinigu suma pirkt shimano
o kur tavo manimu yra riba kai kokybe atitinka kaina shimano koktu 300-400lt ? :neutral:
 #342877   SauliusM
 17 Vas 2012 14:35
Kipas rašė:
SauliusM rašė:as labai atsiprasau, kad paklausiu ne i tema, bet ar gali man durnam kas paaiskint, kokia yra motyvacija uz tokia pinigu suma pirkt shimano
o kur tavo manimu yra riba kai kokybe atitinka kaina shimano koktu 300-400lt ? :neutral:
mazdaug taip. nu ta prasme jei akcija kokia ar kas. ta prasme koks speedmasteris uz 400 ale nu tai normaliai gal bet cia max racionalu mano supratimu.
 #342900   Marius1
 17 Vas 2012 17:12
Na biški nei į temą, tačiau shimano crucial už 400 pirkau, ir esu juo labai patenkintas :gutgut
 #342905   linkaz
 17 Vas 2012 17:54
tomasia rašė:kas cia per spiningelis, gak kas turi info apie ji
http://www.ebay.co.uk/itm/CABELA-Gold-G ... 45f7ed8e31
spiningelis-kastinginis

jei idomu, nors butent sios "markes" (gold label :-D ),neturiu, pazvejoju keletu kitu "markiu" cabelos kotais...Kazi ko tiketis neverta, bus tiesiog vidutiniskas ,neaiskios akcijos kotukas, tiesa - dazniausiai surinktas gan kokybiskai, nebloga furnitura,tikrai patogus :gutgut soft touch rites laikiklis. Uz tuos pinigus ir cia kazka panasaus gausi. "Aukstesniu" seriju kotukai vis gereja , o padorus, mano nuomone,prasideda nuo Fish eagle II ...
Be to, cabelasiniai kotai turi ne kokia reputacija del luziu, furnituros ir lako atsokinejimo - kaip pasiseks. Ir mano patirtis ta patvirtina :-D ...
 #342916   Marius1
 17 Vas 2012 18:47
O kurį jamei :?: Oj pramazinau, jau gi rašei
 #344207   giedriuzzz
 22 Vas 2012 21:10
Na va šiandien pas mane atkeliavo spiningiukas Mitchell Mag Pro Lite 2/8 gr.
Na pirmasisi įspūdis tai visai smagus spiningiukas :gutgut
Greičiau pavasaris ateitų, kad pratestuot jį :)
 #344476   Baikas
 23 Vas 2012 14:55
Ka tiksliai reiskia uzrasas an mikro dzigo,koto, 2-4lb.? :neutral:
 #344478   SauliusM
 23 Vas 2012 14:58
kad su tiek laikanciu valu rekomenduojama gaudyt
 #344587   Hookaz
 23 Vas 2012 19:48
bet cia naujas kazkoks ar jau senas labai? nes www kataloga paziurejau nematau tokio...man tai visai patikti dizainas :)
 #344593   SauliusM
 23 Vas 2012 19:52
Hookaz rašė:...man tai visai patikti dizainas :)
o man tai kaiptik :-vimt senojo avido dizainas pats geriausias man. jau kai ant legendu galu kroiksas EVA det pradejo man verkt norejos. o dabartiniu visu ale "jomajo" kotu tas kiausas ant galo split gripo pusiau kamstinis pusiau EVA tai suvis man :-vimt bet cia kaip kam kas. del skonio gi nesigincysi. gaudau su ta legenda su EVA ant galo dantis sukandes, nu ir ka daryt...
 #344594   MariusM
 23 Vas 2012 19:54
SauliusM rašė: nu ir ka daryt...
ot problema, pasidaryk naują :cool:
 #344600   Hookaz
 23 Vas 2012 20:01
pradzioj ir man tie evos galai labai baisiai i aki krito dabar pripratau ir norma
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė