nemanau kad sluota verta lyginti su sava gearu.Klausimas kame reples jis per kietas,ar kas?SauliusM rašė:tai tu vobleri ir su tokiu kotu gali ismust:
http://www.e-senukai.lt/sodas-darzas/ox ... 927_2.html
tik klausimas, kiek malonu ta daryt bus...
nemanau kad sluota verta lyginti su sava gearu.Klausimas kame reples jis per kietas,ar kas?SauliusM rašė:tai tu vobleri ir su tokiu kotu gali ismust:
http://www.e-senukai.lt/sodas-darzas/ox ... 927_2.html
tik klausimas, kiek malonu ta daryt bus...
Pas Megabass-ą ne tik pirmas žiedelis "atvirkščiai" stovi, bet ir prie viršūnės anie mandrai įstatyti. Nemanau, kad "mandražas", bet kažkokio stebuklo tokiame išdėstyme tikrai nepastebėjau. Na, bet mažai ir gaudau su anuo (tik mikrikais retkarčiais)SauliusM rašė:pas kazkoki brangu japona, gal megabass irgi esu taip mates. sakyciau mandrazas ir tiek.Evaldas Z rašė:toks klausimelis is ciekavumo pasistojo. a kodel tas ziedas pirmas atvirksciai pastatytas ? pirma kart taip matau![]()
Spininginiam variante man kaip tik...vienas iš "lipniausių"Airis rašė:man jomajo nelipo prie saujos...
Sprendžiant iš:doncenas rašė:Gerai o Berkley?kaip jie?
Domina kastinginiai kotai. Jiems turime atskirą temą:doncenas rašė:...as multika ir desiu.vadinas sava gearas atkrenta. o kaip MITCHELL MAG PRO 601M 6/28 CAST ?
Dėk į:shelwius rašė:...Reiks gal parduot kada kaip brangų vintažinį aparatą ...
Nedurniuok, kokie gali būt pardavimai- neįkainojama (muziejinė ) vertybė.shelwius rašė:Pristatau tarybinių laikų hand-made spiningėlį (pasak kūrėjo, labai daug žuvies su juo išvelėtą):
pirmos kartos Recoil žiedai:
Recoil žiedų, būtent šio spiningo video prezentacija:
http://www.youtube.com/watch?v=QjlcElTn ... e=youtu.be
Reiks gal parduot kada kaip brangų vintažinį aparatą arba ant kokio amerikono/japono koto pamainyt
Fuji ir siandien recoilu nesapnuoja....shelwius rašė:Turbūt Fuji tada dar net nesapnavo apie recoil, o tėvukas jau pasigaminęs turėjo
kažkaip galvojau, kad recoil žiedus fuji gamina... Gyveni žmogus ir mokaisSauliusM rašė: Fuji ir siandien recoilu nesapnuoja....
As ir pradzioje galvojau imti AVS96MHF2 10-28g., testo, bet man pardavejas patare, geriau imti liaunesni, jai gaudysiu su medinukais.Vegys rašė:Imčiau kokį nors uncijos išmetimo, o ne žilvičio rykštelę ...
is situ kas pavardinta tai mano akim Fenwick HMG rimciausias, bet toj kainu klasej jau ir i avida kroikso galima pasidairyt.Artūras- rašė:Sveiki. Renkuosi spininga dzigui iki 20gr galvom, tvicingui iki kokiu 12cm vobleriais, ilgis iki 2.2m, kaina iki 300lt.
Renkuosi tarp: Banax Spurt
Fenwick (HMG, HMX)
St. Croix (Premier, Mojo Bass, Triumph).
Idomios nuomones apie virsuj isvardintus kotus. Noriu issirinkti viena kota, bet nebutinai is isvardintu.
jei daugiau vobleriais gaudysi, tai gal ir gerai tau patare.Tomas2000 rašė:As ir pradzioje galvojau imti AVS96MHF2 10-28g., testo, bet man pardavejas patare, geriau imti liaunesni, jai gaudysiu su medinukais.Vegys rašė:Imčiau kokį nors uncijos išmetimo, o ne žilvičio rykštelę ...
Mielai uz 300lt avida paimciau, bet bijau kad labai mazai sansu kad kur nors yra tokia kaina ar, kad iskris skelbimas su tinkamu parametru kotu. O Fenwicka HMG esi turejes ?SauliusM rašė:is situ kas pavardinta tai mano akim Fenwick HMG rimciausias, bet toj kainu klasej jau ir i avida kroikso galima pasidairyt.Artūras- rašė:Sveiki. Renkuosi spininga dzigui iki 20gr galvom, tvicingui iki kokiu 12cm vobleriais, ilgis iki 2.2m, kaina iki 300lt.
Renkuosi tarp: Banax Spurt
Fenwick (HMG, HMX)
St. Croix (Premier, Mojo Bass, Triumph).
Idomios nuomones apie virsuj isvardintus kotus. Noriu issirinkti viena kota, bet nebutinai is isvardintu.
AVS96MHF2 testas 2-11g - čia laikai geru patarimu ???SauliusM rašė:jei daugiau vobleriais gaudysi, tai gal ir gerai tau patare.Tomas2000 rašė:As ir pradzioje galvojau imti AVS96MHF2 10-28g., testo, bet man pardavejas patare, geriau imti liaunesni, jai gaudysiu su medinukais.Vegys rašė:Imčiau kokį nors uncijos išmetimo, o ne žilvičio rykštelę ...
O tai cia LT tu juos gausi iki 300Lt? Cia tokios kainos ju?Artūras- rašė: Mielai uz 300lt avida paimciau, bet bijau kad labai mazai sansu kad kur nors yra tokia kaina ar, kad iskris skelbimas su tinkamu parametru kotu. O Fenwicka HMG esi turejes ?
As pagal cabelo's kainas sprendziu. O jeigu cia apie avida klausi tai negausiu as jo uz tokia kaina.PelkiuSenis rašė:O tai cia LT tu juos gausi iki 300Lt? Cia tokios kainos ju?Artūras- rašė: Mielai uz 300lt avida paimciau, bet bijau kad labai mazai sansu kad kur nors yra tokia kaina ar, kad iskris skelbimas su tinkamu parametru kotu. O Fenwicka HMG esi turejes ?