Pirk croixą 

Anykščių Žvejų Lyga http://www.zvejulyga.lt/ http://www.facebook.com/groups/70271980904/
Nesekiau visko, todel nezinau kokio ir kam pagaliuko ieskai. Pirmas variantas tai toks nei velnias nei gegute. Uz tuos pinigus gali tikrai geresni kota nusipirkti. Nevertas jis demesio, tipiskas blizginis kotas(nerandu tinkamesnio apibudinimo). Antras jau kur kas idomesnis pagalys, tinkamai apkrautas tampa labai geru metiku, nera labai greitas. Net nezinau su kuo palyginti. Labai gerai laiko zuvi. Pritaikymas platus,gal nelabai tinka dzigui ir is dalies tvicui, bet zvejoti kitais budais tai net labai malonus. Tiesa gal kiek sunkokas, bet cia jau visu lamiku bruozas. Zodziu darbinis toks kumeliukas nors ir ne pacio auksciausio segmento lamiko lazda.ksarinis rašė:Apsistojau ties dviem pozicijom
http://parduotuve.spiningavimas.lt/lami ... -86-m.html
ir
http://parduotuve.spiningavimas.lt/lami ... -1307.html
Pasakykite prasau abieju spiningu skirtumus, kuo jie skirasi vienas nuo kito apart akcijos ir blanko. Kiek girdejau pirmasis renkamas Kinijoje, antras USA? Kuris spiningas kietesnis, "smaikstesnis"? Pirmaji varianta tek ciupineti, antrojo - ne. Antrojo spiningo akcija greitesne, taciau ar jis kietesnis nei pirmasis? Kas esate tureje ar turite siuos spiningus, parasykite prasau atsiliepimus. Dekoju is anksto.
Bandziau su tokiu pat, tai su OSP Asura Rudra 130 SP jau ziauriai ant ribos, man asmeniskai jau didelis diskonfortas tokiems vobleriams sis kotas. Jo virsutine reali riba orbit 110, bet ir tai butu 80% isgaunama judesio, kiek galima su tam tinkamu kotu. Nevisa lydekai reikia agresyvaus ir geito tvitcho, bet jei kalbant apie spinus ir ju darba, tai mano tokie ispudziai.Marius1 rašė:Turiu legend tournament LTWS68MXF. Gaudau juo pagrinde Kauno mariose starkius. Nuo 10 gr. sakyčiau jau jaučiasi į ranką dugnas. Max. ką mėčiau tai 28gr. galva + guma. Perkrova metant jaučiasi, bet iš bėdos gaudyt galima. Idealiausiai su juo džigaut apie 12 - 20 gr. galvom. Ant tvičo man asmeniškai xfastas nelabai patinka, bet tvičint jis gali pakankamai stambius voblerius. Iš bėdos tvičinau OSP Asura Rudra 130SP, o jis jau pakankamai besipriešinantis vobla, aišku griežtas tvičas nesigauna, bet...
Na ir paskutinis pastebėjimas, jei geras kliovas ( deja ne dažnai pasitaiko) tai po ilgesnės žūklės, bent man, rieša pakerta nuo žuvies traukimo, čia dėl tos rankenos.
2,1m ilgio, dvieju daliu legend elite su uzmetimu iki 18gr. jau ne karta rasiau, pats tokiu gaudau ir esu 100% patenkintas ir pamainos neieskau jam. su juo ir dzigauju beje.egiduxx rašė:sveiki kolegos.ateinanciam sezonui nutariau isigyti spininga tvicui,tik niekad neturejes speceliai jam tinkamo yrankio,tai ir nezinau tu visu parametru kokie jie turetu buti.galvoju ziuretis is croix asortimento.vobleriai butu nuo kazkur 7g.iki max 20g.nu sunkausias ir didziausias mano turimas 110 orbit.su sunkesniais negalvoju zvejoti.ilgis turetu buti iki 220cm.bet netrumpesnis 200cm.ir kad butu dvieju daliu.laukiu pasiulimu,kas turi ar turejo,panasu daigta kokio man reik.kaina didelio skirtumo neturi.is anksto dekingas.
Legend Elite LES70MF2egiduxx rašė:O gal galetum jo pilna pavadinima su kodu supaisyti.dekingas
Čia Sauliaus reik klaust. Jis jų gerbėjasegiduxx rašė:supratau dekingas uz rekomendacijas.o is g.loomio gal dar yra kokia alternatyva croix-am?norisi daugiau papurtyti palyginti is daugiau.
wrr8400, HSR9000 , sjr783... sitie butu artimiausi analogai.Vitolis rašė:Čia Sauliaus reik klaust. Jis jų gerbėjasegiduxx rašė:supratau dekingas uz rekomendacijas.o is g.loomio gal dar yra kokia alternatyva croix-am?norisi daugiau papurtyti palyginti is daugiau.
Mano galva, jei kotas tinka dzigui, tai ant tvtcho tik is bedos. Zodziu, bus vidutinis ant dzigo bei vidutinis ant tvitcho. O jei kotas puikus dzigui, bus nekoks tvitchui, ir priesingai. Isimtis mazi vobleriukai nebent, o didesniems vobleriams man geriau medium fast kotas su tvirtesne galune, kas jau geram dzigui nelabai. Nu o dabar bandykite uzmetyti akmenimis.SauliusM rašė: 2,1m ilgio, dvieju daliu legend elite su uzmetimu iki 18gr. jau ne karta rasiau, pats tokiu gaudau ir esu 100% patenkintas ir pamainos neieskau jam. su juo ir dzigauju beje.
Norint išgaut 100-tąprocentinį masalo žaidimą rekomenduočiau atskirus kotus džigui ir twičuizet rašė:... Nekalbu apie varijantus, kada galima tvitchinti isgaunant 70% , 50% voblerio zaidimo, kalbu, kada galima isgauti pilna voblerio zaidima.
va apie ta pati as kalbuRapolas rašė:Norint išgaut 100-tąprocentinį masalo žaidimą rekomenduočiau atskirus kotus džigui ir twičuizet rašė:... Nekalbu apie varijantus, kada galima tvitchinti isgaunant 70% , 50% voblerio zaidimo, kalbu, kada galima isgauti pilna voblerio zaidima.
del sjr783 raso, kad for jig:SauliusM rašė:wrr8400, HSR9000 , sjr783... sitie butu artimiausi analogai.Vitolis rašė:Čia Sauliaus reik klaust. Jis jų gerbėjasegiduxx rašė:supratau dekingas uz rekomendacijas.o is g.loomio gal dar yra kokia alternatyva croix-am?norisi daugiau papurtyti palyginti is daugiau.
Jei tvičui...ir žvejybaiegiduxx rašė:...gal dar yra kokia alternatyva croix-am?norisi daugiau papurtyti palyginti is daugiau.
Jurginas rašė:O jeigu kalba eina apie žuvies pagavimą?
O kodėl būtent 500?Maukis rašė:Jurginas rašė:O jeigu kalba eina apie žuvies pagavimą?Jeigu kalba eina apie žuvies pagavimą, tada viskas paprasčiau. Perlenkiam čia lazdą mes diskutuodami apie tas teorijas ir procentus. Gal aš jau senas, rankos atgrubę, bet nejuntu jokio skirtumo tarp savo legend elite, už kurį kažkada prisiskaitęs reklamos sumokėjau kosminius pinigus (dabar perleidau sūnui) ir pernai pirkto ale japono surinkto Kitajui Major Craft. Kadangi sunus retas svečias namuose, tai i žvejyba imu abudu spiningus. "Patvičinu" su vienu, "patvičinu" su kitu ir nei aš, nei lydekos skirtumo nematom. Tikiu, kad ir su kokiu Banax Spurt but būtų tas pats. Taigi išvadą padariau tik vieną, kad daugiau, kaip 500 kainuojančio spiningo tikrai daugiau nepirksiu.
Tai butent, kad tie realus skirtumai ne Croixo naudai. Major Craft sudeti nauji k-tipo ziedeliai (tarp kitko tikrai realiai sumazina pinto valo uzsisukima ant blanko, o jeigu ir užsimeta, tai pakratai nuleides kotaJurginas rašė:O kodėl būtent 500?Maukis rašė:Jurginas rašė:O jeigu kalba eina apie žuvies pagavimą?Jeigu kalba eina apie žuvies pagavimą, tada viskas paprasčiau. Perlenkiam čia lazdą mes diskutuodami apie tas teorijas ir procentus. Gal aš jau senas, rankos atgrubę, bet nejuntu jokio skirtumo tarp savo legend elite, už kurį kažkada prisiskaitęs reklamos sumokėjau kosminius pinigus (dabar perleidau sūnui) ir pernai pirkto ale japono surinkto Kitajui Major Craft. Kadangi sunus retas svečias namuose, tai i žvejyba imu abudu spiningus. "Patvičinu" su vienu, "patvičinu" su kitu ir nei aš, nei lydekos skirtumo nematom. Tikiu, kad ir su kokiu Banax Spurt but būtų tas pats. Taigi išvadą padariau tik vieną, kad daugiau, kaip 500 kainuojančio spiningo tikrai daugiau nepirksiu.
Gal užtektų 200, ar 100 pinigų? O šiaip tai skirtumų tikrai manau galima būtų atrast sočiai(ir negailėt šimto kito daugiau, jeigu tie skirtumai yra realūs, ir, svarbiausia, yra tam poreikis), nebent croixas legendas toj pačioj gamykloj su major craftais pradėjo gamint
Go. Emotion ges-662 ml.Hookaz rašė:cia kokis major craftas tiksliau?
man labai gerai ispudi Sakura Trinis.Xrapas rašė:Jei tvičui...ir žvejybaiegiduxx rašė:...gal dar yra kokia alternatyva croix-am?norisi daugiau papurtyti palyginti is daugiau., tai labai gerą įspūdį paliko Banax Spurt.
pritarciau...Jurginas rašė:Nu gal...Čia kaip kam, kai saka. Kryžiai, man asmeniškai, vis tiek pogrubiai atroda, su kai kuriais azijatais palyginus
Kiek teko laikyt grafitlyderių, meidžor kraftų ar dar ti kakių tos pusės pagalių (ne kitaisko širpatrebo ), už amerikosus, mano suopračiu, pats įrankio laikymas daugiau džiaugsmo suteikia. Nu čia man teip, a kaip kitiem nežinau
Tai gal tu pats nesidrovedamas perskaityk dar karta shita tema (visa) ir nereikes tersht forumo nereikalingom zhinutem.kzRRR rašė:Sveiki, ieškau spiningo lydekoms.
Jeigu dar reikalinga kokia nors info, nesidrovėkit paklausti.