Kas liečia Tict, tai galiu patvirtinti tik, kad pasitaiko kai sugenda per sujungimą, pats gražinau Icecube lengvesnės klasės. Toks ten ir sugedimas, gali labai nesunkiai suremontuoti net ir pats su kokiais klijais (o gal net ir klijuoti nebūtina), nes ten tiesiog išsitraukė tas sujungimo gabaliukas iš apatinės spiningo dalies. Bet pagalvojau - nesezonas, nusipirksiu kitą, nedega, nes paskui neduok dieve dar kas nors prikibs, kad buvo lūžęs kai jau norėsiu parduoti.. O ir sumokėjęs buvau jau nebe visai FEMA'iškai
Šiaip kotelis paliko labai gerą įspūdį, jei nieko nerasiu, turbūt imsiu tokį patį, tik gal didesnės gramatūros, nes spėju su mažais vobleriukais upėtakiams jau gal truputį per slabnas būtų. Jis toks nestandartinis biškį, papurčius rankoje mažiau maskatuojasi nei kiti, nors linksta vos ne per visą blanką, bet labai greitai išsitiesina, patogi rankena, apie jautrumą net ir nėra ką kalbėti.. Prieš tai bandžiau Nuovo Finezza su S galūnę, tai net ir mikrodžigui man labiau patiko tas Cube. Gaila T galūnės neteko bandyti, spėju irgi man tiktų, gal ką reikia pavežti iki žūklavietės ir duos pabandyti?
KLAUSIMAS:)
galite gal kažką panašaus rekomenduoti? Šiaip iš bėdos galėčiau siųstis ir iš užsienio, laiko dar yra, girdėjau savaitgalį jau pareina šalčiai

Turėtų būti dvidalis, 1,9-2,4m ilgio, iki kokių 5-7 g. Pagrindinė paskirtis būtų mikrodžigas, bet būtų gerai, kad labai retai būtų galimybė nulėkti prie kokio nedidelio upelio ir pavaikyti upėtakius su mažais vobleriukais ar mikrovartyklėmis.
P.S. gal kas gali ką apie Neo Finezza su T galūne papasakoti?