Tironas rašė:xebra baikit viena karta sveigt kad jei pasimsit sensas ir su juo visur ir visada prigaudysit biliakiek
Bilekiek nesitikim, ale kad daugiau nei kad gaudant su eiliniu lenkišku vasariniu pašaru už 6 lt - tikiuosi.
Tironas rašė:visu pirma kodel naudojo zmogus RED, kodel ne juoda ar ne sviesu?
Aš naudojau Narutal. Jis tamsiai rudas.
Tironas rašė:gal ten kitas dugnas? gal reikejo naudot karsini o ne kuojini
Kodėl naudot karšinį gaudant kuojas ?
Tironas rašė:visu antra jei paziuretumet ka daro sportininkai is to pacio sensas, tai pamatytumet kad prie brangaus jauko dar prideda 30-40 proc viskiu priedu.
Gal išduotum paslaptį kokių priedų deda ? Aš tik matiliaus dėjau ...
Tironas rašė:Sensas gatavo jauko privalumas daugiau netame, kad juo prigaudysit 10 kartu daugiau. o pirmiausia tame, kad jis realiai veikia ne blogiau nei kiti, bet su juo nereik terliotis. nereik is vakaro ruosti, maisyti, iekoti talpos.
Na, čia privalumo nematau. Plastikinių indelių namie pilna. Pašarą visad gaminu prieš žūklę, tas trunka kelias minutes, nes kaip minėjai - daug pašaro čia nereik. Kol nuvažiuoju į žūklę - jis išbrinksta.
Tironas rašė:jusu su vandeniu skiesti pasarai prie zemos temp uzsals ir vargu ar bepanaudosit, o sensas neuzsala prie -25.
Ar daug žinai žmonių, kurie prie -25 gauddo baltą žuvį ?
Tai neaktulu. Tuo labiau kai pasigamini 200 g pašaro po 6-10 lt už kg, dienos pašaro norma kainuoja 1,2-2 Lt. Dalį panaudoji, dalį negaila ir išmest.
Tironas rašė:taigi pakelio gali uztekt visam sezonui.
500 g visam sezonui ????? Tironas, kiek kart žiemą lipi ant ledo ir gaudai baltą žuvį, kad 500 g užtenka visam sezonui ?
Tironas rašė:Taigi visu pirma SENSAS privalumas -patogumas naudojimo
Sudrėkint pašarą kaip minėjau užima max 5 min. Kame dar patogumas ?
Pirkt tokį pašarą aš matau prasmę tik tada, jei žuvys jį pripažįsta labiau nei pvz vasarinį lenkišką pašarą. Jei žuvys reaguoja vienodai, nematau prasmės jo pirkt.
Ar ateityje pirksiu ar ne - bus matyt. Aš kol kas jokių išvadų dar nepadaręs. Tik išvardinęs kas man pašare svarbu.