bent kuria as nusipirkau mados rovanoi tai "CARPA" tipo pardavejas sake kad tai zuvies feramopnai, dar nebandziau, nes darbu kruvos vis komandiruotese sedziu, kai nusipirksi ir isbandysi pranesk rezultatuskarpiukas rašė:kaip tos ampules vadinasi?
bent kuria as nusipirkau mados rovanoi tai "CARPA" tipo pardavejas sake kad tai zuvies feramopnai, dar nebandziau, nes darbu kruvos vis komandiruotese sedziu, kai nusipirksi ir isbandysi pranesk rezultatuskarpiukas rašė:kaip tos ampules vadinasi?
O kodel nebandytum, juk karosas tai zuvys is seimos karpines, karpiai jug valgo boilus tai kodel napasiulyti ir karosamVegys rašė:Karosams boilių negaminau, tik karpiams.
Boiliukus buvau pirkęs lynams, ale taip ir neišdrįsau juos panaudot.
Šiaip tai gaudyt karosus su boiliais aš nebandyčiau.
Zuvim nebandei pasiulyt,gal ir jom patiktuRafal rašė: Ps.sitas traperio lynas_karosas, man labai patinka
scrpexxas???Aš girdėjau , kad soros jiems patinka ir daug kas naudoja , bet sudėtinga man su jom , sunku išvirti..Guru rašė:Melasa, šokoladas, medus, vanilė, cinamonas, kokoso drožlės.. scopexxas iš kruopų soros (tik nepervirk) į tas pačias soras virdamas gali įpilt melasos ar medaus.
Žodžiu mėgsta jie saldžiai.
o Scopex va cia pats pirmas boosteris http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... ct_id=5091-Matas- rašė:scrpexxas???
Na aišku , žodžiu principas toks , kad soras sumaišau su kokiu nors kvapu ir tuomet su pirktiniu jauku soras..?Tik galvoju ar nepasigadinsiu aš su tom sorom jauko...Beje , o kanapės , kukurūzai?Guru rašė:Neo Scopex va cia pats pirmas boosteris http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... ct_id=5091-Matas- rašė:scrpexxas???
Jų yra ir dipų ir priedų ir aromixų. Salduma žodžiu ir labai jau skaniai kvepia, bent man. o dėl sorų treniruokis užpilk vandeniu kad semtų ir virk kol išsprogs (atsidarys), tada nupilk šaltu vandeniu prasijok.
Sorry, pats neragavau, bet skaniai atrodoBratka rašė:Zuvim nebandei pasiulyt,gal ir jom patiktuRafal rašė: Ps.sitas traperio lynas_karosas, man labai patinka
Apie visus komponentus vardinau tik bendrai, nesigilindamas kur gaudysi. Kuo tu gali sorom jauką pagadint? kanapės gerai jos turi daug aliejaus kuris sukelia debesėlį po vandeniu, be to yra skanus kąsnelis karosui, karšiui, kuojai. Sukeldamas debesis gali prisikviesti būrį kuojų ir reiks laukti kol prieis stambesnė žuvis. Kukurūzai tinka, o dar geriau jei dalį jų sumaigysi, padarysi ištežusius. Makaronų i jauką nedėk, ištiž susitrins ir nieko neliks iš jų apart kvapo. Makaronus naudok masalui, užvirk ir po minutės išjunk, perkošk ir nuplauk šaltu vandeniu. Naudok tokias mažas žvaigždutes, jos gražiai susimauna ant kablio ir geriau laikosi, išvirtus gali pavolioti džiūvėsiuose. Vėlgi- kalbu bendrai apie jauką ir prievilus, nekonkretinu su kauno mariom. Pasiklausk kauno marių temoj, gal patars kas.-Matas- rašė:Na aišku , žodžiu principas toks , kad soras sumaišau su kokiu nors kvapu ir tuomet su pirktiniu jauku soras..?Tik galvoju ar nepasigadinsiu aš su tom sorom jauko...Beje , o kanapės , kukurūzai? Kauno mariose vienas iš pagrindinių masalų yra makaronai , tai jei jų įdėti...?Bet vėlgi sakau , nelabai mačiau , kad kas taip darytų..
Na aišku , bendrą vaizdą maždaug susidariau , bandysiu dar pasikonsultuoti Kauno marių temoje. ;) Dėkui.Guru rašė:Apie visus komponentus vardinau tik bendrai, nesigilindamas kur gaudysi. Kuo tu gali sorom jauką pagadint? kanapės gerai jos turi daug aliejaus kuris sukelia debesėlį po vandeniu, be to yra skanus kąsnelis karosui, karšiui, kuojai. Sukeldamas debesis gali prisikviesti būrį kuojų ir reiks laukti kol prieis stambesnė žuvis. Kukurūzai tinka, o dar geriau jei dalį jų sumaigysi, padarysi ištežusius. Makaronų i jauką nedėk, ištiž susitrins ir nieko neliks iš jų apart kvapo. Makaronus naudok masalui, užvirk ir po minutės išjunk, perkošk ir nuplauk šaltu vandeniu. Naudok tokias mažas žvaigždutes, jos gražiai susimauna ant kablio ir geriau laikosi, išvirtus gali pavolioti džiūvėsiuose. Vėlgi- kalbu bendrai apie jauką ir prievilus, nekonkretinu su kauno mariom. Pasiklausk kauno marių temoj, gal patars kas.-Matas- rašė:Na aišku , žodžiu principas toks , kad soras sumaišau su kokiu nors kvapu ir tuomet su pirktiniu jauku soras..?Tik galvoju ar nepasigadinsiu aš su tom sorom jauko...Beje , o kanapės , kukurūzai? Kauno mariose vienas iš pagrindinių masalų yra makaronai , tai jei jų įdėti...?Bet vėlgi sakau , nelabai mačiau , kad kas taip darytų..