na cia kiekvieno reikalas tiket ar ne,jei po teisybe as ir netikiu kol pats nenuvaziuojuviskontas1 rašė:ir hebra bukit zmones neberasykit savo tu patikimu saltiniu rezultatu nes cia visiskas S
nu kodel ne as pats buvau patyres toky fiasko,kai poligone 9km gaudem penkiese, rezultatai neispudingi,permetra grynai pries mus hebryte trauke net parukyt nebuvo kada,nei nusimyzt,omes tuo metuEntonis rašė:tai kaip ten gali tai skirtingai net simtais
logika - geras dalykasviskontas1 rašė:tokiu dalyku buna bet netokiais skirtumais 50 zveju nuo 3 iki 40 o du zvejai 160 ir 200
Nu blin pas mus vyrai kaip mūraivyciokas rašė:...pries tris metus nuo krantines pajamiau 600 stuku,...
skumbrotai nesikabinek prie zodziu,ne per vakara,o tas buvo nuo 17.00 iki 01.00 i da buciau prigaudes nes kliovas buvo,tik nugara ziauriai skaudet pradejo o kauniskiam as fonari palikau,paryciais 5ryto pasiemiauSkumbrotas rašė:Nu blin pas mus vyrai kaip mūraivyciokas rašė:...pries tris metus nuo krantines pajamiau 600 stuku,...- viens per pusdienį pasišvilpaudams 200 ekečių išgręžia ir apgaudo, kits po 600 stintų per vakarą išlupa...
O tai čia rytas skaitosvyciokas rašė:...,ne per vakara,o tas buvo nuo 17.00 iki 01.00 i da buciau prigaudes nes kliovas buvo,tik nugara ziauriai skaudet pradejo o kauniskiam as fonari palikau,paryciais 5ryto pasiemiau
Pasirašau. Ryt septintą su draugeliu išvarom.vyciokas rašė:tai gal sakau ryt pavarom tipo varzybas surengsim
aiskus kiekvieno reikalas tiket ar ne o pasipyzda... as irgi mokuSkumbrotas rašė:O tai čia rytas skaitosvyciokas rašė:...,ne per vakara,o tas buvo nuo 17.00 iki 01.00 i da buciau prigaudes nes kliovas buvo,tik nugara ziauriai skaudet pradejo o kauniskiam as fonari palikau,paryciais 5ryto pasiemiau![]()
![]()
Sakau kad maladiec esi - fonarį paskolinai, pats per naktį laukei kol anie prisigaudys![]()
Visa bėda, kad alzhaimeriu čia niek dar neserga, o jei kas ir neturi atminties tai gali atsiversti šitoj temoj atitinkamą periodą ir pasiskaitinėt, kibo ar nekibo ir kaip kibo ta stinta pvz kaip šiuo atveju - "prieš tris metus"vyciokas rašė:aiskus kiekvieno reikalas tiket ar ne o pasipyzda... as irgi moku![]()
super kraipai mano mintis ir zodziusvyciokas rašė:na iseina taip pagal juzi,paskaitai forume pagavau dvi kas 1 stinta o as ta diena sugraibiau 98 tai ka man daba rasyti pagavau 15st,kad tokie kaip juzis nesakytu pizdelcikai
taip as nebuvau (vis dar darba turiuviskontas1 rašė:viciokas kaip supratau tu ant ledo nebuvai juzis ir nebuvo o snekat ka kiti pagavo, aisku kiek pagavai tiek ir rasyk, bet dar kart sakau pats buvau pats maciau kas kiek pagavo ir daug zvejiu apejau su daug kuom pasnekejiau ir taip toliau!
Nusiperki toki daikta http://www.senukai.lt/sporto-laisvalaik ... 951_4.htmlrusssas rašė:aikit i turgu ir pizdavokites, cia neta tema blevyzgojat, gal kas zinot kaip pasistatyt uzuoveja paprasciau?
gal ir ne vieta, taciau su savo "uzuovejom" irgi nevietoj sugalvojai svaigtirusssas rašė:aikit i turgu ir pizdavokites, cia neta tema blevyzgojat, gal kas zinot kaip pasistatyt uzuoveja paprasciau?
girdisiMindee rašė:o is preilos nieko nesigirdi sende ka paima gero