kodel jis klista? Mano manimu nuo uosto vartu nes 9km buvo prieplauka pontonine - priesais "pistoleto" toliou eina kolhozas o paskuj poligonaskarpiukas rašė:klystatTomas.P rašė:Gal ne taip primečiau . Kilometrai nuo uosto skaičiuojasi ar klystu?![]()
kodel jis klista? Mano manimu nuo uosto vartu nes 9km buvo prieplauka pontonine - priesais "pistoleto" toliou eina kolhozas o paskuj poligonaskarpiukas rašė:klystatTomas.P rašė:Gal ne taip primečiau . Kilometrai nuo uosto skaičiuojasi ar klystu?![]()
Kur tu cia tiek daug prigaudej?Stabas777 rašė:Sendien neblogi gana rezultatai, dviese pagavom 435 stintas, is ju mano 190. zvejojom nuo ryto iki daugmaz 15 val.
būna,būna...Absolutely rašė:man kolhoze rezultatai nelabai 28- pamirsou pasiimt masala o atsiminiou apie tai tik padares pirma zingsni ant ledo
nu tada poligonas ir yra 14km - "Kairiai" jaigu skaiciojasi nuo senos perkelosvyciokas rašė:Tomas.P rašė:Vakar , užvakar gaudžiau stintas ties poligonu . 14 km. Ledas giliausioje vietoje iš tiesų ganėtinai plonas netgi <10cm. Tačiau žvejų labai daug , drąsos niekam nestinga , o trūkusio ar braškančio ledo girdėti bei matyti neteko . Laimikiai svyruoja nuo puses kg iki (kiek daugiausiai teko girdėti) ~150 agurkiniųpoligonas 9 o ne 14 km,kazka sumaisei
saunuolis .grazu . ir nesaklyk kur tie agurkai kimba.Tegu iesko.Stabas777 rašė:Sendieninis laimikis
http://img145.imageshack.us/img145/4142/20110129031.jpg