Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #362395   Vatse
 15 Bal 2012 19:32
Musoj ir ant pludines pasedejau ir ant dugnines, nulis. Vienintelis pasiteisinimas sau, kad nemoku zvejot:)
 #364438   senelis
 19 Bal 2012 14:42
Sekmadienis.Musa.Fyderis. Auksles :evil: mikrokuojytes :? kelios kuojos :roll: Kibimas labai silpnas,galima sakyt ner kibimo...Salta dar... Jei,kaip zada sinoptikai,susils,tai ir sujudes gyvybe :roll:
 #364442   Edosius
 19 Bal 2012 14:44
Mano žiniomis, jau (tiksliau nuo vakar) Nemunėlyje sujudėjo žiobris... :ruko
 #364449   senelis
 19 Bal 2012 14:49
Edošius rašė:Mano žiniomis, jau (tiksliau nuo vakar) Nemunėlyje sujudėjo žiobris... :ruko
Tai gal savaitgali ziobrines padarom? :roll:
 #364451   Edosius
 19 Bal 2012 14:52
senelis rašė:
Edošius rašė:Mano žiniomis, jau (tiksliau nuo vakar) Nemunėlyje sujudėjo žiobris... :ruko
Tai gal savaitgali ziobrines padarom? :roll:
Duosiu žinoti telefonu.. nes sakau kad sujudėjo, o dar "anšlago" nėra...
 #364556   audrutis
 19 Bal 2012 17:00
Juda nuo pat pirmadienio........po 1-2 i diena. Rekordas buvo, kai vienas latvis 4 paeme. O mane uzkniso jau 4 dienos tokios nekibos ir ziobriu pasigavima ant vytinimo atidedu kitai savaite :( Gaila tik, kad atostogos jau bus pasibaigusios, nu bet teks pora dieneliu nusiimti ant 12 ir pamegint palekt :)
 #364688   banginux
 19 Bal 2012 20:12
negaunant rezultatu musoj, nuejau prie namu i kruoja pludes imerkt. per pora valandeliu, 0,5m gylyje virs 50 auksliu, kuojikiu, mekniu. nors banginiu nebuvo, bet sportas geras :) ir katinai sotus :D
 #365362   ksarinis
 21 Bal 2012 15:54
Sveiki. Gal kas siandien buvote Nemunelyje? Kokia ten situacija su juo, vanduo rudas, bruda dar nesa? Rytoj planuojam nulekti ten margasias pagainioti, buciau dekingas uz informacija. Buvme siandien musoje, tai situacija nelabai kokia ten... Aciu.
 #365476   medvis
 21 Bal 2012 22:01
ksarinis rašė:Sveiki. Gal kas siandien buvote Nemunelyje? Kokia ten situacija su juo, vanduo rudas, bruda dar nesa? Rytoj planuojam nulekti ten margasias pagainioti, buciau dekingas uz informacija. Buvme siandien musoje, tai situacija nelabai kokia ten... Aciu.
Buvome sendien nemunelio radviliskije zvejojom nemunelije bandem gauditi ziobrius buvom keturiese pagavom tik viena ziobri ir mazu kuojiciu , latvijos pusei net nesimate kad trauktu zuvi , lietuvos pusejej zmones kaikurie turejo po 1 ar du ziobrius . Vanduo pakiles ir kilo kol zvejojom , pakilo ape 3 cm , ant dugniniu kabinosi nesamos zoles , vanduo tamsus rudas .
 #365603   giedriuzzz
 22 Bal 2012 14:23
Girdėjau šnekas, kad Mūšoj jau vieną kitą žiobriuką pagauna, bet apie Saločius tas veiksmas.
Tiesa Mūšoj vanduo pakilęs, drumstokas ir žoles neša, kurių ledonešis neišnešė.
Šiandien buvau stabtelėjes prie veterinarijos tai ten visa įlanka užnešta žolėmis. Nėjo net vobleriuko užmest :(
 #365842   giedriuzzz
 23 Bal 2012 09:01
Jeigu kas planavote artimiausiu metu važiuoti į Mūšą pažvejoti tai galite pamiršti.
Mūša pakilusi, vanduo kakava, žoles neša.

Upės lygis pakilęs labiau nei buvo po ledonešio ;-)
 #365862   banginux
 23 Bal 2012 09:55
reiks, kai prasides ziobriai :) dabar kol vanduo nesinormalizuos, kazin zr verta. tokiam vandeny tik starkius lupt. i pakruoji mat neveza matyliaus, nes ten jiem pristato tik didesni kieki, sako neispirks, tai visai neperka. o jei vaziuosiu link Pasvalio zvejot, negi pro siaulius sukt, kad matyliaus nusipirkt :D
 #365882   giedriuzzz
 23 Bal 2012 11:07
banginux rašė:ar yra Pasvalio zukles parduotuvese matyliaus?
Katik šnekėjausi su savininku dėl matyliaus. Sakė ketvirtadieniui turėtu šiek tiek atsivežti. Kadangi pas mus pavasary jis nepopuliarus tai daug ir neveža. Atsiveža kad spėtų per 3 dienas išparduot, nes ilgesniam laikui neturi galimybių jį išlaikyti.
Nors pagal užsakymą gali atvežt ir pageidajamą kiekį ;-)
 #366671   banginux
 25 Bal 2012 08:53
negaudau dabar. tik pamenu, kad atvykus i viena upe, vanduo buvo jau ne kaip kakava, o kaip karstas sokoladas :) galvojau, net neissivyniot meskeriu, bet ai, jei jau atvaziavau, tai pabandysiu. ir priturejau geriausia starkiu kibima praktikoj.
aisku, cia galejo buti sutapimas
 #366673   banginux
 25 Bal 2012 08:55
giedriuzzz rašė:
banginux rašė:ar yra Pasvalio zukles parduotuvese matyliaus?
Katik šnekėjausi su savininku dėl matyliaus. Sakė ketvirtadieniui turėtu šiek tiek atsivežti. Kadangi pas mus pavasary jis nepopuliarus tai daug ir neveža. Atsiveža kad spėtų per 3 dienas išparduot, nes ilgesniam laikui neturi galimybių jį išlaikyti.
Nors pagal užsakymą gali atvežt ir pageidajamą kiekį ;-)

juk neatves del manes vieno vienos ar dvieju porciju :)
 #367226   Edosius
 26 Bal 2012 13:11
Vandens tikrai nėra daug.. Pernai pavasarį visu metru buvo daugiau... Esmė tame kad žiauriai neša žoles, o vanduo ne rudas, bet drumstokas... Vakar kaip tik Mūšoj buvau, norėjau šapaliečą išvyliot, bet tiesiog nepažvejojau vien dėl nešamų žolių.. nei vienos pravodkės nepadariau normalios, nes užmeti vobliką, metrą patrauki ir kapūt :-niak'
 #367243   Vatse
 26 Bal 2012 13:49
Bet cia prie Pasvalio daug labai, o sekmadieni buvau prie Salociu tai zoliu buvo, bet zvejot imanoma buvo, o vanduo pakiles jei ziuresim dvieju savaiciu begyje;)
 #367550   stirlic
 27 Bal 2012 09:32
vakar buvau nemunely siandien nevezy ties Kedainiais vaizdas ir rezultatas taspac O :? ,vandens daug nesa belaka
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 38
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė