Na ką.
Nesugebi imušti, tada tau inkals.
O kas būt buvę, jei aikštė būt per pus mažesnė ?

O kas būt buvę, jei aikštė būt per pus mažesnė ?

Jei ką, tai ir aš retkarčiais pagaunu...
mano bobute ant patsoso stovedama ir isejyus pries vartininka 1v1 irgi imustu. cia daug gabumu nereikiaNerius rašė:Cia butu geda bankes neimusti,kai kamuolys po kojom nukrenta vienam pries vartininka. Blem jei jau Toresas sugebejo imusti tai cia ne stebuklas.
+1hamis rašė:Tai gal kita sezona tavo bobute pasirasys su Barsa ir pades jiems atsitiesti?
nu jo,pro sali,kaip ir dauguma beziurinciu futbola,o tu kaip suprantu ir vel buvai teisus,jauciu net sakei kad bus 2-2......bobis rašė:Gerai kad ir metei statymus. Absoliučiai pro šalį....Donasssss rašė:as uz barsa ir tikiuosi daug yvarciu sendien isvysti... spejimas butu toks,kad barsa laimines nuo pirmo kelinio ir aisku laimes varzybas
ir kam čia ta tavo melagystė dabar reikalinga, kam?. Ka čia jin beišgelbės...Donasssss rašė:nu jo,pro sali,kaip ir dauguma beziurinciu futbola,o tu kaip suprantu ir vel buvai teisus,jauciu net sakei kad bus 2-2......bobis rašė:Gerai kad ir metei statymus. Absoliučiai pro šalį....Donasssss rašė:as uz barsa ir tikiuosi daug yvarciu sendien isvysti... spejimas butu toks,kad barsa laimines nuo pirmo kelinio ir aisku laimes varzybas
Metei ant Madrido pergales?bobis rašė:ką tik baigėsi Milan-Genoa 1-0
...mano naudai![]()
tik dabar reik nepralošt madride