sia nakti netoli birutes kalno nuo 12h iki 4.30h ryto nuo kranto pajemiau 11.5kg visos geros tik ant ryto pradejo kabaliotis mazesnes, mazesnes keliavo atgal aukti ;)
O kam dubliuotis ir per kelias temas tą patį rašytamtg rašė:bet kibimas nepasakiciau kad buvo intensivus
ne pala vaidi lai vaikinuks paaiskina kur prie birutes kalno,pleksnes eina,labai ydomuVaidis rašė:O kam dubliuotis ir per kelias temas tą patį rašytamtg rašė:bet kibimas nepasakiciau kad buvo intensivus
jei nzn palangoj birutes kalno tada jau nzn reiskia ir nesuzinosi kur pleksniu pasigaut galinavyciokas rašė:ne pala vaidi lai vaikinuks paaiskina kur prie birutes kalno,pleksnes eina,labai ydomuVaidis rašė:O kam dubliuotis ir per kelias temas tą patį rašytamtg rašė:bet kibimas nepasakiciau kad buvo intensivus
ir atsakiau o siaip kas gaudo tas ir zino kur randasi bitutes kalnasvyciokas rašė:amtg ar tu tikrai su maisu trenktas ar tik apsimetu tokiu,as tau jau rasiau kad gaudyt nesiruosiau tik paklausiau,ta pati galiu ir as parasyti,gaudziau mariose,o mariu dafiga ir paskui paklausus kur "pyp",tau patiktu
nupjauni galva, isemi vydurius, biski pavalai oda ( kad maziau butu nuodinga), merki i piena - palaikai kokias 20 min ir kepi keptuveje kol iskeps, tada lieka tik valgyt. nepamirsk uodegu ir kitu peleku nupjaut. kaulu maziau nei pas kuoja.pensininkas rašė:Kokios kulinarines savybes? Ar sunkiai paruosiama? Ar daug terliojimo ja isdorojant (galima palygint su kita pvz gelavandene zuvimi)?
Kulinarines savybes prastos,dorojimo nedaug.pensininkas rašė:Kokios kulinarines savybes? Ar sunkiai paruosiama? Ar daug terliojimo ja isdorojant (galima palygint su kita pvz gelavandene zuvimi)?
Bratka rašė:Kulinarines savybes prastos,dorojimo nedaug.pensininkas rašė:Kokios kulinarines savybes? Ar sunkiai paruosiama? Ar daug terliojimo ja isdorojant (galima palygint su kita pvz gelavandene zuvimi)?
Na esu girdejes kad balta zuvi mirko piene, kad dingtu dumblo kvapas. O kam reikia pleksne mirkyti.Antas rašė:nupjauni galva, isemi vydurius, biski pavalai oda ( kad maziau butu nuodinga), merki i piena - palaikai kokias 20 min ir kepi keptuveje kol iskeps, tada lieka tik valgyt. nepamirsk uodegu ir kitu peleku nupjaut. kaulu maziau nei pas kuoja.pensininkas rašė:Kokios kulinarines savybes? Ar sunkiai paruosiama? Ar daug terliojimo ja isdorojant (galima palygint su kita pvz gelavandene zuvimi)?
Kuo nuodinga plekšnės oda ir ką padeda lengvas pavalymas, ir kam reikia mirkyt pieneAntas rašė:nupjauni galva, isemi vydurius, biski pavalai oda ( kad maziau butu nuodinga), merki i piena - palaikai kokias 20 min ir kepi keptuveje kol iskeps, tada lieka tik valgyt. nepamirsk uodegu ir kitu peleku nupjaut. kaulu maziau nei pas kuoja.pensininkas rašė:Kokios kulinarines savybes? Ar sunkiai paruosiama? Ar daug terliojimo ja isdorojant (galima palygint su kita pvz gelavandene zuvimi)?