Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #256020   Angler
 13 Vas 2011 21:51
Su kainom ten viskas normaliai,gal neviskas pigiau,bet jieskant rasti kazka galima,vakar nusipirkau kelias smulkmenas uz kurias sumokejau tikrai nedaug pvz:7 mepps'us 4-5nr uz kuriuos sumokejau viso labo 10€ parduotuveje vienas toks mepps'as kainuoja apie 4€ :twisted: ,dar pasiemiau kelis woblerius yazuri ir rapala ant kuriu irgi sutaupiau,biciuliai pirkosi meskeres,rites taip pat derejosi ir kazkiek sutaupe :gutgut ,o dar kai vakar uzsakinejom laiva buvo akcija kuri galiojo butent parodos metus nuo 500€ -30€,gal nemilijonai,bet vis kazkas ant kuro i viena gala sutaupem :grin: .
Kas liecia del pacio renginio "paroda" sutinku su varnenu nieko pasiziuret ten nera gal tik kaip musele mete baseine ir kaip teisingai zuviai file ispjaut :) ir naujoviu ten niekas nedemonstravo,tiesiog susirinko zmones kurie sukasi siame versle ir bande mums vartotojams iskisti kuo daugiau "stuff'o" :-D .Kiek as pastebejau didziausias demesys kaip visada atiteko muselininkams,o ir jiems siulomi irankiai tikrai buvo auksciausios klases ko nepasakytum apie spiningautojams :-vimt
 #256043   miegas
 14 Vas 2011 01:32
Buvau sendien vel... su visa seima issiruosem i pleza visai dienai, oras nelabai koks, kartais lyg slabdriba budavo, bet oli shelteris pagelbejo ;uolrait ir manoji sake, kad geras daigtas ir dave leidima paciam isigyti kai bus laisvesniu pinigu ''plot . apie zuvis tai nieko negaliu papasakoti nes per 5 valandas ne krust nebuvo, nu buvo kazkoks ale kibimas, bet tik tuscia kabli parsivilkau 'viarkt
 #256044   dalius1984
 14 Vas 2011 02:53
as wa tarp susnies lankstinuku,kuriuos parsiwilkau is parodos,radau river barow lankstinuka. tai ten raso kad ta upe praktiskai eseriam sukurta.nu negali but kad ju ten nera-reiks dar bandyt kada,jau lyg orai nusistowejo tai leksiu ryt poryt.aws taip primeciau kad ten ir su donke yra ka pazwejot-ypac prie kazkokio 'Sugar factory',tai sakau dar koki fyderiuka insimest waziuojant ir pamegint koki zuwelioka pagaut.nemazai ten apie ta upe prirasyta,tai manau tikrai ne is lempos rase...nebandes nezinosi. gal kas kada norit pramikrint ta upe??
 #256138   Angler
 14 Vas 2011 14:17
Del Barrow net neabejoju,kad tai musu neatrasti klodai :-D,Daliau pasijungciau pazvejot su tavim,bet reikia palaukti pora-trejata dienu siuo metu Barrow gerokai pakilusi ir mutnas vanduo,biciulis kiekviena diena pravaziuoja ties Athy,tai as vis jo paklausiu kaip vanduo :) ,kai tik viskas nusistoves,jeigu tik lietaus nebus reiks sturmuoti upe :-niak'
 #256141   Angler
 14 Vas 2011 14:21
miegas rašė:Buvau sendien vel... apie zuvis tai nieko negaliu papasakoti nes per 5 valandas ne krust nebuvo
Va kaip buna,kai moterys vaziuoja i zvejyba :aina-sikt :-D
 #256191   petriukas
 14 Vas 2011 16:39
as cia truputuka youtube narsiau apie eserius ir ta upe barrow nu nereliu ten eseriu chebra pagauna tik va ji tolokai nuo manes bet jei kada planuosit ir as busiu laisvas tai butinai prisijunkciau.....
cia dar apie tuos bassus ziurinejau ir va kokia sistemele vienas senis naudoja nezinau ar mate jus bet man pasirode kad turetu but gana veiksminga na nezinau paziurekit... http://www.youtube.com/watch?v=BDreQnmvwJE&NR=1
 #256195   miegas
 14 Vas 2011 16:44
Angler rašė:
miegas rašė:Buvau sendien vel... apie zuvis tai nieko negaliu papasakoti nes per 5 valandas ne krust nebuvo
Va kaip buna,kai moterys vaziuoja i zvejyba :aina-sikt :-D
mano moteris irgi negsta zvejot, tik jai labiau patinka nuo pearsu ar roksu su spinigu, jai surfas per sunkus. visoj airijoj ne kokie laimikiai, nes oras siek tiek atsalo ir zuvis nesimaitino...
 #256198   miegas
 14 Vas 2011 16:48
petriukas rašė:
cia dar apie tuos bassus ziurinejau ir va kokia sistemele vienas senis naudoja nezinau ar mate jus bet man pasirode kad turetu but gana veiksminga na nezinau paziurekit... http://www.youtube.com/watch?v=BDreQnmvwJE&NR=1
naudojam, sita sistemele labai gerai kai toli uzmetineji, ant kabliu dedi dideli baita ir nebutinai krabus...
o jai apie bassus, tai mes kolkas daugiausia esam pagave ant flapper sistemeliu....
 #256214   Angler
 14 Vas 2011 18:08
"Bass fishing with H.Gilbey" toks filmukas yra apie bassu zvejyba Airijoje,youtube imesta sio filmo iskarpos,kas nori sio zvejo paklausyti gyvai prasom menesio pabaigoje i dar viena paroda http://hooked.ie/Content.aspx?ID=94&sub ... icleid=208 :-D
 #256218   Angler
 14 Vas 2011 18:21
miegas rašė:... patinka nuo pearsu ar roksu su spinigu
Papasakok truputi miege kaip jums ten sekasi su spinu juroje,ar zvejojate aplink savo vietas ar kur vaziuojate specialiai siai zuklei,ka gaudote,ant ko :?: Planuoju siais metais pradeti spiningauti juroje,todel domina visa info :ks>
 #256249   miegas
 14 Vas 2011 19:59
Angler rašė:
miegas rašė:... patinka nuo pearsu ar roksu su spinigu
Papasakok truputi miege kaip jums ten sekasi su spinu juroje,ar zvejojate aplink savo vietas ar kur vaziuojate specialiai siai zuklei,ka gaudote,ant ko :?: Planuoju siais metais pradeti spiningauti juroje,todel domina visa info :ks>
ziurint ka rosiesi zvejot, yra kelios vietos kurios atsilus orams prisipildo zveju (jai tai galima vadinti zvejyba) ir lupa ant tu spinigu viskas kas juda, pradedant skumbrem ir baigiant mazais polakais ir menkem. viena is tokiu vietu balikotonp pearsas ten susirenka labai daug liaudies kai eina skumbre ir uz kinseilo yra toks iskisulys, tai ten siemet labai daug trauke zuvies. bassu dar neteko specialiai zvejot ir papludimiuose tik su surfais sedim, nors sia vasara gal ka ir bandysim. spiniga naudoju 3m daiwos tik nzn kokia serija, bet kietesnis, gali drasei metyt 4oz. rite 5000 serijos, daba uzdeta kazkokia is arguso ale karpine, bet jauciu sio sezono neatlaikys, pagrindinis valas 0.35mm sociai. sistemeles kiek pastebejau tai kuo paprastesnes tuo geresnes, tokios kaip plunsnos man nepatinka ir nepasiteisino, ir ziuriu kad butu kokie 5-6 kabliai ir bent ant puses jai uzkimba skumbres tai zek kad rite atlaikytu :-D o daugiau ipatumu kaip ir nera, gali zvejot nuo kur nori, zuvies yra tik reik zinot koks dugnas, nes kitaip gali but brangi zvejyba...
 #256260   Angler
 14 Vas 2011 20:45
Pasakysiu tau atvirai miege :) nieko naujo nepapasakojai,bet aciu uz pastangas :gutgut ,skumbres manes nedomina jas gaudau tik karta metuose ir tai tik kai einame i jura is laivo,pasiemu jas keles silkute pasidarau :gutgut.Domina bassai,polockai,slakiai juroje ir kt. stambesne zuvis,nesupratau kodel rekomenduoji 4oz spininga ar nebus baslys :roll: juk nezadu pumpuoti zuvies kaip is laivo,norisi kazko "delikatno" :-D ,kad su malonumu pakovoti su zuvim,turiu nusiziurejas kelis,kai nusipirksiu kazka pasigirsiu :).Vaziuosiu menesio gale i paroda paklausysiu ka specai kalba nuo ko teisingai pradet,kad nenusivilt.
Gal kas noretu prisijungti prie mano minties ir pabandyti spiningauti juroje,sezonas neuzkalnu,o dviem ar keliems butu linksmiau,pigiau ir drasiau :cool:
 #256264   meskute
 14 Vas 2011 21:03
paskutiniu metu kiekviena diena matau spiningautojus juroje,seip toje vietoje matau jau kokius keturius metus ishtisa ziema spiningaujant.jei domina,pasuk pasakysiu kur nuleksi,pasisnekesi :-niak'
 #256266   oli
 14 Vas 2011 21:12
Angler rašė:Pasakysiu tau atvirai miege :) nieko naujo nepapasakojai,bet aciu uz pastangas :gutgut ,skumbres manes nedomina jas gaudau tik karta metuose ir tai tik kai einame i jura is laivo,pasiemu jas keles silkute pasidarau :gutgut.Domina bassai,polockai,slakiai juroje ir kt. stambesne zuvis,nesupratau kodel rekomenduoji 4oz spininga ar nebus baslys :roll: juk nezadu pumpuoti zuvies kaip is laivo,norisi kazko "delikatno" :-D ,kad su malonumu pakovoti su zuvim,turiu nusiziurejas kelis,kai nusipirksiu kazka pasigirsiu :).Vaziuosiu menesio gale i paroda paklausysiu ka specai kalba nuo ko teisingai pradet,kad nenusivilt.
Gal kas noretu prisijungti prie mano minties ir pabandyti spiningauti juroje,sezonas neuzkalnu,o dviem ar keliems butu linksmiau,pigiau ir drasiau :cool:
nu jai iki Corko atleksi ant pavasario tai mielai prisijunksiu,prie to ka pradejau praeitais metais,nu tiesa neilgai ash ten,kelias zvejybas su spinu teturejau(viena polaka pavyko ishkrapshtyt kazkaip netychia :lol: ),o 4oz tai....,su tiek uzmushinet galetum jai taikliai i ta zuvi patikytum :lol: ....spino iki 40g per akis ilgi rekomenduoja 11ft plius minus 1ft,rite 400 per akis,gerai jai jurai skirta(buna tokiu,druskos ne taip bijo))bet ne esme,pintas valas("berkley,whisplash cristal" turejau uzsimetes,visai neblogas),floro arba mono lyderis apie nepilna metra ir pirmyn...poperiu bassui,sako gerai veikia,o shiaip "yo-zuri" pasizvalgyt jie ten nemazai bassiniu zaisliuku turi,nu ir "dexter vedge" aishku tradicine,sako gelbeja tada kai jau niekas nebeveikia...
 #256270   Alvius
 14 Vas 2011 21:34
Idomu butu, ziurejau kaip su spinais tuos basus anglas gaudo, tai nepasakyciau, kad kuolus naudoja ir tikrai ne 40gr, beto gaudo ant gumos
 #256272   oli
 14 Vas 2011 21:47
Alvius rašė:Idomu butu, ziurejau kaip su spinais tuos basus anglas gaudo, tai nepasakyciau, kad kuolus naudoja ir tikrai ne 40gr, beto gaudo ant gumos
ant gumos irgi,ypach ant sandeelo imitaciju...iki 40g kuolas?nu gal,tiek ash tezinau apie tuos spinus...
 #256285   Alvius
 14 Vas 2011 23:00
Ne taip supratai mane ;-) , turejau galvoje ,kad svorius mazesnius naudoja. Kas del kuolo tai man viskas kas perkopia 20gr jau link pagaliu aina :lol: Del skonio nesigincijama :ruko
 #256295   mm29
 14 Vas 2011 23:50
Sveiki visi,
Norejau paklausti senbuviu,kur galima pazvejoti juroje,kazkur netoli county louth,ar aplinkui.Ir dar-maciau forume tikrai "prakalusiu dantis ant zvejybos juroje".noreciau ju paklaust kiek kainuotu pora pakenciamu "surfu"su ritem.nebutinai penn,daiwa ar t.t.kazka is savo patirties.juk mes visi cia norim taupyt :grin:

P.S.aciu isanksto uz info.kas liecia ezerus-klauskit,tikrai zinau kur galima susikaut su rimtom lydekaitem.
 #256302   blazer
 15 Vas 2011 02:08
mm29 rašė:Sveiki visi,
Norejau paklausti senbuviu,kur galima pazvejoti juroje,kazkur netoli county louth,ar aplinkui.Ir dar-maciau forume tikrai "prakalusiu dantis ant zvejybos juroje".noreciau ju paklaust kiek kainuotu pora pakenciamu "surfu"su ritem.nebutinai penn,daiwa ar t.t.kazka is savo patirties.juk mes visi cia norim taupyt :grin: .
ZekisLT lyg ir yra bandes keleta kartu tam gale, i jura imerkt kobinius, lygtais visiskas pravalas. As pats balbriggane bandziau keleta kartu (nepertoliausiai nuo louth) irgi visiskas pravalas (pazintis su ruoniais). o kaip ir daugiau negirdet, kad kas tam gale butu juroj zvejojes :( bet as vistiek netikiu kad cia nera visiskai zuvies. vienas kitas zuveliokas turetu praplaukt, ir as tikrai ji kada nors iskrapstysiu i kranta!
 #256304   dalius1984
 15 Vas 2011 03:15
Norejau paklausti senbuviu,kur galima pazvejoti juroje,kazkur netoli county louth,ar aplinkui.Ir dar-maciau forume tikrai "prakalusiu dantis ant zvejybos juroje".noreciau ju paklaust kiek kainuotu pora pakenciamu "surfu"su ritem.nebutinai penn,daiwa ar t.t.kazka is savo patirties.juk mes visi cia norim taupyt :grin:

P.S.aciu isanksto uz info.kas liecia ezerus-klauskit,tikrai zinau kur galima susikaut su rimtom lydekaitem.
na na pasigirk-kad ir eseriu rimtesniu butu galima pagaut :) tinka bet kas kas netoliau kjp 100km nuo dublino :roll: :gutgut
 #256370   zekisLT
 15 Vas 2011 11:24
to: MM29 keleta kartu teko zvejoti aplink Drogheda juroje, aukstai link dundalko neperdaugiausiai kylam pokolkas, nors ka cia as sneku, apskritai jura ne man :lol: jei netyngiu, palekiu draugeliui palaikyt kompanija, praita penktadieni buvom, tai laimikiai solidus buvo gan ;-var-var. draugelis: vienas krabas ir viena koja krabo ''plot o pas mane zuveliokas pora kart uz kobini didesnis :[anuol .... va jau geriau pasakok is kurio tiksliau galo esi, ir ka ten per ezerioku zinai ;-)
 #256382   miegas
 15 Vas 2011 12:13
to Angler: as ir nesitikejau kad kazka naujo papasakosiu, nes as su spinigu nezvejoju tiek kad pradet bassus traukt, kartais patraukiu skumbres ar kokius polakus, nes mano zmona skumbre megsta, man geriau pleze su surfu :-D
o tas spinas kaip spinas tik atlaiko 4oz tik visas braska nuo tiek :-D
 #256436   Angler
 15 Vas 2011 15:06
oli rašė: nu jai iki Corko atleksi ant pavasario tai mielai prisijunksiu...floro arba mono lyderis apie nepilna metra ir pirmyn...poperiu bassui,sako gerai veikia,o shiaip "yo-zuri" pasizvalgyt jie ten nemazai bassiniu zaisliuku turi,nu ir "dexter vedge" aishku tradicine,sako gelbeja tada kai jau niekas nebeveikia...
Jeigu kas vaziuotu i jusu puse gal ir prisijungciau su spinu krantais pasivaikscioti :gutgut ,bet reikia sulaukti sezono,o ir nepasiruoses esu iki galo tokiai zvejybai dar truksta kai ko iki pilnos ekipiruotes.Radau nebloga saita: http://www.monstertackle.co.uk/ cia visko yra ko reikia spiningauti juroje :gutgut.
O kas liecia shokleaderio :roll: sioje vietoje vyksta daug diskusiju teko skaityti vietiniame forume,kad nevisi megsta spiningaujant ji deti nes "deka" jo daug brangiu masalu nuleidzia,o vobleris zaisliukas nepigus :) .Sutikau parodoje pazystama,tai jis man papasakojo kaip jo draugas pirmoje bassu zvejyboje nuleido kelis voblerius uz kuriuos buvo sumokejes 200€ nepigiai pazvejojo :).Dexter Wedge-pjautine salatine blizge teko kazka panasaus cia parduotuvese matyti,o dar skaiciau gerus atsiliepimus apie Kilty blizges http://www.vikingtackle.ie/game-fishing ... lures.html ,o ir kaina siu blizgiu labai nebloga
 #256482   Alvius
 15 Vas 2011 17:26
Va situ turejai rasti toj paradoj Angler. Na, o naujokui, pasigirk tais dideliu lydeku plotais :-niak'
 #256646   mm29
 15 Vas 2011 23:52
nera ka girtis,yra toks ezeras SHERKOKE,co.monaghan.SILANT vadinasi.vienas minusas,reik valties.o dar aplinkui zinau keleta bet tikrai nezinau pavadinimu.nera dideli tie ezerai,bet uztai liaudies nedaug.
 #256647   grazvydas
 15 Vas 2011 23:59

as pats is monaghano nors co. louth man butu arciausiai bet as geriau valanda kelio vaziuosiu ilgiau iki donegalo ar sligo, nes nieko ten ipatingo yra pora vieteliu bet ruoniai ten karaliauja zuvies lyg ir butu bet sunku ten istikro
 #256650   mm29
 16 Vas 2011 00:08
as is dundalko.taip i galvojau kad cia aplink juroj nepazvejosiu.ne jura o purvynas.ydomu butu suzinot kur kokia pleksnyte aitu arciausiai pagaut.na o del ezeru-zinau keleta be pavadinimu o is didesniu tai Silant,bet reik valties.o siaip tikrai geras yra Egish.Sunku taip nupasakot,keliukais takeliukais vaziuot reikia.uztat ramu.
 #256651   mm29
 16 Vas 2011 00:14
grazvydas rašė:

as pats is monaghano nors co. louth man butu arciausiai bet as geriau valanda kelio vaziuosiu ilgiau iki donegalo ar sligo, nes nieko ten ipatingo yra pora vieteliu bet ruoniai ten karaliauja zuvies lyg ir butu bet sunku ten istikro

buvau as irgi donegale keleta kartu.skumbriu tai kiek nori.o ant dugnines bandem ir nakti ir diena bet labai daug kliuviniu.kaip metimas taip ir palieki dugne viska.o ka pagaunat jus donegale?gal rimciau ka nors?
 #256653   dalius1984
 16 Vas 2011 00:20
pleksniu pas mane i swecius prasom :) arclow:) kuriam gale tas silan ezeras?koks mistelis salia gal yra?
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė