tai kad ta menke man parazitas...
negaliu ash ju atsikratyt niekaip...
as noriu plekshniu arba halibutu
greiciau tas pavasaris

duok zinot kada busi sitoj pusej bandysiu gaut austriu, man jos visai nieko. citrina, bliudas austriu, peili i rankas ir davai, dar jai kokio balto vyno ar alaus tai visai kaifasmeskute rašė:midijas as tik is bado valgyciau,kaip tai parsiveziau is juros kibira,maniau puotausim ,bet .....nu nelimpa man jie ,va tu gyvu ir cypianciu austriu tikrai paragauti noreciau,nezinau ar cia galima ju kur nors gauti ar ne
nerinksiu, galima ir for free gaut...meskute rašė:na na kalbek jau viska ka ....is kur gausi ,kai gausi idomu.Nes jau jei kalbi apie bliuda ,tai vadinasi nepirksi o rinksi .shitas man tinka
as vakar irgi youtube ziurinejau kaip anuos gaminti, reiks ir man isbandytiIgnelis rašė:meskutej trbut procesas svarbiau uzh rezultata...![]()
tu garsus leidzianciu nevalges, isviso esu tik ragautojas tokiu dalyku..., td nuodeme butu ir razoru neparagaut jei shale namu gyvena
kas zino kuo cia ateityje gali tekt maitintis kai tokie ciudai dedasi
Ta pati istorija ir man nutiko praejusi savaitgaly ir taip pat su mikrodzigudalius1984 rašė:![]()
![]()
sulauziau siandien savo mikriuko virsunele
![]()
Dievo nera....
sigaiva rašė:sveiki zvejai norejau paklaust ar kas gaudet lydekas grand canale. nes jos plaukioja o i mano masala nesidomi.bandziau ir guminukus ralex ir meeps ir voblerius nieko gero. gal jus pasiulysit kaip jas pagaut. dekui uz patarimus
gaudem ant razoru ir lugwormu,dauguma uzkibo ant lugwormu,kas bus ryt nieko tiksliai nezinau,nemanau kad pats kur dalyvausiu...shia savaite jau turbut man gana...gerai butu kad jai bent priesh kokia savaitele prasineshtumet,tada kazka susirikiuot butu galima...meskute rašė:oli meskos smegenys suprato viska tai labai daug ,ant ko gaudei,mazu ryt atleksiu jei kompanija bus gal daniel is pogrindzio ishlys.jauciu ragu prisikasiu ir as leksiu
na sekasi neblogai sakyciau...meskute rašė:dalius1984 dievas yra NEPIKZODZIAUK,cia vienas ji su irklu muse gali paklaust ar sekasi zvejyba.....o del virsunes tai buna.as taip pat esu keleta patvarkes
"papytka ne pytka"meskute rašė:oli pagautas ikvepimo,patikrinau musu krastus,matomai dar anksti.Atsedejau saziningai iki 5 ryto ir tik krabai megavosi mano pasvinkusiu razoru
as lietuvoj pirkau ir atsisiunciau...lydis rašė:gal kas pirkot valti pvc cia? buciau dekingas uz inf.