Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nuotraukos gamtos temomis, laimikių nuotraukos, fotoreportažai, video

 #118076   cesius
 16 Geg 2009 18:45
Siandien po piet nuvarem su sunum pasitusint :grin: Nuo 15 iki 17 nei spakt, paskui islindo saulius ir trys per pusvalandy :!:
Paveikslėlis Paveikslėlis Ir viena savo maziui pasidziaugt :oops:Paveikslėlis

 #118137   tidass
 17 Geg 2009 19:31
atsiprasau, neturejau pasiemes fotiko i zukle, todel pirma karta i sia tema savo vakarykstes zukles istorija rasysiu be foto, pazadu - kita syki bus! taigi, veiksmas vyko nuo 5nktadienio i sestadieni:
su pusbroliu islekem penktadieni ~8val vakare i zukle, viska susiruosem, pasiserem per ~1val ir laukem kibimo.. pirmasis kibimas man - ~9val, lydeka uzkibo ant slieko - maloniai nustebino.. niekad taip neesu pagaves..
prisinesem kruva medzio saku, visgi naktis bus ilga ir bemiege, jau sutemus pasikurenom, silta, tylu, grazu.. visikai pludes, ir taip vadinamos bezdziones nejuda, niekas nekimba, jau pirma nakties, miegas po truputi ima, o gultis nera kur - gi ka ten su tuo dviraciu pavesi daug, as turejau keleta rubu tai juos pasitieses priguliau, ir ~2nakties uzmigau.. paulius sake kad as pora sykiu buvau atsikeles ir kazka snekejau, nors to visiskai neprisimenu.. taigi ir ~3 ryto is to nepatogumo pabundu - uzpakalis nusales, veidas taip pat, lauzas prigeses.. keliuosi pakurent, ir abi kojas meslungis kad sutrauke, tai ~10min ant zemes gulejau ir raiciausi is skausmo... jam apsiraminus atsistojau, pakeiciau pamaina - nuejo paulius miegot, ir tik ziuriu bezdzionele - aukstyn, zemyn - kimba! surekiau, ir pakirtau pauliaus meskere.. jin perlinko per pus - kazkas anam gale gero.. paulius mieguistas pereme savo meskere, ir trauke zuvi ~10minuciu.. kai tik iskeliau zuvi jo is vandens abu apsale keleta sekundziu patyleje saukt pradejom - velnias dar tokio lyno gyvenime rankose neturejom!! tai buvo lynas kuris sieke beveik 2kg, tikrai ispudingai atrode, jo galinis pelekas per visa delna, o zuvis vos ne per puse rankos .. po to is kart susikrovem meskeres ir isdumem iki kito tvenkinio (jau buvo ~3:30 - po truputi blanko oras) karpiu zvejoti.. visiskai neturejom jokio ten kliovo, ir ~8ryte nuvarem pas pauliu, nuo jo namu teka sanzile/levuo upes uz 10m. tai ten pabandem pazvejot ant karkvabalio .. turejau pora graziu kibimu - matosi kaip stambi zuvis(sapalas) islenda ir apzioja ta karkvabali, ir velnias nespeju pakirst .. ir tik girdziu paulius vel saukia "YRA!!", vel keikiuosi kad ne mano siandien diena , ir ziuriu prisitraukia jis sapala ~1kg, ranka net apimt negaliu koks storas.. ir siaip pavaikstinejom dar upe, bet niekas nebekibo tai grizau namo ir tiesiai lovon.. ateinanti savaitgali pakartosim!

 #118162   Donis
 17 Geg 2009 21:03
Kelios foto is varzybu latvijoje "Ogres alata 2009"
Minras jam ogre :grin:
Paveikslėlis
didziausiais varzybu kirslys :cool:
Paveikslėlis
braliukai :D :-D
Paveikslėlis
Ogre :)
Paveikslėlis

Grazi upe,kuri pries 3-4 metus praktiskai buvo visiskai tuscia,veliau paemes veinas latviu museliniku klubas ja izuvino ir dabar pastoviai zuvina,samdo saugos tarnyba,kad saugotu upe, upeje yra 3 rusiu upetakiu,kirsliu ir kitoiu zuvu,labai grazus pavizdys braliuku latviu,kaip reikia atgaivinti uoes

 #118168   DainiusM
 17 Geg 2009 21:26
Super, reiks nulekt kada susipazint su ta upele is arciau, o tai tas zmogus kur pirmoj nuotraukoj manes nesiveze daba... :twisted:
Ir isvis, pratupejau namie, daba nagus grauziuosi... tetukas vaizdu nemune eilini karta sumete (bent parasinesiu apie svetimas laimes jei jau paciam stilius su zvejoba). Zodziu ant UL GL841 paeme kilogramini salacioka ir starkioka (bent tiek smagu, kad ant mano gamintos kempinines zuveles), o dar vienu kibimu zuvis sulenke spiningeli iki rankenos ir nukando pasaita pusiau su visa kempine... :twisted: Na ir apgaude nauja pirkini- WRR8400. Dar ir kaip apgaude- tvisteriu paeme 4,8kg lydeka ir bedzigaujant uz siknos karsi 1,5kg. :-D Visos zuvys isskyrus nelaimeli karsi keliavo atgal paaugti, o minetasis blynas sake lips i keptuve. ;-) Va ir laimingas zvejys su trofejum:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

 #118169   Jonvabalis
 17 Geg 2009 21:27
Kagi, ikisiu ir as savo trigrasi, nes sestadieni ekspromtu islekiau i zukle Nemunan.

9.30 pradzia pirmi metimai, pirmasis laimikis - lydekos anukas, kablys negiliai, tai vandeni atkabinu:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Po keliu metimu seke smugis - salacio anukas, procedura ta pati, vandeni atkabinamas:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Dar po kokio pusvalandzio smugis ir salatis sykart truputi rimtesnis, atkabinamas vandeni:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Po poros valandu stiliaus, padoresnis lydekius, sis jau keliauja i kranta, nes florokarbonas ties burna, veliau atgal:

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

 #118266   diego
 18 Geg 2009 11:45
Siandien prazonduota dalis Karkles :roll: Spiridonas 2 (ir begale kibimu), as 1 (ir begale kibimu)... Ale dbr reik palaukt kol isners gyvates, vat tada tai... !-kliovas-!
foto: Paveikslėlis
video: http://www.youtube.com/watch?v=lk5lfTLKll8
:roll:

 #118389   DainiusM
 18 Geg 2009 21:32
Zodziu siandien pajutau, kad nebereikia nusnarglinanciuju... tai sakau paleksiu i upe X patikrinti savo keliu vieteliu, gal margis pasisveikins koks... :roll:
Nulekiu, pradedu zvejyba... duobeleje vieno neiskaitinio isejimas ir trys bandyymai apzioti vobleriuka... apsisukes gryzta. As zengiu tolyn iki bebryno ir... velnias visas vandens pavirsius sh**du apauges virs bebru statinio... vat ka vietiniai turejo galvoj sakydami, kad kazkam tualetas isvaziavo i upe. :x Skambinu 112, vyrukai padekoja uz skambuti ir perduoda info kam reikia... neuzilgo perskambina is AA ir teiraujasi kas kur ir kaip... papasakoju situacija, gaunu padeka uz supratinguma, kad ispejau ir tiek ziniu. :| Nuotaika sugadinta, zvejot norisi, bet aplink nezinau kur... plius vanduo krites ziaurei. Riedu link namu, kai pakeliui pasitaiko upeliukstis Y... islipu is masinos, nusileidziu iki vandens... md... gylis vos virs nariuku. :? Is neturejimo ka daryt atsinesu spiningeli is masinos, dedu 00 mepsa su muse ir... pirmu metimu ateina degtuko dydzio eseriecas. :shock: Na jei jau taip, deduosi liemene, seguosi pintinele... sakau paejesiu metra kita pries srove. 00 sukre keicia 0 sukre (varinis lapas su ruda muse)... ir prasideda. Kas antras metimas stuktelejimas arba eserys... kimba visokiausi, nuo sukres dydzio iki sprindiniu, kai randu duobele iki uzupakalio is jos isvynioju 6 dryzuocius ir t.t. ir panasiai :mrgreen: Pameciau skaiciu kiek pagavau (bet daug), dar kruva atsipurte, dar kruvele nuplauke kai nepataikiau uz nugaros kisdamas i pintinele... :D Zodziu radau eseriu eldorada... o svarbiausia zukle tokia kaip upetakine- matai perspektyva vieciuke- meti, jei pataikai- paukst ir eseriecas sedi. Katinas speju menesi ant zuvies dietos sedes, pamirs zaraza pauksciuku skoni... :twisted: Dar apturejau ivykeli... atsibodo su sukre gaudyt, pradejau keist masalus. Kimba beveik ant visko, bet visgi geriausia ant sukres. Eilinio bandymo metu uzsidedu SAURUS tarakona raudonos spalvos.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Jis toks kaip svinukas, o liezuvis ziuri aukstyn, kuo greiciau trauki tuo labiau lipa aukstyn... zodziu pirmas metimas prie isvartos ir matau kaip kazkas is po isvartos sauna link masalo sukeldamas gera doze purslu, toliau gaunu toki smugi per GLX842 spiningeli, kad vos neismusa is rankos... rite zvygtelna ir sekancia akimirka viskas atsileidzia, o zuvis sukelusi kelis galingus verpetus su garsu panasiu kaip lenta talzomo vandens, sauna aukstyn upe... :o nu i naaa... manau, pirma mintis, ka nuplauke su visu tarakonu, bet ne... tarakancikas kabo kur kabejas, istraukes matau, kad vienas trisakio kablys atlenktas beveik tiesioj padetyje. Se tau, kad nori... :| Na bet visumoj apturejau superine zukle per...sisiojamam upoksnyje :mrgreen: Eserioku vos ne pilna pintinele, ryt didesnius atrinkes uzsudysiu- eis i rukykla, o maziukais dziaugsis Zirnis (cia katinas toks, nasarnikas...) :bye:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

 #118391   Fiskius
 18 Geg 2009 21:36
Liuks zvejyba, kartais tokiose upeliuose i kuriuos paprastai nekreipam demesio buna superiniu zvejybu ;-)

 #118647   Agis
 19 Geg 2009 23:46
Antra atostogų diena; tikslas pešrūnai.Išvykai pasirašo Alvydas ir mes po pietų jau vienoje iš Žemupio senvagių

Paveikslėlis
Paveikslėlis

Alvydas daro "apkadkę" savo Dragoniukui

Paveikslėlis

Ir netrukus ant naujo kotelio atsižymi matroskinas

Paveikslėlis

Man kol kas nei barkšt, nei ant didesnio skirto didesnėms sukrėms spiningėlio, nei ant lengvo.Tai vienas prieš kitą užeidinėdami per trejetą valandėlių patikrinam visą šią pusę senvagės.Man taip ir nė "Spakt", Alvydui dar pora matroskinų leidžiasi paglostomi.
Užkandam, atsigeriam ie pervažiuojam ant srovės, o ten...šaltas vėjas į veidą, o tam mes nesiruošėme...žodžiu ilgiau pusvalandžio neišbuvome.
Tačiau man pavyko ant lengvo spiningėlio pakirkinti peiliuką

Paveikslėlis

kuris prabuves ant kranto tik tiek, kol išsiėmiau muilinukę, nėrė namo

Paveikslėlis

Vėliau užėjo rūkas, staigiai dar labiau atšalo, tačiau mano nuotaiką praskaidrino geras laimikis iš nuotraukų temos.Pavakarieniauti anas nutarė praktiškai per pora metrų nuo manęs

Paveikslėlis

 #118814   Sokratas
 20 Geg 2009 15:37
Šios dienos rytas Mažeikių apylinkėse atrodė taip:

Paveikslėlis

Daug nerašysiu, nes nėr laiko, o ir pastebėjau, juo mažiau rašai, juo mažiau velnių gauni :).
Taigi šiorytiniai, pusrytiniai:

Paveikslėlis[/[URL=http://img20.imageshack.us/my.php?image=p5201132.jpg] Paveikslėlis http://img20.imageshack.us/gal.php?g=p5201134x.jpg http://yfrog.com/0kp5201134xjx Paveikslėlis

 #118853   tidass
 20 Geg 2009 20:08
vis del to gavau ir foto. :) cia tos nakties istorijos :cool:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

 #118857   nightblade
 20 Geg 2009 20:14
Šios dienos rytas Mažeikių apylinkėse atrodė taip:

Paveikslėlis






cia ventoj turbut, ties kokia vieta?

 #118885   f'eD
 20 Geg 2009 21:54
Pirmadienis (05-18). Nemirseta. Museline. Ir Vejo zuvys ;-)

Rytmetis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
lame party :-D
Paveikslėlis

Paveikslėlis

 #119309   DainiusM
 22 Geg 2009 10:38
Vakar apie pietus gavau pasiulyma buti nuveztam iki Merkio... na negi atsisakysi, as zmogus mandagus gi ir kuklus, negaliu liudinti siulanciuju... ../;nzv Tai apie 16val jau bridom i vandeni. Kolega su muselka, as su GL841 ir nuliniu sukriuku rinkinuku. Dar nespejus kaip reikiant pradeti plakti vandens mus pasveikino tenykstis gyventojas (ten paciam foto centre tokis neryskus siluetas tai audine... ne ta kur keturiais ziedais, bet kaip supratau irgi quattro):
Paveikslėlis
Kirsliai pasitiko gana intensyviom bulkom, bet apsol pasyviu kibimu (tiksliau intensyviu nekibimu). Ko tik as jiem nesiuliau... nulis demesio, pagaliau priejo eile varines spalvos nuliukui su ruda muse. Vieno is n*tojo pravedimo metu stuktelejimas, paskui vel ir vel... ir ramu :/bd-d/el , paliko... nepatiko matyt. Dar po valandziukes stuktelejimas ir tada sekanciu jau opa !-kliovas-! , traukiu ir galvoju... gerai, nuo nulio pabegsiu. Svilptelejau kolegai, kad atsisuktu, o tuo momentu fyst ir atitruko... :piktaz Gerai dar, kad kolega uzsiemes vandens plakimu savo botagu neisgirdo ir neatsisuko:
Paveikslėlis
Dar kuri laika metau, bet jau nei spakt... brendu iki didziojo musiu valdovo, galvoju isklausysiu patyciu kibira, pasakys, kad kibira kirsliu prigaude... a pasirodo nifiga, ne kliovo neturejo :che-he:
Surukom po cigariuka ir nusprendziu paejeti pries srove... (kaip berukant kazkas su musem genius medyje gaude nepasakosiu- as gi ne geniukas...). Zodziu toliau daaaug metymo ir nemazai bridimo, kol eilinio pravedimo metu CAP-CARAP ir sedi zuveliokas. Is kart aisku, kad ne kirslys- pasyviai eina... na ir akurat, lydekiokas 32cm paeme ta pacia 0 nr varinuke (kulturingai paeme, todel keliavo atgal). Taigi, tas lydekos anukas butent ta zuvis kuri isgelbejo spiningisto garbe ir prestiza pries batago myletoja- musiu valdova :idea:
Paveikslėlis

 #120067   DainiusM
 27 Geg 2009 20:05
... ir atejo bogatirius niuxa prie akmens, ir istrauke desine ranka suemes uz rankenos eskalibura...
Paveikslėlis
Paveikslėlis
... ir prigaude koki 30 asariu baisuliniu ant visokio plauko masalu, beigi dvi baisulines auksles...
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
...o masaliukas viska mate ir nuskubejo vandens pavirsium pelkiu seniui papasakot... :D
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 DainiusM. Iš viso redaguota 27 kartus.

 #120162   cesius
 28 Geg 2009 11:21
Siandien nulekiau pratestuot Bayron vaivorykstuka porai valandu :grin:
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Gaila didesniu nepasitaike :roll:

 #120636   DainiusM
 31 Geg 2009 10:49
Alo garaz :!: Cia vel as eteryje :-D Vakar su tetuku prisitvicinom iki velniuku zaliu... !bee! Kibo neditskos silkutes:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Is tikro tai zaduzho jau tu silkuciu buvo- per abu kokia 15vnt ir ne vienos normalios (trys ar keturios ant legalumo ribos), visos keliavo namucio. Bet padeti labai pataise eseriai, tokie kaip sitas grazuolis (cia didziausias vakarykstis- 560g; 36cm):
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Taigi eserioku nuo maziausio iki didziausio rpishaudem gal ~30stuku. ../;nzv Tokia anekdotine situacija buvo... kibo kibo ir nustojo. Ir seip bandom ir anaip, masalus keiciam, vietas keiciam- nieko. !:fak! Tada mano galvon ateina nusvitimas :2idea: Sakau "gi tu tetusi uzuojautos nepadarei paskutiniam asariui :idea: Atsidarau alaus, ikalu gurksni ir metu- keli metrai pravedimo ir ant vobliko seda kuprius !-kliovas-! . Istraukiu, segu prie kukano ir metu dar karta... tik uzmetes suprantu savo klaida- sakau "va blyn vos pats nepadariau esmines klaidos". Dedu spininga ant sulenktos kaires rankos alkunes (uzmesta) ir pasiemes alu atsuku kamsti... tuo pat metu pajuntu, kad kaireje rankoje atremtas spiningas laksto :!: :mhu Dedu alu, kertu... ir toks pat kuprius keliauja i valti !-kliovas-! Vat ir visas sekmes raktas ../;nzv Man labiausia suzibejo LuckyCraft pointeriukas (7cm berods)lydekiuko spalvinimo, tetukui L-Minou66 geltonais sonais, raudona papilve ir juoda nugara... -:saliut
Paveikslėlis
Paveikslėlis

 #120830   Edosius
 01 Bir 2009 20:21
Sveiki visi :/braj;
Išrado kažkokis protingasis kaip pasidaryti kabliuką, panaudojo arklio uodegą lyg šniūrą, galų gale beriešutaudamas pastebėjo kad lazdynas linkęs smagiai lankstytis, o prie riešutų skaldymo išgėręs vyno butelį iki pilnos laimės ir plūdę nulipdė. Su tokiu įrankėliu prie vandens jį pavadino Žveju :1man: . Dabar viskas kitaip, kiti įrankiai, kiti užmojai, kiti laimikiai, tik vadina juos taip pat – Žvejais. Na būna, kad ir nuprotėjusiais vadina ir durneliais, visko juk būna, patys žinot :je-heh .
Sugalvojo Edošius dar vieną žuvį savo metraštin įsirašyt, gandru pravardžiuojama ir gegužės mėnesiais pasirodančią Baltijos jūros pakrantėse. Ir išdardėjo penkto ryto anas į Kauno pusę pas tokius pat nelaimelius. Po šiokių tokių klajonių puse dešimtos jau tryse išvydom ir pačią jūrą ir ten besimaskatuojantį vandenyje Elpi.
Paveikslėlis
Šuds kaip reikals – nieks nekimba, o vat vakar tai kiboooo. JO JO VISADA taip būna. Nieko nepadarysi, vistiek teks mosuot ir mums. Pirmi užbridimai, pirmos mažos bangikės, pirmi saulės spinduliai, pirmi šiurpuliukai kūnu prabėga, o kai įbrendi link šonkauliukų, tai ir pirmi kiaušiukų suspaudimai nuo vandens. Rankos pakeltos ir davai visi pliušo su spiningais. Rankas greit pakerta kai nepratęs taip rybačint. Už penkiolikos minučių Cyma įsega pirmą gandrą, poto ir antrą. Sako neįtikėtina – du smugiai ir abu rankose.
Paveikslėlis
Aš gi matau kaip kažkos „gandras“ ar bele žino kas vaiko muilių o ir dar mano blizgę vejasi. Iš trečio broso pakertu ir aš, sunkiai einą kaip koks kelmuks ar šaka, bet bliacha mucha kaip ir žiobčioja. Nu ne, negali būti – metų įvykis, atvažiavo Biržų chebra Vėjažuvių dubasint, o uždubasino karšį, ir dar jūroj, ir dar su spinu ir dar per viršutinį peleką – na kam pasakytum tas nepatikėtų, bet taip buvo.
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Tesiant toliau – valandos bėgyje Cyma ar Sumo (kaip kam geriau vadinti) savo rankose apturi ir trečią egzempliorių, tiesa ir dar iš trijų kibių ;-var-var. . Po to prasideda kažkokie atbulais dantim ir kibiai padažneja. Padaugėja ir žmonių, taip žmonių papludymyje o ne žvejų, tik Kamštis da su visa šeimyna atburzgia ir dar sužverėjusį šunį vardu Bosas atsiveda, anas mat saugos mus visus nuo protingųjų. Barkšteli ir man kelis sykius į ranką savo dantimis, bet gavęs įspėjimą apie Baskervilį, aprimsta :je-heh . Palydim ir Elpi namolio :/brazasista . Kamštis daužis dugną šimtgraminiu švynu o mes vėl maskatuosimės su botkotėliais. Pagaliau sužiba ir Edošio akys, žinokit pilnos kelnės... laimės :-ou-je .
Paveikslėlis
Neužilgo ir Skumbrotėlis prisistato, na jau toks meetukas išeina pasakyčiau, visai linksma ::liux , nors ir to kibio visai nebėra. Penktą vakaro paskutinis užbridimas, nes ir jėgos po truputi senka, per keturis vienas gandrelis per paskutines trisdešimt minučių. Kamštis tik švinus traukiojo, o jei ir ištraukdavo sveiką sistemą, tai anoji aplipusi vėjažuvių ikrais – padarėm išvadą – feederastai didžiausi „gandrų“ brakonieriai :bvia .
Laikas namolio – vieniem link Kauno, kitiem i Biržus, sekantiems kaip sakant vos ne per kiemą praeiti ir savas duris atverti, taip ir išssiskirtstėm, kas į mašinas susėdo, o kas nuėjo valčiai dugno smaluot, mat Edošius dar norėtų ir Menkę metraštin isirašyt :tia-tau .
Tai tiek Žvejai, šiam kartui, o kam skaičiai labai svarbu tai štai jie : per tris aštuonios vėjažuvės ir vienas karšis :fingal: .

Buvo tikrai smagu ;uolrait ;-var-var.
Paveikslėlis

See you.. !yeee!

 #120938   spiridonas
 02 Bir 2009 15:31
Apie vakaryksti kirsliu atidaryma.

vžžžžžž.... važiuojam:
Paveikslėlis
Kazin nuo kurios reikes pradet? (cesiaus dezikes)
Paveikslėlis
pirmasis, ceska sugeba zuvi pasiimti praktiskai nuo aksfalto :-D , vandens minimum:
Paveikslėlis
Skraide daug tokiu, bet nelabai kas juos valge:
Paveikslėlis
radome kazkoki avyli :shock:
Paveikslėlis
sezona atidariau. trys tokie kirsliai - metras su kapeikom:
Paveikslėlis
pakeliui namo:
Paveikslėlis
dar nesupranta, kad namuose. Nori draugauti:
PaveikslėlisPaveikslėlis
cesiaus antrasis (nesiseka jam :( )
Paveikslėlis
trecioji mano zuvis - upis (antrojo kirslio nebenufotografavau nes uzkibo iskart po pirmojo buvo 31 cm):
Paveikslėlis

atidarymas ivyko, ceskai is dalies. Jis buvo pasikinkes kazkoki arkli, kuris nurove kilpa nuo pavadzio- maciau cesiaus virpancias rankas ir girdejau jo drebanti balsa.
P.S. visas zuvis padejome ten pat is kur ir paememe.
P.S.2 ziauriai nekankinome

 #120945   martiz-zz
 02 Bir 2009 16:16
Paveikslėlis
Paveikslėlis


Paveikslėlis
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Paveikslėlis

 #121163   JustasM
 03 Bir 2009 15:35
Prieš savaitę ar seniau truputi :oops: vykom su draugu ir tėvu pažvėjoti.
Išvykome apie 6h ryto - keliavome apie nepilna valanda, atvykę oras nuostabus, paukščiai savo dainas traukia - smagu, vėjo išvis nėra ;-)
Išgeriame arbatos ir einam šukuoti viena kita duobę :lol:

Ilgai laukti nereikėjo ir pirmas kibimas man..
padaro žvakę ir viskas aišku silkutė..
Paveikslėlis
Papozavo, ir iškart nuplaukė..
Smagu, pirma vieta ir kibimas.. einu toliau ir vėl pirmas metimas, spurda anam gale, :-D bet ir vėl silkę :neutral:
Paveikslėlis
Stengiausi kuo gražiau atkabinti kabliuka tai ji man ir į pirštą ybrėžė, supykusi ir nuplaukė :evil:

Praeinu viena kita gražia vietele bet nei kibimo, kokia puse valandos kaip šulinį ir ant tų žodžių bakšt :cool:
Priešinasi gana agresyviai, pagaliau pirma legalė :)
Paveikslėlis
Po kokių dešimt minučių viel užkimba, bet ir šį kart nelegalė..
Paveikslėlis

Pagalvojau kad gana jau jas man kankinti ir nusprendžiau ešerius pagaudyti ir kiek be šukavau taip nei bakšt.. taip praeina kokia valanda ir užkimba :shock: neina nuo dugno pakelti o valas vos 0.16 galvoju kad lydeka bet toks priešinimasis nebūdingas.. taip pražaidžiu kokias 10min ir ant kranto guli karpis :lol: pirma karta ant spiningo ir gana giliai įrijo guminuką.
Paveikslėlis

antras metimas toje pačioje vietoje ir viel kibimas, dabar galvoju kad vis nueis į žoles įlindo ir tupi.. kol ištraukiau ir prisėmiau batus, trečias metimas ir kaip kokie mutantai.. kibimas :-D ir trečiasis parkeliauja karpiokas
Paveikslėlis

Na pilnas emocijų bandau vėl, ir vėl bet nebekimba.. dar valandėlę pamėtau ir nei vieno kibimo. Pakilo vėjas didelis, nusprendžiau nutraukti žvejyba,
Rezultas 6 lydžiai, 5 plaukioja, 3karpiai, didžiausias 5kg
Tėvas pagavo viena ešerį ir pora lydekaičių
Draugas viena lydeka 3.5kg
;-)
Paskutinį kartą redagavo 1 JustasM. Iš viso redaguota 3 kartus.

 #121191   Evaldas Z
 03 Bir 2009 19:14
sveiki. savaitgali nutariau skirti bastymuisi po visokius uzkaborius su man gana neiprastu irankiu - UL spiningeliu. ir zinot, po sio pasibastymo turbut dazniau su tuo irankiu padraugausiu. o ir upeliuksciai bruzgynais ciurlenantys daug mielesni, nei dideli numindziotais krantais telkiniai. gaila tik, kad mano fotikas remonte, tai bent muiline darytais kadrais bandysiu parodyt, kur valkiojausi...
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
zukles pradzia nebuvo daug zadanti, taciau uz mano vargus braunantis per krumus buvo atlyginta su kaupu. dasigavus iki tikslo (4 foto nuo apacios) uztikau eseriu, kurie masala atakavo ir is uz akmenu, ir is po paskendusiu medziu, pacioje sroveje ar net prie koju. ir visi kaip sukirpti +/_ 300g. tiksliai neskaiciavau, bet buvo virs 30. papuole ir keletas "peiliuku". tad tokia buvo savaitgalio zukle - safaris :)
 #121559   netikras
 04 Bir 2009 14:08
.užtvenktas vokiečių "Viešvilkos" upelis....beje..į jį sako labai ėjo neršt lašišos...bet kelią pastodavo štai toks krioklys...

Paveikslėlis


,,vietinės bendruomenės iniciatyva..gimė projektas "žuvitakis"...lašišoms gelbėti..:)...



Paveikslėlis




..ir ir šm rugsėjį "laistėm" statinį..



Paveikslėlis



..sąmata..netoli pusę ml..litų....beveik visa suma iš ES.....šiuo metu baigiamas..antras panašus...


..tas buvo pernai..........čia šiemet.....








netikras rašė:..pradėjo ps mus funkcionuoti jau antrasis
žuvitakis...vietinės benduomenės iniciatyvos dėka...tikimės,kad ne paskutinis....nes tikrai yra žmonių,kurie ne žodžiais o darbais tėvynę..(gamtą..)..myli...

...buvęs neįveikiamas "slenkstis" ankščiau...

Paveikslėlis


..va..kaip jis atrodo šn...

Paveikslėlis


Paveikslėlis

....ne vien šapalus "smaugt" čia mums išeina... :grin:

 #122178   Mike
 07 Bir 2009 10:53
Vakar popiet šturmavom Baltosios Ančios užtvanką. Eilinį kartą Kamštukas parodė kaip reikia gaudyti. Po dvidešimties minučių matom sulinkusį spiningą.
Paveikslėlis
Lydeka pasirodė sportinė lenktyninė, tai teko pavargti apie dešimt minučių.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Pasvėrus ir pamatavus: 77 cm, 3760 gr.
Paveikslėlis
Kiti laimikiai neverti buvo traukti fotoaparatą.

 #122822   Donis
 09 Bir 2009 22:16
Perkeliu kolegos reportaza is praeito savaitgalio Flyfishing Days,oi smagiai prabego laikas :cool:
m@k@s@s rašė:Nu ką? Reportažas :)

Kastingo pamokos su dėde iš filmų :right:
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

Bandom patys su nauja Vision technika, aptariam tai ką išgirdom iš instruktoriaus :)
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

Visiška Vision naujiena :right:
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
m@k@s@s rašė:Pramogos :snorkle:
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

Naktinis merginų show :muse:
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

Naktinių nuotykių viešai nerodysiu :)
m@k@s@s rašė:Sekmadienį visą dieną lietus... tai buvo dar šiek tiek kastingo ir daug rišimo :)
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

 #122826   Donis
 09 Bir 2009 22:27
Dar kelios,tikrai buvo verta vaziuoti ir daug kuo pasimokyti,tas austrras vienas geriausiu pasaulio kastingisti,net neina nupasakoti ka su museline isdarineja :shock: ,reikia pamatyti.


Dar foto:
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis

Čia tokis mistinis objektas su dar mistiškesniu pavadinimu (netoli šventės vietos):
Paveikslėlis Paveikslėlis[/quote]

 #123284   spiridonas
 11 Bir 2009 18:52
ceska bando prisiuti riperi prie valo:
Paveikslėlis
zvejybos pradzia- dideles viltys....
Paveikslėlis
is tolumos parplauke kazkokia šliupkė :-D :
Paveikslėlis
pasirodo Vaidis:
Paveikslėlis
Niekas nepadeda, nei exoskopas, nei gumos spalvingumas nei visa kita- kibio nera:
Paveikslėlis
cesius moko starkius kaip reik jamti masala:
Paveikslėlis
atskrido draugelis pasakyti, kad siandien sezono cesius dar neatidarys.... :?
PaveikslėlisPaveikslėlis

visumoje cesius apturejo kelis barkstelejimus ir as kelis barkstelejimus, vienas buvo gana neblogas , bet nepasikirto. Kad kas pagautu nesimate :roll:

 #123557   diego
 12 Bir 2009 19:14
Na kagi, sian su Tadux'u apturejom neeiline diena su museline rankose :cool: Ekspeditavom Minija.
Pagrindiniai zukles akcentai:
1. stambiausius kirslius (33-34cm) sugaudem praktiskai tik lietui lasnojant.
2. sausa dirbo tik ant nedicku kirsleliu...
3. Sauniai dirbo gold head nymph'a is usurinio povilnes ;-)
4. Slapiakas dirbo. As bandziau kazka panasaus i red tago ir ke-he mix'a :)
5. Minijos aukstupys ziauriai siaubiamas bebru :evil: todel gaudem kitur :ruko

O dbr keletas svarbesniu ivykiu :roll:
Minija, kaip visada grazi...Paveikslėlis kibo daug kas... ir tokie...->Paveikslėlis ir tokie :lol: ->Paveikslėlis Pagavau ir netyciuka ziobri ant nimfutes :cool: O zukles vinis tapo Taduxo tikrai meistriskai sugauta lydeka taip pat ant nimfutes :twisted: beja, zuklauta buvo 3ios klases museline meskere ir 0,12 pavadeliais... :roll: Taip kad is mano puses Taduxui didelis respects ;-)
Irodymas stai cia->Paveikslėlis o kam dar maza irodymu prasom :!: filmuota medziaga ;-) http://www.youtube.com/watch?v=DdcLuaU-vp0

 #124150   mcdee
 16 Bir 2009 16:07
Po ilgu rytiniu svarstymu nusprendziau pasiduot i desine nuo Klaipedos, vis del to vietos zinomos + kelias geras. Taigi vietoj ruosiu spiningus, valti ir i vandeni. Vejo 0, karts nuo karto saule islenda. Galvoju, kad lydekom oras ne pats geriausiais, bet gal eseriai bus aktyvus. Tik isplaukes sutinku du diedus, meskeriu nesimato al le viedras didelis stovi. Pagalvojau skritulininkai. ir dar kazkur matyti . Kazkur uz gero puskilometrio nuo iplaukimo vietos, pamatau pirmasiais popkes ir tuo pat tie patys kadrai prisistato ju tikrint :!: Tada prisiminiau, kur as juos maciau :idea: taigi praeita rudeni tokiu pat popkiu koki 100 buvo sumete ir peiliukus lupo. Ir dabar pradejo tikrint ir girdejau uz posukio gan toli. As uz telefono i Silutes GA, ten pataikiau ant pietu, matyt, nelabai patenkintas atsiliepe, isklause ir pasake, kad jeigu bus laisvas zmogus tai atvaziuos patikrint. Taip iki 15h ir nesulaukiau, va taip jie dirba. Na nukrypau nuo temos, taigi pradroziau visu beveik turimu arsenalu masalu vandeni, ir tik vienas peiliukas :evil: Beveik i pabaiga zvejybos sugalvojau patikrint neperseniausiai parsiustus poperius. Po keletos metimu pirma pagauta zuvis :yaaah! lydekos vaikas dvigubai didesnis uz pati poperi. Dar keletas metimu ir ties viduriu vagos, kazkas sukelia gera sukuri nunesa mano poperi po vandeniu. Priesinasi gerai, lenda i zoles, man rankos dreba, visgi pirma rimtesne zuvis.
Pagaliau iprasau i valti : [Paveikslėlis Atkabinu ir atgal i vandeni Paveikslėlis
Metimas vel i ta pacia puse, patraukus pora metru vel sukurys ir kazkas bando griebt bet nepataiko. Metra gera patraukus, antras bandymas, si karta yra. Vel priesinasi graziai bet kova nelygi ir jis keliauja i valti: Paveikslėlis
Sis irgi keliauja namo, bet si kart jau nepozuoja, nes skubu vel mest ir "popint" :) Po keletos tusciu pravedimu, trecias si kart eseriukas, ne eserys keliauja pas mane. Dar turejau pora isejimu, kurie nepataike. Pakilo vejas apsiniauke, pradejo skaudet kojas ir minskta vieta nuo sedejimo ufmkoj. Nuotaika gera renkuosi smutkes ir namo. Pirmasis esery galejo buti ~0.5kg, antras truputeli mazesnis.

Nuotrauku mazai ir darytas su telefonu, taip kad smarkiai neteiskit :oops:

 #124427   Agis
 17 Bir 2009 22:31
Nu pas mane ne tas lygis, ale visviena yamzinau.Siandien negalejau pravaziuodamas po darbu nesustoti prie upes, juo labiau, kad netycia spiningelis darbineje masinoje atsirado ../;nzv

Paveikslėlis
Paveikslėlis

Ir nors veliau dasistambinau iki 3 XD, bet tik tokie mazgiai ir tekibino :oops:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė