gal kas esate girdeje apie sitokius dalykus ???
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... egory&rid=
Cia ne viena detale. Apie kuria tu klausi? O del matymo, tai ne tik matem.GedaSS6 rašė:gal kas esate girdeje apie sitokius dalykus ???
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... egory&rid=
Pasiskaityk cia. Ir ateityje, but gerai, kad priesh klausiant nepatingetumet pasikapstyt musu forume. Cia rasite daug naudingos informacijos, kuri gali jums praversti ir ateityje.Grifas rašė:turiu klausima del valties transportavimo vienam nuo masinos iki vandens. yra teke girdeti, kad yra kazkokia nedidele konstrukcija is 2 ratu kuri pasikisa po valties galu ir tada laisvai vienas gali ja nusitempti kur nori nesivelkant zeme. Ar yra kam teke toki gamini kur matyti... man toks reikalingas mestelkit tokia info jei kas turite, pls...
Gal jau ir paveluotai,bet tokiu konstrukciju yra uz Moletu Mindunu kaime,ten zmogelis prekiauja valtimis ir visokiais priedais. Gali pasiziuret www.valtys.visiems.ltGrifas rašė:turiu klausima del valties transportavimo vienam nuo masinos iki vandens. yra teke girdeti, kad yra kazkokia nedidele konstrukcija is 2 ratu kuri pasikisa po valties galu ir tada laisvai vienas gali ja nusitempti kur nori nesivelkant zeme. Ar yra kam teke toki gamini kur matyti... man toks reikalingas mestelkit tokia info jei kas turite, pls...
Pagal išvaizdą sakyčiau identiška valtis kaip Rovanos ženklu parduodamosGadas rašė:Sveiki gal kam teko susidurti su siom valtim?? http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=13061
Gal gali imesti tos kedutes foto?Ji ranku darbo?Edmis rašė:.....Zvejojant ash nesedziu ant suolo, o isidedu i valti zvejo sudedaka kedute su atloshu. Nugara nevargsta.
Edmis rašė:Sveiki.Taigi man nezinomas Runos pavadinimas....Ka manote apie toki "laiva"?Ar uzteks vietos 2 zmonems spiningauti?Raso,kad 7 sluoksniu PVC,net brezinukas PVC sandaros idetas:
http://www.fema-zukle.lt/goods/cat,3281 ... 270MD.html
Kokie atsiliepimai,patarimai,pasiulymai?Ka galima geresnio rasti uz tokius pinigus?Valti planuoju nusipirkti su kaledine nuolaida
Vitolis rašė:Valtis kaip valtis manau. Nieko labai nesiskirs nuo kitu PVC. Svarbu kad su kiliu, geru dugnu ir visa kita. O jei nuo nurodytos sumos dar nusideresi, tai ir pirk. Tik va su dydziu, tai nors jau butu 3m. Taciau dviese galesi spiningaut manau neblogai. Pats turiu 3 m. ir uztenka. Kai kada ir dviese spiningaujam nemaishydami viens kitam. Priekinis suolas galima visai nuimt, nes jis praktishkai nereikalingas. O jei yra galimybe(jei jie stumdomi kaip pvz. Brig) galima sustumt i kruva ir turesi gera stala susidet masalams. Zvejojant ash nesedziu ant suolo, o isidedu i valti zvejo sudedaka kedute su atloshu. Nugara nevargsta.
Edmis rašė:.....Zvejojant ash nesedziu ant suolo, o isidedu i valti zvejo sudedaka kedute su atloshu. Nugara nevargsta.
Gal gali imesti tos kedutes foto?Ji ranku darbo?
O nauja tema sukuriau butent Runos valtims,nes paieskoje tik 1 posta su Runos rado ir tai nebuvo atsakytas.
Edmis rašė:Ar gali kas pasakyti,ar sios valtys skiriasi tik dugno pagrindu:dugnas is lenteliu ir is medinio dugno?Jeigu tik del dugno,tai bene tai verta 800 litu,juk kieta dugna galima pasidaryti.
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19444
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19448
Edmis rašė:Pasirodo mane dominanti 3 metru valtis su vienu suoliuku priekyje.Man atrodo su 2 suoliukais patogiau....O kaip jus plaukiate valtimi su varikliu:sededami ant borto,ar patogiau ant suoliuko?
Mano manymu, tai jei su irklais, tai jau geriau gumiashke, arba jei jau PVC tai tik nedidele. O trimetrines tikrai nepirkciau, jei negalvociau kabint benz. variklio. O su juo ir valtis be kilio, tai praktishkai nelabai suvaldoma. Ypac posukiuose, o jei dar didelis shoninis vejas tai ishvis nesusipratimas gaunasi. Ash neturejau minty el, variklio. Su el. galima ir be kilio. Tik va dazniausiai be kilio valciu dugnai ir yra ish surenkamu lenteliu. Apie zvejo stabiluma zvejojant atsistojus tokioje valtyje tai patyliu.Xrapas rašė:Ar tikraiVitolis rašė:...O be kilio valtis, tai geriau jau nieko...?
O jei pagrinde naudojami irklai? Arba retkarčiais elektrinis varikliukas?
Plaukiojau praėjusią vasarą tokia "niekam nezgadna", bet kilio tikrai nepasigedau
Na paklausiau specialiai apie kyli.Sake su kyliu! Garantavo,kad valtys tokios pat,tik vienoje kietas dugnas,o kitoje lenteliu dugnas.Ir kam gamykloje reiketu gaminti vienodas valtis su kyliu ir be?!?! Beto pardavejas sake,kad Runos valciu PVC tokspat kaip Suzumar.Buvau Baracudoje paciupineti Suzumara,to jo medziaga atrodo super stipri.Vitolis rašė:Mano manymu, tai jei su irklais, tai jau geriau gumiashke, arba jei jau PVC tai tik nedidele. O trimetrines tikrai nepirkciau, jei negalvociau kabint benz. variklio. O su juo ir valtis be kilio, tai praktishkai nelabai suvaldoma. Ypac posukiuose, o jei dar didelis shoninis vejas tai ishvis nesusipratimas gaunasi. Ash neturejau minty el, variklio. Su el. galima ir be kilio. Tik va dazniausiai be kilio valciu dugnai ir yra ish surenkamu lenteliu. Apie zvejo stabiluma zvejojant atsistojus tokioje valtyje tai patyliu.Xrapas rašė:Ar tikraiVitolis rašė:...O be kilio valtis, tai geriau jau nieko...?
O jei pagrinde naudojami irklai? Arba retkarčiais elektrinis varikliukas?
Plaukiojau praėjusią vasarą tokia "niekam nezgadna", bet kilio tikrai nepasigedau
Jei vienas žvejosi gali ir dar trumpesne imti, jei dviese tai ne mažiau 3,60.Edmis rašė:Tai vistik kokia butu naudingiau imti?
Tikra tiesa. Jau rashiau, jei tureciau galimybe saugot didesne, buciau be jokios abejones pirkes 3,60m. Dabar turiu 3m. vien todel, kad ji man telpa skersai garazo su visa priekaba ir dar mano "uazikas"Skumbrotas rašė:Jei vienas žvejosi gali ir dar trumpesne imti, jei dviese tai ne mažiau 3,60.Edmis rašė:Tai vistik kokia butu naudingiau imti?
3m yra nei šis nei tas.
Na sutinku,kad kai zvejyboje daug mantos prisikrauni,tai valtyje vietos nedaug ir belieka.Bte,kai nera salygu didesne valti nusipirkti,ir dar neaisku kada variklis bus,tai kas daryt?!? Vistik 3 metrai geriau,nei 2,70m.Gadas rašė:As, tai kol kas esu apsistoja ties 2.9, nes 80% zvejosiu vienas, bet mastau ir apie 3,4 ko manau tikrai uzteks dviem. Zinoma didesne dviems ir patogu, nes netik spiningai ieina i zvejyba, bet ir masalu dezes,graipstas, pagaliau sumustyniu ir alaus kuprekas, inkaras ir t.t. taip kad vis ka sumetus tos vietos gerokai mazeja, bet jei vienas zvejoji nematau problemos ir 2.9.Galima zvejoti ir koki plausta metra ant metro pasidarius bet ar tai bus zvejyba tai didelis klausimas
Nelabai mėgstu stovėt valty, bet ir toks dugnas tikrai labai nesunkiai išsprendžiamas niuansas.Vitolis rašė:... Tik va dazniausiai be kilio valciu dugnai ir yra ish surenkamu lenteliu. Apie zvejo stabiluma zvejojant atsistojus tokioje valtyje tai patyliu...
Valtis BUSH Kaiman 285 S, 285 cm ilgio. Sveria 31 kg.Edmis rašė:...Beje,kokia ir kokio dydzio ta valtis?Dviem spiningaut ne per anksta?
Ir ar ta valtis turi kyli?