Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#16374   Agis
 15 Lap 2006 15:17
A tai jau daug zvejoti su juo suspejai, kad i savo topus siulai, ar topus sudarinesi pagal kaina :lol: :lol:

#16378   Magnumas
 15 Lap 2006 15:28
tiesiog siaip idejau...manau tokio dydzio nuotraukikes su aprasymu butu pats tas topui...zvejokim aisem...nieks netrugdo :-D

#16382   tuomahaukas
 15 Lap 2006 15:36
Nu tik paprašyčiau ant aisės bačkų nerident :conf
Arba išvardink priežastis why not ?

#16385   Magnumas
 15 Lap 2006 15:39
tada prasau nerident backu ant manes :!: nes neminejau ne vieno zodzio kad siulau mineta yo-zuri i topa :!: o ant aises nelabai ridenu backas...kiek moki - ta ir gauni

#16387   tuomahaukas
 15 Lap 2006 15:40
Magnumas rašė:kiek moki - ta ir gauni
Tu čia ką turėjai omeny :roll:

#16389   Donis
 15 Lap 2006 15:42
reklamos auka blyn,neismegines o jau legendas pasakoja :evil:

#16391   Agis
 15 Lap 2006 15:45
Nisiraminkit blyn :evil: negi jumoro tarp eiluciu skaityti nemokat, nieks cia niekur nevaziuoja, o ruosiasi surengti normalius masalu rinkimus :!: :lol:
Magnumai, as toki pasidejau Ramuciu uztvankoje ant kelmelio, kuris zinoma yra po vandeniu :lol:
Paskutinį kartą redagavo 1 Agis. Iš viso redaguota 15 kartus.

#16392   Magnumas
 15 Lap 2006 15:46
tuomahaukas rašė:
Magnumas rašė:kiek moki - ta ir gauni
Tu čia ką turėjai omeny :roll:
prasta kokybe turejau omeny :twisted: doni,patikek esu megines nemazai aises vobleriu ir net ta pele - viliokli (net nesinori vadint vobleriu) ir kaskart po grybstelejimo ar pan. istraukdavau vobleriuka su nutrupejusiais dazais...nepatinka man ir kilpele,uz kurios pririsi vala...tuo tarpu nuo yo- zurio dazai nenusiklijuoja...geras ar ne?

#16394   Donis
 15 Lap 2006 15:50
Agis rašė:Nisiraminkit blyn :evil: negi jumoro tarp eiluciu skaityti nemokat, nieks cia niekur nevaziuoja, o ruosiasi surengti normalius masalu rinkimus :!: :lol:
Magnumai, as toki pasidejau Ramuciu uztvankoje ant kelmelio, kuris zinoma yra po vandeniu :lol:
ok,patylesiu

#16396   spiningo brolis
 15 Lap 2006 15:51
su aise taip buvo ir kol kas bus.O gal kas nors turit patirties apie jaxon voblerius?Pas mane vienas ir suskilinejo nerealiai... javascript:emoticon(':shock:')

#16397   Agis
Plius dar kabliukai rudyja pas Aise, nu bet kaina vienkartine, tai ir vobleriai atitinka kaina.Nu bet gi mes dabar visiskai ne apie tai paistaliojam.Noriui matyti kiekvieno trejetuka masalu, su trumpais aprasymais kur, kaip kas, kada ir viskas. :cool:

#16398   Magnumas
Agis rašė:Nisiraminkit blyn :evil: negi jumoro tarp eiluciu skaityti nemokat, nieks cia niekur nevaziuoja, o ruosiasi surengti normalius masalu rinkimus :!: :lol:
labai jau negatyvus tas tavo "jumoras" :twisted:

#16401   Agis
 15 Lap 2006 15:54
O kas cia negatyvaus :donknow' Po pasiulymo indeti kibiausius masalus tu mestelni dar nezvejota masala, tai as reguodamas ir pakibinau :!erzina:!

#16406   Magnumas
 15 Lap 2006 16:09
niekur neminejau topo...na nieko...tuoj idesiu savo megstamiausius voblerius.Noriu pasakyti,kad jau buvau juos idejes i savo forumiuka,kuris,deja, del prasto eforum.lt darbo uzluzo. taigi dabar isrinkau 3 labiausiai pasiteisinusius....su draugu pagave lydeka paskaiciuojam jos kaina jei parduotume.jei lydeku sugautu tuo vobleriu kaina virsija voblerio kaina,tai sakom,kad vobleris atsi-irko...tai tie 3 kuriuos idesiu - jau atsipirke :lol: !-kliovas-!

#16879   Xrapas
 23 Lap 2006 13:32
Lupasi dažai ir nuo Yo-Zurių, būk ramus... Ypač nuo tų matinių. Intensyviau pamėčius nuo trišakių smūgių į šonus žymės ne blogesnės, kaip nuo lydekos dantų.

#16883   Magnumas
 23 Lap 2006 13:59
pazvejosim - pamatysim... :roll: :)

#16898   Xrapas
 23 Lap 2006 17:32
Magnumas rašė:pazvejosim - pamatysim... :roll: :)
Na, aš jau įsitikinau :-D

#16902   tuomahaukas
 23 Lap 2006 18:14
A tai kame problema dėl dažų nusilupimo ? Ar kad vobleris atrodys ne toks kokį pirkai, ar su tapyba prastai ? ;-)

#16909   Magnumas
 23 Lap 2006 18:54
va butent,kad man rankos is uzpakalio auga<<<pastaruoju metu,madingas posakis :oops:

#16933   Xrapas
 24 Lap 2006 07:49
tuomahaukas rašė:A tai kame problema dėl dažų nusilupimo ? Ar kad vobleris atrodys ne toks kokį pirkai, ar su tapyba prastai ? ;-)
Jei kreipiesi į mane, tai man ir, kaip įsitikinau, lydekom, "vienodai rodo" :)
Ir su tapyba perdaug nesivarginu, paprastai patvarkau spalvotu markeriu plikas vietas. Didesnį dėmesį skiriu gilesnėms datų žymėms- klijuoju, lakuoju.
Yo-Zurių, kaip ir didesnės daugumos kitų skaidrių plastikinių voblerių atveju visi marginimai atlikti ant vidinių sienelių, todėl apie dažų lupimąsi kalba neina. Išimtis- matiniais dažais (kaip Magnumo nuotraukoje) dažyti arba išorine blizgančia danga (L- minnow serija) dengti variantai. Jų padengimas išties silpnas. Kibumui tai, be abejo, nei kiek neatsiliepia, nebent estetiniam masaliuko vaizdui. O čia jau skonio reikalas ;-)
Spiningo broliui
Jaxon (ir Cormoran) voblerių lakas išties linkęs trūkinėti. Man atrodo, kad šie vobleriai bijo saulės spindulių :cry: Žvejyboj dėžutę su masalais stengiuos apsaugoti nuo tiesioginės saulės šviesos, o sutrūkinėjusį laką, nors ir tenka pasikrapštyti, įmanoma suremontuoti skaidrių epoksidinių klijų pagalba.

#19347   Xrapas
 28 Gru 2006 15:32
Buvau žvalgyboje naujai atsidariusioj "ABU partneriai"- visa siena "Nils Masterių", bet mane dominusios spalvos neradau :cry: , nemažas Abu Garcia made in China plastmasiukų pasirinkimas :neutral: . Iš įdomesnių- šitie:
http://www.alexlures.com/ritmo.html

#19349   vital (vilnius)
 28 Gru 2006 15:43
O kur tas pardas randasi :( ?
Gan iduomus vobleriukai,reikes pasiziuret.

#19360   žVYNAS
 28 Gru 2006 18:27
spiningo brolis rašė:Kad pas mus tokia parde atidarytų...... :(
Na jau Klaipedieciams tei perdaug nereiketu skustis, pas jus tu parduotuviu nemaziau nei bet kur kitur :roll: a vot pas mus tai :!fig!

#19371   Xrapas
 28 Gru 2006 20:15
vital (vilnius) rašė:O kur tas pardas randasi :( ?
Gan iduomus vobleriukai,reikes pasiziuret.
Įdedu Vegio informaciją:
Pavadinimas : "Abu partneriai".
Adresas : Laisves pr. 62, Vilnius
Gamintojai (bent jau jie isvardinti reklamoje) : Hardy / Greys / Abu Garcia / Alex / Nils master / Mitchell / Fenwick / Berkley / Talon / Chub / Fishpond / Columbia / Opinel / Solano.

Kolkas dar tik įsirenginėja, kariauja su kasos aparatais, prekystaliai- pustuščiai. Labai daug Cardinall ir Mitchell ričių, įvairiausių, pagrinde Berkley valų, yra truputis kotų...Startas geras, personalas rimtas, palinkėkim sėkmės
;-)
ALEX pasirinkimas didžiulis :shock: , IMHO, Ritmo 5 medium runner turėtų būti nebloga alternatyva Dorado Lake, bent jau vonioje labai panašiai elgiasi :oops:

#19437   tuomahaukas
 29 Gru 2006 17:27
Xrapai, a jau apsiprekinai ALEX'ais ? ;-)
Šiandie buvau paveizėt, spinigą atsiiminėdamas. Nugis gražūs vizualiai, tik kaina kanda biski. Įdomiai nėrimo gylis surašytas ;-) , bet kataloge galima išsiaiškint. Kita vertus manau kad žūklaujantiems upėje truputi pofig tos tikslios nuorodos :roll:
Po NM su "nauju biudžetu" pabandysiu pora vobl. paimt ;-)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė