Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #176915   blablabla
 07 Kov 2010 19:09
ku2002lt rašė:sveiki,
pribrendo reikalas isigyti varikliuka,deja teisiu galingesniam varikliui dar neturiu, todel galvoju pirkt iki maksimaliai leistinu 5 hp .

klausimas butu toks: ka manote apie tuos visus nepopuliarius ar no name'us, tokius kaip Selva, Piranha, Parsun ir Sail, jie kaip zinia yra pigesni, kiek internete teko matyt, iki 5 hp galima isigyt uz mazdaug 2000 pinigu, na selva gal brangesni. Garantija suteikiama porai metu, labiausiai gazdina kad jie yra MADE IN CHINA gamybos.

sekantis klausimas: ka manote apie 2.5 hp galingumo varikliukus, ar pakankamai uztektu galios pastumti ploksciadugne 3 metru pvc valcike su dviem zmogais ir technika? plaukiociau pagrinde kursiu mariose.

ir paskutinis klausimelis: skelbimuose yra varikliu kurie parsiduoda be dokumentu, aisku greiciausiai tai parodo kad jie yra vogti, ar imanomas priregistravimas tokio variklio, ir kokios baudos grestu naudojantis tokiu varikliu
selva tikrai neblogi varikliai, beje selva yra dukterine yamahos firma, jei padetum salia yamaha ir selva nerastum skirtumu beveik, apart brand`o
 #176941   kirneilis
 07 Kov 2010 21:09
Menke rašė:
kiniska valtis, kaip ir daugelis kuriomis prekiauja lietuvoja, ir beje jos visos skirtingos kokybes, As beveik viska siunciuosi, bet valtypirkau lietuvoje, nes galejau paciupinet ir pan.
na man truputi kitaip google isverte nuejus i ulyz.com
ULYZ yra Belgijos markę Pripučiamos valtys, nusistovėjusį ir visuotinai pripažintą laivų entuziastus visoje Europoje. Visi ULYZ Pripučiamos valtys yra sumanyta mūsų jūros regiono valstybių Barselonos būstinėje pramonės inžinierius specializuojasi jūrmylių dizainas. Naudojant tik labiausiai atsparių PVC, ULYZ Pripučiamos valtys, yra aukštos kokybės ir priešintis bet streso problemų. :ks>
 #176955   Edmis
 07 Kov 2010 21:50
kirneilis rašė:
Menke rašė:
kiniska valtis, kaip ir daugelis kuriomis prekiauja lietuvoja, ir beje jos visos skirtingos kokybes, As beveik viska siunciuosi, bet valtypirkau lietuvoje, nes galejau paciupinet ir pan.
ULYZ yra Belgijos markę Pripučiamos valtys, nusistovėjusį ir visuotinai pripažintą laivų entuziastus visoje Europoje. Visi ULYZ Pripučiamos valtys yra sumanyta mūsų jūros regiono valstybių Barselonos būstinėje pramonės inžinierius specializuojasi jūrmylių dizainas. Naudojant tik labiausiai atsparių PVC, ULYZ Pripučiamos valtys, yra aukštos kokybės ir priešintis bet streso problemų. :ks>
U,L.Y.Z. turi atstovybes 4 Europos salyse.Pacios paprasciausios-ULYZ Starter gaminamos is kinisko PVC ir tik su mediniu arba lenteliu dugnu(iki 3m.ilgio).Sekantys du modeliai jau gaminami is geresnio PVC,rodos is korejietisko.Kas susigundys pirkti tokia valti,lai gerai ziuri pirkimo salygas,nes siu valciu kainos rasomos be butiniausiu priedu kainos.Jie parduoda tik valti ir dugna.Irklai ,suoliukai ir t.t. perkami atskirai ir,beje,labai nepigiai.
 #176956   Menke
 07 Kov 2010 21:51
kirneilis rašė:
Menke rašė:
:grin: O kuris pardavejas sakys kad jo produkcija sudas. O mano larusas irgi tipo suprojektuotas italijos, o pagamintas kinijoj, kitaip CE zenklinimo jie negautu. As kaip ieskojau valties irgi ziurinejau jas, ir radau kainas kinijoj, nieko ypatingo
 #177015   kirneilis
 08 Kov 2010 09:59
na kad jas parduoda plykas, tai taip ir raso, o kur gamintas materijolas tai nezinau, tik zinau viena ,kad dabar turbut nerasi firmos kuri nieko nedarytu pas kiniecius, kitas reikalas ar tai legali produkcija ir atitinkanti numatytus standartus ,ar popigiaiska kiekybine, kaip sako Lietuvaiciai daug, skaniai, pigiai ir greit, ko nebuna '''bum
 #179891   savas
 22 Kov 2010 14:36
Paveikslėlis
Sita pilu 50 mililitru ant keturiu litru benzo Yamahai 3,5 senai. Taip kazkokioj instrukcijoj buvau rades, kol kas viskas gerai. Kazkada buvau daugiau uzpyles, tai nenorejo vestis, o uzsivedes ciaudejo ir geso istisai.
 #179903   henyte
 22 Kov 2010 15:43
kaspysius rašė:Klausimelis kolegos kokiu santykiu reikia maisyti benzina su tepalu ar 1-50 ar 1-25 nes jau mane subalamutino cia 4 kumeliu merkuris aisku dvitaktis :shock:
Jei naujesnis tai gali but ir 1:100,bet pilk 1:50 universaliausias santykis na ir aisku cia su normaliais tepalais , o neuzsilikusiais is neatmenamu laiku . Uzvedus varikli pagal duminguma gali siek tiek susigaudyt , daug dumu - daug tepalo , ner dumu - eidamas vis paciupinek galvute :lol: , kad neperkaitintum...
 #179987   kaspysius
 22 Kov 2010 20:44
henyte rašė:
kaspysius rašė:Klausimelis kolegos kokiu santykiu reikia maisyti benzina su tepalu ar 1-50 ar 1-25 nes jau mane subalamutino cia 4 kumeliu merkuris aisku dvitaktis :shock:
Jei naujesnis tai gali but ir 1:100,bet pilk 1:50 universaliausias santykis na ir aisku cia su normaliais tepalais , o neuzsilikusiais is neatmenamu laiku . Uzvedus varikli pagal duminguma gali siek tiek susigaudyt , daug dumu - daug tepalo , ner dumu - eidamas vis paciupinek galvute :lol: , kad neperkaitintum...
didelis dekui :/braj; jau pats laikas pradet birbint matariukus ''plot
 #181104   matamode
 26 Kov 2010 00:06
matau chebryte daugumos yra nubalsavusi uz aliuminius dugnus,bet beda ta ,kad jis pas mane dviejose vietose jau iluzes sonuose ir valtis dabar plaukiant per bangas megzta irgi pabanguoti :( ,aisku as buvau megejas pilna juska paskraidyti ../;nzv ,bet gal taip neturetu buti vistiek :-ug
 #181108   Kleckas1978
 26 Kov 2010 00:33
matamode rašė:matau chebryte daugumos yra nubalsavusi uz aliuminius dugnus,bet beda ta ,kad jis pas mane dviejose vietose jau iluzes sonuose ir valtis dabar plaukiant per bangas megzta irgi pabanguoti :( ,aisku as buvau megejas pilna juska paskraidyti ../;nzv ,bet gal taip neturetu buti vistiek :-ug
nieko nera amzino ;)
sulauzyti imanom viska tik noro reikia tureti :D

siaip aliumini virina. susivirink ir toliau skraidyk ;uolrait
 #181151   Dariux
 26 Kov 2010 11:17
Sveiki zvejai,

Reikia Jūsų patarimo, turiu valtį kazanke (be sparnų) ir norėčiau užsidėti varikliuką. Kiek žiūrėjau rekomenduojamas variklis iki 15ag, bet tokiam kaip žinia jau reikia teisių. Kaip manot gal užtektu 5ag? Gaudymo vieta Kauno marios, dažniausiai žvejojama dviese. Iš anksto dėkoju už patarimus.
 #181159   Vitolis
 26 Kov 2010 11:36
Dariux rašė:Sveiki zvejai,

Reikia Jūsų patarimo, turiu valtį kazanke (be sparnų) ir norėčiau užsidėti varikliuką. Kiek žiūrėjau rekomenduojamas variklis iki 15ag, bet tokiam kaip žinia jau reikia teisių. Kaip manot gal užtektu 5ag? Gaudymo vieta Kauno marios, dažniausiai žvejojama dviese. Iš anksto dėkoju už patarimus.
O kodel ne?. Jei nebutina skraidyt o tik zvejot, zinoma, kad sociai
 #181358   abrval
 27 Kov 2010 09:39
Parduodu nauja PVC valti:
Ilgis 4.30m
Plotis-2.02m
Borto aukstis-52cm
Svoris-92kg
Transo aukstis-50cm
Dugnas-aliuminis
5 kameros+pripuciamas kylis
2 suoliukai
Ideali valtis zvejybai juroje.Zuvaujant juroje,3 zmones jauciasi
konfortiskai,del 2 metru plocio.Pigesne zvejyba gaunasi.
Kaina-3600lt
Tel.:865773907
 #181597   froxas
 28 Kov 2010 14:42
Sveiki,

Ar galit kas nors sukonkretint ir atsakyti i klausima tiklsiai?
Zadu pirkti valti 3,3 m ir varikli 5 AG.
Ar galesiu eiti i jura menkiu neissilaikes jokiu teisiu? Ar visdelto reikes eiti laikytis?
Kad valtyje tures buti racija, liemenes ir t.t. as skaiciau kazkur tai.
 #181604   Skumbrotas
 28 Kov 2010 15:43
froxas rašė:Sveiki,

Ar galesiu eiti i jura menkiu neissilaikes jokiu teisiu? Ar visdelto reikes eiti laikytis?
Nu blin ir klausimas... Galvoji tas teises tik dėl gražumo visi laiko :?: :jeheje:
P.S. prieš pirkdamas kokią valtį ir variklį pasikonsultuok inspekcijoj, o tai nusipirksi tik kokiam prūdeliui tinkamą :!:
 #181611   froxas
 28 Kov 2010 16:40
Skumbrotas rašė:
froxas rašė:Sveiki,

Nu blin ir klausimas... Galvoji tas teises tik dėl gražumo visi laiko :?: :jeheje:
P.S. prieš pirkdamas kokią valtį ir variklį pasikonsultuok inspekcijoj, o tai nusipirksi tik kokiam prūdeliui tinkamą :!:
Mano tikslas ne pastoviai juroje plaukioti, o tik ramiomis dienomis, kai vejo beveik nera isplaukti viena kita karta menkiu. As suprantu, kokia valtis turi buti ir variklis jei pastovi zvejyba butu menkes juroje.
O kazkas minejo cia forume, kad toki varikli turint uztenka tik pas pasenieciu uzsiregistruoti ir viskas. Tik aisku tas komentaras buvo 2007 metu.
 #181614   Skumbrotas
 28 Kov 2010 16:54
froxas rašė:Mano tikslas ne pastoviai juroje plaukioti, o tik ramiomis dienomis, kai vejo beveik nera isplaukti viena kita karta menkiu. As suprantu, kokia valtis turi buti ir variklis jei pastovi zvejyba butu menkes juroje.
Tai tipo jei koks senuks turi koki žiguliuką ir tikslas jo tik sekmadieniais iki bažnyčios ir dar retkarčiais pas gydytoją nuvažiuot tai jau jam nei teisių nereik, nei draudimo, nei TA mašiniukui :?: :-D
Paskaitai tokius parašymus ir nežinai žmogus - juoktis ar verkt reikia....
 #181615   froxas
 28 Kov 2010 17:01
Skumbrotas rašė:
froxas rašė:Mano tikslas ne pastoviai juroje plaukioti, o tik ramiomis dienomis, kai vejo beveik nera isplaukti viena kita karta menkiu. As suprantu, kokia valtis turi buti ir variklis jei pastovi zvejyba butu menkes juroje.
Tai tipo jei koks senuks turi koki žiguliuką ir tikslas jo tik sekmadieniais iki bažnyčios ir dar retkarčiais pas gydytoją nuvažiuot tai jau jam nei teisių nereik, nei draudimo, nei TA mašiniukui :?: :-D
Paskaitai tokius parašymus ir nežinai žmogus - juoktis ar verkt reikia....
Zmogau atsipeikek!

Ne visi isgali nusipirkti valtis 4 metru su 20 AG varikliais. Ir ne visiems to reikia.
O vidaus vandenu inspekcijos puslapyje aiskiai parasyta, kad teises reikalingos tik valtims su varikliais nuo 5,4 AG

Nenori suteikti teisingos informacijos tai ir nesuteik, o bereikalo cia niekam neaktualiu dalyku nerasinek.

Matau paprasciau man bus surasti laiko ir apsilankyti vidaus vandenu inspekcijoje.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė