Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nuotraukos gamtos temomis, laimikių nuotraukos, fotoreportažai, video
 #181015   Edosius
 25 Kov 2010 15:44
Pradėsim nuo Kilučiu...
Štai taip atrodo Apasčios vaizdelis prieš tiltą.
Paveikslėlis
Čia iškart už tilto..
Paveikslėlis
Čia nuo tilto (realiai vaga dešiniau per dvidešimt metrų).. Kas nėra realiai matęs tai nuo šio tilto upė už 300m pasiekia ežerą.
Paveikslėlis
Važiuojam toliau link pačios ūžtvankos.
Vaizdelis kaip vanduo įteka į ją..
Paveikslėlis
Norint užsitabaroti ant ledo, tektų plaukti su valtele, nes truputuka išsiliejęs vanduo..
Paveikslėlis
Kaip ir minėjau, vanduo tiesiog greičiau nebegali sverbtis, nes pati užtvanka nebesugeba jo išstumti, nes pilnai jau prisotinta vandens.. Realiai čia turėtų būt trim metrai mažiau vandens, o jei ir nedaugiau, nes man atrodo kad su teleskopu kaži ar vasarą pasiektum su paskutiniu žiedeliu vandenį nuo žolės šlaito apačioje ties turėklais...
Paveikslėlis
Truputi iš arčiau...
Paveikslėlis
Nežianantiems pasakysiu, kad toliau upė keliauja link Širvėnos ežero, taip pat dar į Širvėną paduoda vandens neseniai išvalyta upė Agluona (patikėkit po išvalymo srovė atidunda ytin galinga)..
Ką mes randame ties Širvėnos užtvanka... Vanduo tiesiog jau sverbiasi per viršų...

Paveikslėlis

Iš toliau tarp turėklų įkišęs objektyvą...
Paveikslėlis
Dabar dar iš šiek tiek toliau..

Paveikslėlis
Dabar nuo turėklų žemyn, kur šis vandenėlis pasieks Nemunėlį, toliau ir pačią Mūšą...
Paveikslėlis

Tai tiek iš šiaurės aukštaitijos pusės. Sutinku su vieno forumiečio žodžiais - "pasvajoti juk galima kad jau šį savaitgalį gaudysiu ramiai atsisėdęs Mūšoj su feederiuku" :/braj;
 #181311   Fiskius
 26 Kov 2010 22:25
Chebra, nemaisykit :lol:

Lietuvoje gyvena 2 gyvaciu rusys. Viena is ju nuodinga (angis), kita nenuodinga (zaltys). Gluodenas net ne gyvate ir ne zaltys, o driezas. Taip, koju jis neturi, bet priskiriamas driezams ;-) Niek jis nedaro ir yra labai grazus ;-)

Va cia sode, pries pora metu mano fotkintas. Viena ranka laikiau uz uodegos, kita fotkinau ;-)
Paveikslėlis
 #182963   Vaidis
 01 Bal 2010 12:19
Vakar turėjau svečių..... ;;yel
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
P.s. beja, jau savaitę kasdien apsilanko ir pradžiugina mano sielą :v-ar
 #185659   linaspvlts
 09 Bal 2010 16:15
Paveikslėlis

sveiki
Sitas mazylis,palaike man kompanija gal gera pusvalandi.Taip kaip buvau toli nubrides be pertraukos,tai nusprendziau zvejyba keletai minuciiu atidet i sona.
Praeito rudens istorija :ks>
 #186152   Vaidis
 11 Bal 2010 21:08
Vaidis rašė:Užvakar bevaikštinėdamas Karklės paplūdimiu radau štai šį, net nežinau kaip pavadint radinį
Paveikslėlis Paveikslėlis
dabar suku galvą, ar čia gamtos 'apdirbtas' ar žmogaus? :roll:
P.s. kas buvęs Karklėj, tas žino kiek ten yra akmenų :cool:
P.s.s. nuo šiol, tai bus mano talismanas žūklėse :ruko
Iš temos 'Radau Karklėje'

Paveikslėlis :roll:
Nežinau kaip Jums, bet mat tai gryna anties makaulė :?
P.s. nuotraukoj ne taip realiai atrodo kaip yra realybėj ;-)
 #186439   linaspvlts
 13 Bal 2010 10:36
Paveikslėlis

Kaip kiekvienam upes metre,randi kazka naujo,tas naujas laikui begant tampa kasdienybe ir jau nestebina.Smagu klausyt sroves sniokstimo,vandens vertimosi per akmenis.Kartais laumzirgis nutupia ant smilgos.Viskas iprasta ir jau tape kasdienybe.
Kaip uzkimba zuvis,visada galvoji,ir mintyse isivaizduojam ja kuo didesne.Kaip zuvis uzkibusi,isoka virs vandens,ja galima pamatyt tukstanciu ivairiu pozu.Agresijos,gydrybes,jegos,grozio,beviltiskumo,pralaimejimo ar tai pergales pozose.Kiekviena tukstantoji dalis sekundes isreiskia ja atskirai.Visa tai pavadinciau pasipriesinimu.

cia jei neapsirinku,praeitos vasaros istorija :ks>
 #186488   Vitolis
 13 Bal 2010 14:16
Shiandieninis "zvalgybinis" ishvykimas prie Shventosios.
Vanduo dar gana aukshtas. Kur kiekviena pavasari vaikshciodavau palei upe balandzui pirmomis dienomis, shiandien ten vandens man bus virsh galvos. Vanduo tikrai "mutnas" ir kokiu 15 cm. gylyje vobliko jau nematyt.
Taciau orelis pasakishkas. Pasibuta gamtoje, prikeltas ish ziemos miego spiningelis.
Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #188918   Gedasas
 19 Bal 2010 19:55
savaitgali biski vazinejausi po miskus... sernams pasarus veziojau ir i pusyna buvau uzsukes, gal koks briedis ragus netycia bus pametes :roll:
cia briedziai suvalge pusies jaunuolyna...
Paveikslėlis
paskum radom vilku suniamniota stirna , prie dzipo kairiau ant kelio matosi pilki seriai
Paveikslėlis
o paskum dar matem kurtiniene (sedzi puselej)
Paveikslėlis
po to dar radom silageliu, jos kaip ir zibutes, pavasarines geles, raudojojoje knygoje beje jos...
Paveikslėlis
 #190622   MINDULE
 23 Bal 2010 16:22
Kelios vakaarykshtes foto:

Pirmoji shiemet - o gal labiau tiktu "Drasiau Drambli" :tia-tau
Paveikslėlis Paveikslėlis

O chia po gero pusvalandzhio... Blyn kaip viskas jau zhalia, nors priesh gera savaite viskas buvo dar tik pilkai ruda...
Paveikslėlis
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 26
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė