Seip naudojau ir 0.004 pintuka ir viskas normaliai ,laiko jai moki uzmesti 

airi prasome myliom, ka cia km vargsti nieks nesuprasAiris rašė:as tai naudoju 0.00000015km pintuka
Aišku, kad sumaišėAntas rašė:ten zmogus sumaise matyt vietoje 0,004 turejo buti 0,04,
Yra yra, jei neklystu Termik su Fireline gaudo..Antas rašė:bet ar tokiu pintu yra ir kiek jie svorio laiko?
Na su tokiu biudzetu gali isigyti visai nebloga meskeretimocha rašė: bet orentacinis apie 60 g. Kotui galiu skirti iki 400 lt. Laukiu rekomendaciju
Matai kota renkuosi ne pagal kaina, o patoguma rankai, parasiau kad galiu skirti iki 400, bet kam man pirkti kota uz 400 ven del firmos, jei jisai neguli rankoi, nera malonumo zvejot. Planuoju vaziuoti ven del to kad palaikyt kota rankoi, apziuret, patikrint, jei vsio ok, tai pirkciau ir uz 100 lt, neziuredamas i firma ir tt. tik lenkijoi pasirinkimas didesnis, ir komandiruote is darbo nusimato.Agis rašė:Nu pasiskaičius pagal Tavo nuorodą, tai man keistoka, kad ruošdamasis išleisti 400 lietuviškų tenkiniesi tokiais komentarais![]()
Nežvejojau su tokiais, bet mano turimi ekonomines klasės Jakson , Robinson ar Dragon manau iš tos pačios serijos ir aš tokiai
ekoniminių kotų klasei neskirčiau įpatingo liaupsinimo nei vienam gamintojui, nors pernai įsigytas Dragoniukas gana nustebino.Ne veltui Xrapas aną įsigijęs buvo![]()
Taigi jeigu kotui ruošiesi skirti 400 lietuviškų tada neklaidžiok dairydamasis į pigius kotelius, kurie visi daryti ant vieno kurpalio, o gamintojo etiketė užlipdoma prieš užperkant partijąnors žuvį gaudo ir jie
![]()
O jei nepakeliui į Varšuvą, tai ir nebūtina važiuoti, praktiškai visi lenkų el.platintojai siunčia į Lietuvą ir tas malonumas kainuoja nuo 20 iki 30 lietuviškų, taigi galima labai paprastai paskaičiuotijuo labiau, kad pats lenkiškai vartalioji.
Ziurejau per google, meta vien GB parduotuves, ir tai out off stock. Idomu butu paciupinetsenelis rašė:Na su tokiu biudzetu gali isigyti visai nebloga meskeretimocha rašė: bet orentacinis apie 60 g. Kotui galiu skirti iki 400 lt. Laukiu rekomendacijubet ir issirinkti sunkiau
Tai jei vazineji i PL tai gal ten yra kas prekiauja Maver,Drennan kotais? Pasidomek. Va Drennan Stillwater fyderiokas tau pagal gramatura turetu tikti,jei dar i ta suma isirasytum,tai super butu
lenkijoje pasiziurek,tenturetu buti pigiau negu ant LT,o ir pasirinkimas,manau,bus didesnistimocha rašė: Ziurejau per google, meta vien GB parduotuves, ir tai out off stock. Idomu butu paciupinet
naudoju owner- nulis bedumakaulė rašė:as tai uz rimtus kablius,pasiulysiu owner,kamasan,tikri japonai,siaip tikrai tvirti ir rimti,dydziai, lenkimai-cia jau kiekvieno skonis kitoks.
kabliuku dydi ir formas naudoju pagal masalus ant kuriu zvejoju, geriausi kabliai man yra VMCGrantas rašė:Klausimelis del kabliuku:
kazkur forume uzmaciau seniau, kad fyderiui naudoja 12-18 dydzio kabliukus. Bet juk cia visiski nykstukai... Gal ten kokiai smulkmei naudojami tokie? Ar as kazka ne taip supratau?
As kol kas naudojau 8 dydzio Gamakatsu kabliukus. Tikslas: karosai, karsiai 0,5kg ir didesni.
Jei jau kur buvo aptarinejama sita tema, atmeskite nuoroda. Dekui.