as turiu crank tai kaip yo-zuri panasus kaip ans jums?
Išoriškai- ideali labai vykusio StrikePro JL 120f kopija.Vaidis rašė:Vakar Maximoj užmačiau tokių...na pasirodė tvarkingai pagaminti tokie, kaina juokinga, sakau reiks pasiimt pabandyt...
AYUVegys rašė:A kuri spalva pasiteisino ?
paieskok cia, gal bus palyginimui http://spinning.kharkov.ua/phpbb/viewto ... sc&start=0Menke rašė:Mane nustebino StrikePro SP120SP Gal zinote koky jie cia vobleri nukopijavo?
Na taip ir turėtų būti,žuvelė paviršiuje renka visokius vabalėlius galvą į viršų.Kur esi matęs žuvelę paviršiuje stovinčia šikna į viršų? Jeigu vobleris skęstantis tai viskas tvarkoj, žuvelė maitinasi nuo dugno galva žemyn.Bet perkant kitaicų produkcija tenka susitaikyti su brokų,aš pavyzdžiui juos išgrežiu ir balansuoju per nauja , keisdamas svorį ir jų padėti.Nors, tiesą sakant, jau jų atsikandau-originalas ir yra originalas ir kibimo atžvilgiu, ir dažai išsisaugo ilgiau.Kopijas daugiausia naudoju kada reikia prašukuoti šabakštyną-negaila nutraukti.Visą tai rašau apie minau klasės masalus,šedai ir krenkai dirba geriau.Rapolas rašė:Na , del tos pradinės padėties (voblerio stovėjimo vandenyje) ...
Yra voblerių (ir net garsių gamintojų), kurie arba nosim abra užpakaliu kabo žemyn, kai kurie net beveik stačiu kampu. Turiu keletą, bet pastebėjau štai ką: kurių užpakalis nukaręs , tie gaudo geriau.
Kurių nosis nuleista žemyn , blogiau. Paaiškint negaliu kodėl?
Ir dar vienas toks pastebėjimas: jei pradinėj padėty vobliakas kabo šikna žemyn, tai lydeks kaip taisyklė jį ima paviršiuje, anekdots kažkoks
nu del to patento pirkimo, tai sakyciau, kad tu optimistas labai didelis...bigmodis rašė:todel perka patenta ir daro kopije
Kaskodel Rapalu sarase nesimatoSauliusM rašė:vakar visai maloniai nustebino pontoon 21 agarron 95 SF-SR vobleriuks. uzsitvicino trys lydekos ir eserys ant jo.
kiti vobleriai tokiu rezultatu neparode vakar. artimiausiai dirbo tik LC poiteris 78 kurio saskaitoj tik 2 lydekos, visi kiti bandyti vobleriai arba po viena zuvi arba neivienos.
dar po viena zuvi suvyliojo:
yo zuri sahimi jerkbait, viena lydeka.
duel quiet wave 100 viena lydeka.
vivingros pleksne viena lydeka
jackson pin tail tune viena lydeka
strike pro MG-001 viena lydeka
megabass vision 95 vienas eserys.
aisku dideliu nebuvo zuvu praktiskai visas reiktu vadint ne lydekom bet lydeku vaikais. nu bet nors vobleriukus pasitikrinom.
o kiek besistengiau nepavyko nei vienos zuvies isprasyt ant pointeriu 65 ir 100 (sitas per giliai biski ejo toj vietoj), megabass vision 110, megabass X-70 ir YZ crystal minnow.
va aisku Xrapas su yo-zuriais vaizdu salia dave irgi mazuma, bet tegu pats apie tai ir kalba.
Nu mano pagrindinis masalas X-Rap 8cm ir 10cm, del to ir klausiu, o rapalos mediniai tai man nelabaiSauliusM rašė:gerai pagalvojes ir daugiau gamintoju atrasi, kuriu sarase nesimato
o siaip tai nenaudoju as rapalos beveik.