Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #230129   zekisLT
 02 Lap 2010 23:43
bliam gal netycia ir susigundyciau atlekt... :roll: o kur gaudot? cia kazkas minejot nuo pacio miestelio? tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto? ::hai-bai
 #230135   blazer
 03 Lap 2010 00:58
zekisLT rašė:bliam gal netycia ir susigundyciau atlekt... :roll: o kur gaudot? cia kazkas minejot nuo pacio miestelio? tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto? ::hai-bai
as as as :-D as noriu zvejot, bet tik savaitgali galiu.
 #230139   petriukas
 03 Lap 2010 01:32
na del virginijos tai lydziam zvejoti ten gerai ... bet va su balta zuvim mes bandem ten ant pludziu nuo to molo paciam miestelyje man atrodo kad ten tiesiok per daug lydziu aplink ir ta balta zuvi jie baido nes mes is tikruju ir dugninem meginom ir zinok nieko nepagavom... mano manymu ten reikia sulaukti kol lydziai apsiramins nes kitaip manau nieko rimtesnio nepagausi su dugnine... cia mano pamastymai tik.....:DDDDDD o savaitgali tai joooooooo i virginija visi lietuviokai..... :DDDDD parodyt airiam kaip reikia lydzius traukti....:DDDDD
 #230140   petriukas
 03 Lap 2010 01:33
eeeee ir tiesa nepamirskit blizgiu kuo durnesnes tuo geriau :DDDD ten lydziai nelabai gudrus...:DDDD
 #230226   dalius1984
 03 Lap 2010 14:07
zekisLT rašė: tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto?
o is kurio krasto tu busi??
 #230332   zekisLT
 03 Lap 2010 20:16
dalius1984 rašė:
zekisLT rašė: tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto?
o is kurio krasto tu busi??
as is droghedos
 #230334   zekisLT
 03 Lap 2010 20:18
blazer rašė:
zekisLT rašė:bliam gal netycia ir susigundyciau atlekt... :roll: o kur gaudot? cia kazkas minejot nuo pacio miestelio? tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto? ::hai-bai
as as as :-D as noriu zvejot, bet tik savaitgali galiu.
tai as savaitgali ir planuoju, nes kitaip paciam neiseina, blazes turi berods mano nr, susiskambint galim arba i privata papiesk. tik as nzn ar sestadieni ar sekmadieni lekt, nzn kaip orai bus :neutral: na o kur tai jei lektum tai jau nusprestume
 #230377   Angler
 03 Lap 2010 21:51
Nu ziuriu,kad paskutines kelias savaites praktiskai visi vaziuojat zvejot tik i Ramor'o ezera.Teko ir man praeita sestadieni ten pabuvot,gal biski ir per velu rasyti reportaza,bet taip gavosi,kad kolega tik sendien permete nuotraukas :evil: o buvo taip:
Sestadieni planavome i Barrow ties Athy,bet planus pakoregavo penktadieni stiprus lietus kuris sukele upese vandeni,del sios priezasties zvejyba Barrow pasidare tiesiog beviltiska,kadangi zinojom,kad lydziai neblogai kimba Ramor'e,todel nieko negalvodami vaziavome tiesiai prie ezero :koliorava .Virginijoje buvome apie 14:30,islipus is masinos pasitiko toks vaizdelis :shock:
Paveikslėlis
Visa tai pamacius truputi sukele juoka,senai toki Kolchoza buvau mates.Zveju buvo tikrai daug,kas bande gaudyti kuojas,kas spiningavo,kazkas uzsimetes ant negyvos dar pirma karta teko pamatyti kaip kazkos airis spiningavo ant negyvos kuojos,atrode tikrai neiprastai,o aplink viso to balagano lakste vaikai ir maitino nuo kranto gulbes :grin:.
Ilgai nemaste pasidavem i kita puse,kur nebuvo negyvos dvasios ir zvejot buvo zymiai patogiau.Jau po 20min zvejybos paimiau shciupoka,tokia pradzia dziugino manes ir mano kolegas :gutgut
Paveikslėlis
Bet kaip dazniausia nutinka po geros pradzios toliau buna liudna,per sekancias dvi valandas nei grybst :( .Kadangi pradejo vakaret nusprendem persikelti i viena mums is anksciau zinoma upeli,zinojom,kad ten eina eseriai,kaip tik biciulis planavo savaitgaly kurti rukyklele,tai uzsimane tu sveziu eserioku :-D .O ten kaip visada tik spek mesti,norma ivygdem per pusvalandi.
Ir zuvys si karta dziugino savo dydziu :gutgut
Paveikslėlis
Be zvejojant kazkaip pasijutom nejaukiai,kazkas aplink buvo ne kaip visada,nebuvo neivieno zvejo,nesimete aplink siuksles,o anksciau dar pries pora metu savaitgaliais budavo pilna zveju kurie po saves palikdavo pilna siuksliu.Pasigave po kelis eserius judejom masinos link.Eidami miskeliu takelio link,ogi pastebejom zenkla kuris draudzia zvejot :shock: ,blyn pagalvojom vos neuzsirovem ant nemalonumu.Is anksciau prisiminem,kad cia daznai lakydavosi gamtos apsauga ir jie tikrai buvo malonus zmones,pasiziuredavo ar tinkamai laikomos zuvys,primindavo kiek galyma ju pasiimti ir ramiai nueidavo,bet turbut jiem uzknyso kaip lietuviai,lenkai visokie rumunai ir dar zino kokie vos ne autobusais vaziuodavo tempdavo zuvies kiek pakeldavo,nushikdavo visus krantus ir ramia sazine isvaziuodavo :-vimt .Jie tiesiog rado paprasta iseiti uzbanino sita upeli visiem laikams :stop-; .Taip ir turejo nutikti nemokam graziuoju,nereikia :!fig!
Isvados tokios:Nezinau kaip jums chebrite,bet man zvejyba visu pirma poilsis,pabuvimas gamtoje,susitikimas su bendraminciai,taip, as megstu ir pagauti zuvi ir dziaugiuosi kai jos daug ir gerai kimba,bet zvejoti tokiame kolochoze :-vimt.Juk Airija tikrai zveju edoradas,cia tiek daug ezeru,zuvingu upiu tik turek noro ir laiko,o zvejot tikrai yra kur :koliorava ,ko ten pastoviai taip rautis i ta Virginia :'viau
Kitavertus kiekvienas savaip supranta zvejyba :cool: .kazkam norisi ramybes,laukines gamtos,kazkas megsta stumdytis subinem ;-) .
 #230405   petriukas
 03 Lap 2010 22:36
Angler norejau paklausti ar rite tavo kartais ne adrenalinas is salmo? jei taip tai kaip tau ji???/ gerai dirba??
 #230410   Alvius
 03 Lap 2010 22:46
Zinai, kai nera laiko kazkur bastytis ir ieskot ko nepametes,renkiesi lengviausia varianta. Zinoma vieta ir zinai, kad tikrai pagausi zuvi. O del tu subiniu, tai nereik uzsiaugint dideles ir nereiks stumdytis :!erzina:!
 #230418   Angler
 03 Lap 2010 23:28
petriukas rašė:Angler norejau paklausti ar rite tavo kartais ne adrenalinas is salmo? jei taip tai kaip tau ji???/ gerai dirba??
Ryobi Zauber 4000 dirba :gutgut
 #230420   Angler
 03 Lap 2010 23:44
Alvius rašė:Zinai, kai nera laiko kazkur bastytis ir ieskot ko nepametes,renkiesi lengviausia varianta. Zinoma vieta ir zinai, kad tikrai pagausi zuvi. O del tu subiniu, tai nereik uzsiaugint dideles ir nereiks stumdytis :!erzina:!
Jo jo i Ramor'a tik su mazom subinem,nes tik tada ten gerai jausis,svarbu ,kad viskas kuo lengviau butu :hrd
 #230425   dalius1984
 04 Lap 2010 02:31
angler jei manai kad ten kolchozas,tai noreciau tawe pakwiest kada pawasari nulekt paziuret kaip juodkrantej wyrukai stintas gaudo.kai del metro wietos snukiai balnojami,kai nenuwykes metimas palydimas tarptautiniu keiksmazodziu banga,kai nuejes atlikt gamtiniu reikalu randi 3 zwejus sawo wietoj.wa ten tj galima kolchozu pawadint. juk kj Tesco ispardawimas didelis tj irgi eilej tenka pastowet,ir nieko tokio,nes wisi zino ko susirinke.taip jau yra kad jei yra zuwies bus ir zweju,ir neswarbu ar tai Lietuwa ar Airija ar Amerika-visur tas pats.juk aplink yra bent kelios wietos su puikiu priejimu prie wandens,juk niekas newerte butent prie koledzo waryt :) nepykit uz pamokslawima,bet negalejau susilaikyt,kai kaltinami kiti zwejai del to kad kazkam mazokai wietos pasirode :gutgut
 #230583   zekisLT
 04 Lap 2010 20:41
kiekvienam pagal skoni juk del tos vietos, as tai ir mieliau renkuosi ramesne vieta, kad nereiktu stumdytis, o gali atsisedes ramiai tau sedet, nes kas slampineja aplink nieko, ramu :cool: nors kartais ir gerai kur daug zmoguciu, nes ten ir zuvies reiskias yra ;uolrait na kas kokius planus susukot savaitgaliui? nejau visi i virginija? :grin: :grin: pats planuoju cia lekti, tikiuos leis orai nosi iskist is namu :? http://yfrog.com/5620147314j
 #230607   Alvius
 04 Lap 2010 21:41
Na taip, jei oras dar labiau nesusiknis, tai lekiam i virginija ;-var-var.
 #230630   zekisLT
 04 Lap 2010 22:47
liaudis, man durnam paaiskinkit...paternosteris...http://www.salmo.lt/video/vienam-gale-k ... 010-10-03/
ziuriu ta laida jau n kartu ir galvoju, kaip kas ir kodel...nes man pasitaiko ir uzsipina..o kas nlb suprantama ( cia ne tik sia sistema, kodel kabina 40-70 cm pavadelius nuo seryklos? o ne 15-20cm? anksciau zvejojom 2 kobinukais, serykla per viduri, dirbo visai puikiai...db vis galvoju ties kokia sistema apsistoti..ir niekaip nenusprendziu :ks> info belekiek, kiek youtube ziuri, tiek vis skirtingi budai...ka jus manot ribokai?
 #230650   petriukas
 05 Lap 2010 00:03
as ryt varau i virginia nesvarbu koks oras... :DDDD planavau ir as savaitgali varyt bet neiseina kaip tycia man savaitgaliui... :( na nieko nepadarysi... bet pranesiu kaip seksis ryt.....
Alvius praita kart mes kai buvom tai ta geltona blizge pukei suveike..... :DDDDD
 #230651   petriukas
 05 Lap 2010 00:05
zekis Lt kas ten per ezeriukas kur nuoroda idejai ??? kas kimba? kaip su leidimais ten? ir ar eina nuo kranto zvejoti?????? idomu butu pameginti.... :DDD
 #230652   zekisLT
 05 Lap 2010 00:30
petriukas rašė:zekis Lt kas ten per ezeriukas kur nuoroda idejai ??? kas kimba? kaip su leidimais ten? ir ar eina nuo kranto zvejoti?????? idomu butu pameginti.... :DDD
kai nuvaziuosiu ir pamatysiu :D nesu ten buves, esu buves ten kur zemiau yra, toks ovalas labiau, ten jau reikia leidimo tipo, 5e dienai arba 30e metam kiek girdejau, nes ten upetakiu yra...o ta kur pazymejau, tai pora airiuku patare, sako raudziu, karsiu, lydeku ten nemazai...tai bandysiu savaitgali sturmuoti to ezerelio krantus :) manau bus ok su prieimais...tik va gylmacio neturiu, tai mesiu dugnine kur papuls, kitiem metam pasiruosiu rimciau ;uolrait
p.s. tam ezere leidimu kaip ir sake kad nereikia jokiu
 #230842   varnenas
 05 Lap 2010 17:55
zekisLT rašė:liaudis, man durnam paaiskinkit...paternosteris...http://www.salmo.lt/video/vienam-gale-k ... 010-10-03/
ziuriu ta laida jau n kartu ir galvoju, kaip kas ir kodel...nes man pasitaiko ir uzsipina..o kas nlb suprantama ( cia ne tik sia sistema, kodel kabina 40-70 cm pavadelius nuo seryklos? o ne 15-20cm? anksciau zvejojom 2 kobinukais, serykla per viduri, dirbo visai puikiai...db vis galvoju ties kokia sistema apsistoti..ir niekaip nenusprendziu :ks> info belekiek, kiek youtube ziuri, tiek vis skirtingi budai...ka jus manot ribokai?
as irgi zvejoju dviek kabliais, kai viens auksciau karmuskes, kitas zemiau ir nesuku sau galvos... manau ne tai yra svarbiausia, svarbiau pasirinkt tinkama vieta ir tinkamai uzjaukint.. :liež-uvis
 #230844   varnenas
 05 Lap 2010 18:03
zekisLT rašė:
petriukas rašė:zekis Lt kas ten per ezeriukas kur nuoroda idejai ??? kas kimba? kaip su leidimais ten? ir ar eina nuo kranto zvejoti?????? idomu butu pameginti.... :DDD
kai nuvaziuosiu ir pamatysiu :D nesu ten buves, esu buves ten kur zemiau yra, toks ovalas labiau, ten jau reikia leidimo tipo, 5e dienai arba 30e metam kiek girdejau, nes ten upetakiu yra...o ta kur pazymejau, tai pora airiuku patare, sako raudziu, karsiu, lydeku ten nemazai...tai bandysiu savaitgali sturmuoti to ezerelio krantus :) manau bus ok su prieimais...tik va gylmacio neturiu, tai mesiu dugnine kur papuls, kitiem metam pasiruosiu rimciau ;uolrait
o ten su valtim galima zvejot tuose ezeriukuose mazesniuose?
 #230845   petriukas
 05 Lap 2010 18:08
tai va grizau is virginijos..... :DDDD noriu tik pasakyt kuo toliau tuo man ten labiau patinka.... siandien buvom tryse bet taip jau atsitiko kad siandien buvo mano diena....:DDDD
is kart atvares uzkabinau nedidele stinta ir uzmeciau ant pludes ir ka jus sau manot o gi po geros valandikes gi ziuriu mano plude plaukia sau i sona tik pokst per dantukas ir va pirmoji... 5.8 kg ;-var-var.
http://img577.imageshack.us/img577/2000/05112010049.jpg
po to draugeliai po viena ikirto bet nieko ispudingo po pora kilu abi... :D
po dar geros valandikes velgi ant stintos ?(apie 11h. cia geras laikas bent jau mum pastoviai kliovas 10h - 11h) pokst antra bet nedidele tai net nesifotkinau :DDD
ir tada pasibaige musu stintos teko varyt i parde atsivezem kuojikiu truputi didesniu... ir net nebeatsimenu po kiek laiko POKST kaip i klema.... iskart supratau kad cia ne tik dienos zuvis bet ir man paciam didziausia mano gyvenimelyje....:DDDD po geru 20 min. kovos kuri buvo tikrai ispudinga ikisom mes ta zveriuka i cerpoka..... ir kaip veliau paaiskejo tai buvo 10.3kg monstars
http://img541.imageshack.us/img541/5948/05112010055.jpg ;-var-var. ''plot ''plot
na ir po sitos zuvytes pailsejes ant blizgutes kure meciau ilgai ir nuobodziai visa diena dar viena lydekaite
http://img576.imageshack.us/img576/7278/05112010062.jpg
tai va kokia dienike manau padejau kai kam apsispresti del rydienos ar varyt pamegin savo sekmes :DDDDD
o cia monstrukas pasvertas ir pabuciuotas keliau atgal i vandenuka ;uolrait
http://img135.imageshack.us/img135/6066/05112010058.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/1680/05112010059.jpg
tai va tiek.... Nei zvyno nei uodegos..... ::hai-bai
 #230855   dalius1984
 05 Lap 2010 18:51
tai kiek jus ten ju iswis pajemet? kaip matau wanduo tai gan aukstas ir wejas nemazas.nu ryt gal leksim su alwiu jei sefas nesuknis dienos.a gal ir pats pons petriukas ten busit? jooo,sauniai jus cia pawaret-taiiii kaiiii didumaa ;-var-var.
 #230860   petriukas
 05 Lap 2010 19:57
Temk ja cia..... ;-var-var.
beveik septines bet viena nuejo draugeliui su kabliuku visu...... :tia-tau
neinau ryt tikriausia nelabai gausis bet derinu reikaliukus bet nezinau nezinau..... :DDD
 #230866   zekisLT
 05 Lap 2010 20:46
varnenas rašė:
zekisLT rašė:
o ten su valtim galima zvejot tuose ezeriukuose mazesniuose?
zinok tikrai nzn, kai neturiu valties tai nesidomiu tuom pokolkas :cool:
 #230867   zekisLT
 05 Lap 2010 20:51
ziauriai petriukas ten pavaret :shock: :shock: :gutgut db tiksliai sumetei kur vaziuot man ryt !jablynkst!: bliam buvau jau nutares kur lekt...hmmm..na matysim, matysim.. :liež-uvis as ir ten pagausiu kazka :tia-tau
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė