na ka oli nezinau kodel basas juroj plaukia,bet zvejoji gerai ir geroj vietoj....tik pagyrimas.Mano artimoj ateity pagauti basai juroj neplaukios.....

bassam yra limitas jaikameskute rašė:na ka oli nezinau kodel basas juroj plaukia,bet zvejoji gerai ir geroj vietoj....tik pagyrimas.Mano artimoj ateity pagauti basai juroj neplaukios.....![]()
![]()
a vat kaiptik ir gryzta dazniausiai oli tushchiomis,nes zuvis arba buna paleista arba nepagautazekisLT rašė:oli tai saunuolis, tusciomis negryztapo tokiu zuvu ir uzsimanai i jura
![]()
na o kiti kaip? kaip tie lydziai? eseriai? ar dar koks biesas? :D
Nu va pries pora valandu grizau nuo Derravaragh.Zvejojom nuo 14.30 iki 17.15,su biciuliu turejom po 2 kibimus is ju po viena realizavomzekisLT rašė:
na o kiti kaip? kaip tie lydziai? eseriai?
Meskute is tavo zinutes sprendziu,kad tu si savaitgaly ilsies is dushiosmeskute rašė:na ka oli nezinau kodel basas juroj plaukia,bet zvejoji gerai ir geroj vietoj....tik pagyrimas.Mano artimoj ateity pagauti basai juroj neplaukios.....![]()
![]()
Angler rašė:Nu va pries pora valandu grizau nuo Derravaragh.Zvejojom nuo 14.30 iki 17.15,su biciuliu turejom po 2 kibimus is ju po viena realizavomzekisLT rašė:
na o kiti kaip? kaip tie lydziai? eseriai?As uzvelkiavau vos didesne uz vobleri
![]()
O biciulis paime truputi didene ant Mepps Aglia Fluo
Va toks vakaras palidejo mus namo![]()
Na taip,galyma 2 per para ir nemazesnius kaip 40cm,kai kur raso,kad netrumpesnius kaip 43cmzekisLT rašė:na jei del bassu jusutai kad ir nezvejoju, zinau kad galima imti tik du, ir dar dydziai ten yra...
klausyk varnenas gal gali siek tiek issamiau papasakot kaip ten nusigaut? nes ta miesteliu Tang neina rast.na bent jau ant google map nerodo jokiu upiu susijungimo,tik kad upe in ezera yteka.ryt noreciau nuwaziuot pamegint. kaip ten walti issinuomuot?kiek kainuoja? kaip su priwaziawimu?gal dar koks kitasdidesnis miestelis salia randasi pagal kuri atsekt eitu?? dekui is ankstovarnenas rašė:as vakar inny-shanon santakoi bandziau plesriasias pakalbint,
jo meswka savaitgali pavieluota atsventeAngler rašė:Meskute is tavo zinutes sprendziu,kad tu si savaitgaly ilsies is dushiosmeskute rašė:na ka oli nezinau kodel basas juroj plaukia,bet zvejoji gerai ir geroj vietoj....tik pagyrimas.Mano artimoj ateity pagauti basai juroj neplaukios.....![]()
![]()
![]()
,bet nesuprantu kodel esi piktas ant bassu
na as naudoju kaip ir specialius, tik man ne tiek kainavo... bet gumeliu jokiu apvilktu nera, du trisakiai, raudonas pavadelis ir fsio, sakiau kita kart nekabinsiu tiek giliai i zuvi, nes mazai trisakis beislenda, a taip a taip su elastiniu siuliu prisuku, nenukris, o ir trisakis visas lauke paliks, manau taip turetu veiktpetriukas rašė:sveiki zvejai... bu vau cia pora dieneliu nulekes prie juros pameginti ir va dabar tik ka grizau bet kad nieko rimto negaliu pasigirti tai ir nerasau...na bet va ryt vel meginsiu gaudyt lydi ar koki eserioka tai tada duosiu zinoti
tikiuosi oras nesugadins reikalo nes sendien tai sugadino
![]()
ZekisLT jei netiri nusipirkes tu speceliu pavadeliu su kabliukais zuvelem negyvom kabint tai nepagailek tu 3euru ir pasiimk pora nes as meginau anksciau pats ten konstruoti kaska tai ir man daug nerelizuotu budavo bet poto pradejau tuos specealius naudoti tai tikrai geriau retai kada nerelizuojujie ten ir plonesni ir du trisakiai gumikem vilkti tikrai gerai veikia ir ant dugnines kai varai ir kai plude gaudai...
![]()
nebet tu jau juos naudoji tada nezinau bet as visa laik pirma kabinu i uodega ir tada kitas jau kur pasieke priklauso nuo zuvies dydzio ar i nugara o kartais ir iki galvos pasieke... tai tiek mano patyrimo.... tikiuosi pades.....
![]()
na ka nei zvyno nei uodegos.......![]()
tai ten ir yra ta vieta, Dee ezeras vadinasi, is kitos vietos Athlone miestelis yra....dalius1984 rašė:klausyk varnenas gal gali siek tiek issamiau papasakot kaip ten nusigaut? nes ta miesteliu Tang neina rast.na bent jau ant google map nerodo jokiu upiu susijungimo,tik kad upe in ezera yteka.ryt noreciau nuwaziuot pamegint. kaip ten walti issinuomuot?kiek kainuoja? kaip su priwaziawimu?gal dar koks kitasdidesnis miestelis salia randasi pagal kuri atsekt eitu?? dekui is ankstovarnenas rašė:as vakar inny-shanon santakoi bandziau plesriasias pakalbint,
Cia ko, grikiuirmis rašė:sveiki ,atlanto vandenynas sake uz 20kg.
irmis rašė:sveiki tautieciai gruodi sveciuosiuos airijoj cork miestely,atlanto vandenynas sake uz 20kg.noreciau informacijos ka te gali pagaut ? masalai? jei galima lietuviskai ba nesuprantu anglyskaikokios te sistemos? ar reikalingi leidimai? ar verta ma is lietuvos skraidint amunicija ar te nusipirkt? aciu isanksto
.
tai tu chia trumpam,ar ilgam i ta Corka?ta prasme pasisvechiuot ar pagyvent kazkiek?irmis rašė:sveiki tautieciai gruodi sveciuosiuos airijoj cork miestely,atlanto vandenynas sake uz 20kg.noreciau informacijos ka te gali pagaut ? masalai? jei galima lietuviskai ba nesuprantu anglyskaikokios te sistemos? ar reikalingi leidimai? ar verta ma is lietuvos skraidint amunicija ar te nusipirkt? aciu isanksto
.