Va apie shita nuotrauka Airio ir rashiau. Ieshkojau, kazkuriam puslapi ir norejau inmest 

Kalbi apie bet kurios firmos ? Pvz RapalaEvaldas Z rašė:permeciau dezute ir ziu, neturiu kazkaip naturalaus eseriuko... ar daznai naudojat ir ar pasiteisina (kada?)
labai teisingai mastai, prasiskambinai , o daba gali grot su spalvom pagal kudrasEvaldas Z rašė:o tai tu nori pasakyt, kad kiekvieno modelio tik po viena spalva turi i vsio ? gal as noriu isbandyt jau turimo ir patikrinto modelio, kurio dydis, forma ir darbas man tinka, kitoki spalvinima ir viskas...
pvz. turiu sita, man patinka, kibus, darbinis gylis man kaip tik. radau analogiska eserio spalvinimo (foto auksciau). galbut isbandysiu ir ta.
l]
O nafik sakyk morka dar dazytSauliusM rašė:idomus vienok poziuris rinktis vobleri pirmoj eilej pagal spalva, o jau darbas, dydis, forma paskui... tipo morka nusispalvok eserio spalva ir ana bus geresne uz lucky srafta ne eserio spalvos... nu gal...
a tai makaulynas pagrinde barbiskais pinkais gaudo? kazin ka tai galetu reikst...cesius rašė:Pasenes mastymas pas tave , irgi taip masciau kol su makaulium nepazvejavau
fakc kad nespjaun...SauliusM rašė:a tai makaulynas pagrinde barbiskais pinkais gaudo? kazin ka tai galetu reikst...cesius rašė:Pasenes mastymas pas tave , irgi taip masciau kol su makaulium nepazvejavau
Del strikepro(jei tai SP-120SP) tai super vobleris, pavasari sniuriukai veresi kaip isproteja ir eseriu pagavau. Dirba apie 0,5m gyli.
na va,tik pas mane dydis mazesnis 5 cm berods
A kur juos perki ?Vitolis rašė:Visvien neishkenciau ir kol "jasharo" nenukabino nieks ish stendo
Pernai rudeniop nusipirkau pora siu vobleriu "Ghost Olive ir Prizm Shad" spalvas,taciau neprakalbo jos man,bandysiu siais metaisokuma rašė:pats nerejau paklausti,ar vertos demesio Daiwos minoskes
http://www.daiwa.com/Lure/pop_daiwa_dbminnow.aspx
gal turit kas kokios patirties.Aciu
Romadoj Vegy kaip nekeistaVegys rašė:A kur juos perki ?Vitolis rašė:Visvien neishkenciau ir kol "jasharo" nenukabino nieks ish stendo