Jei netycia ispultu laisva, butinai pasuksiu.zekisLT rašė:
planuojam gal ka nors? treciadieni?ketvirtadieni? penktadieni?
I love the smell of gun smoke in the morning
Jei netycia ispultu laisva, butinai pasuksiu.zekisLT rašė:
jo as irgi neesu ten gaudes wien del atstumo,wisada galima youtubej paieskot ko norszekisLT rašė:daliaus ežeriukas nutoles nemažai, taigi kita varianta jei turi![]()
![]()
motiejunas gal sia savaite planuoji kur lekti artimiausiu laiku? ar blazer? ar dar kas? dzykai saldytuve, sliekai taip pat, tai nori ne nori kaip sakoma reikes pavaziuoti kur![]()
kad tik dienele butu kaip snd, butu smagu pasedet
![]()
prilupsi zuvies nemazaizekisLT rašė:na ka, atidariau pludines sezona sekmingai, graziu kuoju teko pagauti (100-200g) taciau man reikiamu ant lydeku ne tiek daug, eserioku pasitaike tinkamu, zodziuryt i whitewood louth manau
alvius berods lekia ten ir, gal dar kas?
jei maitinsis lydekos tiks viskas! o zvejoti reikia kitoj pusei nei masinu aikstele nes ten zuvis laikosi prie kalno kur gylis kiek meginau tai apie 30 metru turi buti metimas nuo kranto tik viena beda kad begiais tenka eiti apie 20min iki tos vietos o kiek girdejau tai kitose vietose nekas... nepatingek pasivaikscioti ir pasistatyk masina kaimuke prie pervazos sale yra vieta ir tada kaitink begiais kol pamatysi atidarytus vartus po desine ranka kazkur ties ezero viduriu va ten ir issirink patinkancia vietazekisLT rašė:planas toks, lydeka ant saldytos, pora fyderiuku ir bandysiu savo nauja match kota![]()
. Kaip ten su lydziais? eseri ar kuoja labiau meksta? is kurio galo zvejojai?
nu taip, aplink tai visur grazu, bet mane, kaip lydekininka, labai nuvyle, vobleriai 10 metu senumo, guminuku, tai isvis vienos rusies, norejau kabliuku nusipirkt guminukam, tai 5vnt 5 eurai, klausiau kodel taip brangiai, tai sako, kad labai geri, nu geri, tai geri, bet internete tai 50 centu, tai pradejo prinkst kaip arklys... akumai valtim taip koki 30% brangiau drabuziu tai isvis kainytes ojojoj... striuke siaures airijoj buvau ziurinejas su nuolaida siule 35 eurus, tai tokia pat parodoj 100 auropietisku...Angler rašė:Pastebejau,kad varnene esi labai piktas ant panasiu renginiu kaip "Hooked Live",nu papasakok kas jau buvo trygubai brangiau negu kazkur kitur ir kur pats viska perkiesi
del savartyno nezinau ka turi omeny
aplinka ten labai grazi,viezbutis kur vyko viskas grazus ir tvarkingas,nieko panasaus i savartina nemaciau
,patiko man renginys
sestadieni jau 2 ekipazai susiorganizave, tik dar nenusprendem koki ezera imt... i koki pats varai?jmotejunas rašė:girdejot kad kazkoks anglas sugalvojo svaistyti votke ir ja suleidzia i negyva zuvele tipo degtine greitai stumia riebalus is zuvies ir labiau vilioja paika?? gal kas bandet??
sestadieni tikrai varysiu irgi bet dar nezinau kur... gal prisijungsiu prie jusu pasiskambinsim...varnenas rašė:sestadieni jau 2 ekipazai susiorganizave, tik dar nenusprendem koki ezera imt... i koki pats varai?jmotejunas rašė:girdejot kad kazkoks anglas sugalvojo svaistyti votke ir ja suleidzia i negyva zuvele tipo degtine greitai stumia riebalus is zuvies ir labiau vilioja paika?? gal kas bandet??
Sutinku 100%,kad spiningautojams Airijoje demesio visai nera nei kotu nusipirksi nei silikoniniu masalu gausi nors lenku"Trapper'is" jau kazka panasaus atvezes kaikur jau pasirode ir riperiu normaliu ir galvakabliu tinkamuvarnenas rašė:...kaip lydekininka, labai nuvyle...
bet gi siuolaikine didziausia paroda, rai yra internetas. ir nemokamas... del meskeriu tai sutinku, jas perkant neik gerokai apciulinet, nu bet ten gi kainos meskeriu tai dvigubai didesnes negu internete, cia vien del paciupinejimo? o dar prisimink, kad dar perkant turi damoket tuos 12 euru virs...Angler rašė:Sutinku 100%,kad spiningautojams Airijoje demesio visai nera nei kotu nusipirksi nei silikoniniu masalu gausi nors lenku"Trapper'is" jau kazka panasaus atvezes kaikur jau pasirode ir riperiu normaliu ir galvakabliu tinkamuvarnenas rašė:...kaip lydekininka, labai nuvyle...,o kas liecia paroda galima buvo rasti ten ir pliusu ir minusu,kadangi pries dvi savaites buvau Swordo parodoja galejau jas sulyginti ir padaryti kazkokias isvadas,kas patiko CityWeste,tai,kad Henrio stenda buvo galima apziuret ir paciupinet jo garsius seabassinius kotus "Tenryu" ir "Illex" ,nes kai nueini i jo parduotuve Dubline ir ten reikia 10m2 plote sukineti su dar penkiais pirkejais menkas malonumas
.Dar su dideliu malonumu paklausiau Henry Gilbey paskaiteles apie seabassus
,o jis netik zvejys,o ir aistringas fotografas,tai ir sitoje srityje dave patarimu kaip teisingai ir i ka atkreipti demesi darant nuotraukas gamtoje .Del kainu velniai zino
manau buvo ir kazkas pigiau,o kazkas ir brangiau,bet svarbiausiai viskas vienoje vietoje
mane labai domina tikrai labai! pasiruoses nemaza suma padeti tam reikalui tik reiketu pasitarti nes inete perdaug informacijos... parasyk i privata savo skype ar numerisae bass rašė:Sveiki. Gal kas domisi sea bass zukle spiningu.As zvejoju 3metai
Dekui, bet cia dvieju foto, ne vienoblazer rašė:Vo Alvius, malacius. Geruli ikabinai.
stiprus alvius o as sendien visa diena prie masinos turejau knistis buciau kartu lekes bet reikia ruosti pardavimui... gera zvejyba!!!!!Alvius rašė:Dekui, bet cia dvieju foto, ne vienoblazer rašė:Vo Alvius, malacius. Geruli ikabinai.
O tai viesai apie bassu zvejyba negalyma diskutuot ir dalintis patirtimi tik i Skypejmotejunas rašė:mane labai domina tikrai labai! pasiruoses nemaza suma padeti tam reikalui tik reiketu pasitarti nes inete perdaug informacijos... parasyk i privata savo skype ar numerisae bass rašė:Sveiki. Gal kas domisi sea bass zukle spiningu.As zvejoju 3metai
grazios zuvytes, mane vis kalbina vaziuot ju pazvejot, bet man papludimys labiau prie sirdies
as irgi visa diena nuo ryto keiciau pyp termostatajmotejunas rašė:...o as sendien visa diena prie masinos turejau knistis...