S40 turiu 3 metus berods. O gal 4 - nepamenu. Pravažiuota per tą laiką 50 000 km.
Gedimai : kiek pamenu per tą laiką keičiau guolį (~ 200 lt berods) + pernai metais kažkas su elektra buvo nutikę, laidus keitė ar pan. Kaina berods 250 Lt. + šiemet rankinis sudurniavęs buvo - kai šalta buvo prišalo matyt ir kažkas negero atsitiko. Daugiau stambesnio remonto nepamenu, o smulkmenų pasitaiko. Ale kad maniškė negedo, manau daug prisidėjo tai, kad prieš tai kiek ji buvo LT, visą laiką buvo prižiūrima Sostenoje. Pirkau iš bendradarbės, kuri pirko iš kitos bendradarbės, ty jos istorija LT man žinoma. Dėl rūdijimo - nėr surūdijus.
Mašina patinka ar ne - kiekvienam savo. Pravažiuok ir pats žinosi.
Pliusai : manau genda nedaug. Nebloga trauka.
Minusai : maniškė 103 kw, tai degalų "apetitu" nesiskundžia. Dar - man kaimiečiui per žema. Žiemą važiuoju dažnai braukdamas dugną (dugno apsaugos nuplėšytos).
liorenas rašė:Vegy, va man cia toks reikalas nutiko, kad renku vienai personai masina...ir kazkaip akis uzkliuvo butent uz volvo S40...
Galvoju paklausiu pacio nuomones...kaip tau ta masyna?patenkintas?Ar daznai genda, ar nerudyja labai (mat toki mita apie sita modeli girdejau)? ir kaip remontas?ar labai brungus?
P.S. klausimai apstraktus tokie, tai ir atsakymu labai konkreciu nelaukiu...