Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Tema, kurioje norintys gali pristatyti savo žvejybinius klubus
 #1515   mantesas
 02 Kov 2006 22:43
cia apie mano klubeli.
Paskutinį kartą redagavo 1 mantesas. Iš viso redaguota 3 kartus.

 #1521   mantesas
 02 Kov 2006 23:01
Na ten truputi senoka informaciaj bet dabar ja zadam atnaujinti:)

 #1522   Donis
 02 Kov 2006 23:02
mantesas rašė:Na ten truputi senoka informaciaj bet dabar ja zadam atnaujinti:)
Kur :?: :roll:

 #2344   mantesas
 10 Kov 2006 13:43
Zmones yra vienas klausimelis:) gal kas niekur nepervede savo dvieju procentu (cia toks dalykas kai nuo praeitas metais sumoketu mokesciu 2 procentus galima atiduoti nepelno siekianciai organizacijai) ir nori juos pervesti jaunu zmoniu ikurtam sportines ir megejiskos zukles klubui "PYLA" mum labai truksta lesu:) jai kas galit atsiliepkit mes jau kaip nors susirasim jus:)

 #2353   tuomahaukas
 10 Kov 2006 14:28
Turėsiu omenyje ;-) Kadangi rebiatos rimtai žūklauja ir kaip pastebėjau, su rėmimo klausimais labai dažnai padaužo galvas į sieną- siūlyčiau remti arba nutekinti informaciją giminaičiams, bičiuliams ir pan. ;-)
Mantesai, o jūs patys savo iniciatyva nebandėte labai gražiai visko suformulioti ir laiškus nusiųsti : "Švyturiui", "Omnitel", Uspaskichui ( ;-) ) ir t.t. ? :roll:

 #2354   mantesas
 10 Kov 2006 14:33
Na va sito tai dar nebandem daryt cia gal ateity reiks bandyt siiap labai aktyviai renkam tuos procentelius ir pernai apie 3000lt gavom:)
dabar rasom projektus ir klibinam savivaldybe su meru priesd aky kad skirtu pinigu vaiku varzybomns surenkti dar zadam telkini isisnuomoti:) darbu turim daug labai aktyviai tik siemet tepradejom reikstis tai bus matyt kaip seksis:) o tiem sulam rasyt tai neturiu patirties reiketu koki pavyzdeli is kur nors paziureti:) jai rudeni planuojam i potrtugalija vaziuotr tai ten gal ir galetume svyturi pareklamuoti:)

 #8426   mantesas
 30 Geg 2006 19:23
Na patalpino ir musu kluba i sportininku gretas tai a trumpa info apie musu kluba rasite cia http://www.lszkl.net/pyla.html

 #8440   Agis
 30 Geg 2006 23:52
Maciau per telika mokiniu varzybas, manau ir jusu klubas ten stipriai prisidejo, taigi pamazu pastebi ir zurnalistai.O su tais 2 procentais lyg tai iki geguzes men. kaip ir su deklaracijomis data buvo.O gal as neteisus :roll:

 #8442   Diaboliq
 31 Geg 2006 10:16
Agis rašė:O su tais 2 procentais lyg tai iki geguzes men. kaip ir su deklaracijomis data buvo.O gal as neteisus :roll:
teisus, iki geguzezs 1d. (+)

 #8464   mantesas
 31 Geg 2006 15:47
Na jo musu zveju burelio vaikai ten dalyvavo ir laimejo. Siaip si savaitali buvo baltijos saliu varzybos estijoje su pludine meskere. lietuiai tapo cepionais. pirma as menine vieta mano komandos narys Martynas baranauskas antras izidorius unikas trecias marisu baranauskas. taigi lietuviai smarkiai dave visiem i kaulus

 #8560   Agis
 02 Bir 2006 09:38
Gaila, bet su tais dviems procentais tada jau praliotas.Ateiciai galeciau patarti, jeigu neuzgausiu.
Kazkur apie vasario gala, kovo pradzia (kai jau pas zmones atsiranda pakilesne, pavasarine nuotaika), pasidarius informacinius lankstinukus (jie gali ant paprasciausio spauzdintuvo padauginti), kuriuose yra gerai zinomu asmenu, garsiu zveju, siaip toje vietoje megstamu zmoniu atsiliepimai apie zvejyba, jaunosios kartos auklejima, uzzimenama apie tai, jog zvejyba atitraukia jaunima nuo slaistymosi gatvemis ir t.t.Tada su gera nuotaika eiti per darbo kolektyvus zinoma nedidelius, bet klestincius, nepersant savo tikslo, o tik grynai reklamuojant kluba, is toli uzsiminti apie parama ir tuos nelemtus 2 procentus, kurie praktiskai dideliai zmoniu daugumai, visiskai dzin kur panaudojami.Grupeje turetu buti zmogus, galintis labai greitai paaiskinti tas mokesciu peripetijas ir galintis labai greitai uzpildyti forma, skirta tu dvieju procentu atidavimui.
Butinai pademonstruoti nuotraukomis arba kitokiais budais, pasiekimus, dalyvavimus varzybose ir t.t.
Nu cia as tik trumpai parasiau apie tai, kaip renka tuos du procentus, kitu klubu atstovai, besilankantys kolektyvuose ir metai is metu sulaukdami didesnio remimo. Kaip pavyzdy galiu pastatyti buriuotoju kluba.Norint kazka gauti, reikia kazka duoti, o davimas is klubo puses, tai butu suteikiama gera informacija apie kluba ir jo veikla.
Manau dabar tam yra labai grazaus laiko ir iki kitu metu galima labai puikiai pasiruosti, nesunaudojant daug lesu, o turint labai didely nora.

 #8562   tuomahaukas
 02 Bir 2006 11:24
Nugi kur Agis rašo, tik :-ou-je telieka... ;-)
Visiškai teisingai. Irgi nenoriu nieko asmeniškai užgauti, bet dažnokai eskaluojamos mintys dėl lėšų stygiaus mane (kaip praeityje kuklų reklamos vadybininką) kiek glumina :roll:
Kad ir žurnalo "Žūklė" gegužės mėn. "redaktoriaus žodyje" paliestos žvejų sportininkų bėdos. Cituoju:
"...] Sportininkams, nuėjusiems į Sporto departamentą paprašyti lėšų Europos ar pasaulio čempionatams, siūloma kreiptis į Turizmo departamentą, iš ten siunčiama pas Aplingosaugos valdininkus, čia sakoma kad ne tuo adresu atėjote ir t.t. ir pan. ... [
Vienu žodžiu sitaucija juoda- įv. valstybiniuose sektoriuose jie niekam nreikalingi. Ir tikrai juos užjaučiu bei piktinuosi, kad kiekviena iš valst. struktūros grandžių jais nori atsipurtyti kaip bereikalingų problemų (šiuo atveju- pinigų) balastu. Turi juk kažkur, kažkas, kažkaip tai tvarkyti :!: :piktaz ... Tik bijau kad negreit išsiaiškins kas prie ko priklauso :twisted:
Bet lieka kitas dalykas, svarbesnis už aukščiau paminėtą- vadyba. Ar tau direktorius pakels apyvartos kartelę, ar ieškosi pinigų vaikų namams paremti- reikia vadybos ! Geros ! Verslininkai pinigų neturi- reikia iš "Hondos CR-V" persėsti į "Lexus"- reiškia reikia taupyti ir savireklamai nešvaistyti pinigu belekur :twisted: Jeigu tu aiškiai (ir, kas labai svarbu- patraukliai) jam išdėstysi ką jis iš to gauna- tikrai didesnė tikimybė kad pinigų atsiras. Žinoma, galima sakyti kad tai teoriniai paistalai, o realybėje viskas yra kitaip, bet "per asperum ad astrum", ne kitaip :!: ;-) Sveikai mąstančiam verslininkui jo įmonės logotipo vien varžybų protokoluose neužteks- statyk jo vėliavą, dėk logo ant marškinėlių, automobilių, aksesuarų... visur, kur yra galimybė, patrimituok kokia jo krūta firma (nepamiršk kad tai darai už jo pinigus ;-) ) Važiuoji "sportuot" rusynan- duok savo pasiūlymus tiems, kas į jų rinką ištiesę rankas (kad ir "maximai", blin), važiuoji pas kolegas į Latviją- spirk produktą eksportuojančios pieninės dyrikui į duris. Kas kur ir ką daro- labai lengva surasti. (Plastikinių langų gamintoją iš Prienų komandos rėmimas Europos čempionate Prancūzijoje ar Pasaulio sportinės žūklės varžybos Portugalijoje vargu ar suintriguos :roll: :lol: )
Kas dėl tų %- Agis teisingai pastebėjo. Vėlgi negana vien duoti žinoti :!: - reikia sudominti, eiti, viską tvarkyti patogiai mokančiąjam. Kartais net įkyrėti ;-) Vienas dalykas yra pasakyti kur gali pervesti tuos nelemtus procentus, antras- tiesiogiai atsiųsti reikalingas formas (el. paštu ar asmeniškai) ir nepamiršti priminti ar jau užpildytos ? ;-)
Diaboliq berods niekur nesiruošia važiuoti "sportuoti", bet kiek pasižiūriu, nuo pat idėjos pradžios iki dabar reikalai su jų klubu berods visai padoriai tvarkomi tiek, kiek šiuo metu reikia :roll: ;-)
P.S. "ne v obidu", jeigu ką... :/braj;

 #8643   mantesas
 04 Bir 2006 18:49
Tikrai dekui hebra uz pastebejimus ir patarimus. Mes kaip zinot esam jaunas klubas ir tikrai priimma visus pastebejimus ir patarimus. Kas del tu dvieju procentu tai mes jau vis daugiau ir daugiau uzkariaujam zmoniu, kurie kiekvienais metais mums pervedaa. (uz tai jiem labai aciu). Kitas dalykas kas susij su vadyba ir marketingu klubo-tai vel patirties trukumas, bet nieko mes uzaugsim :)

Dar karta dekui uz pastebejimus ir pasiulymus

 #9868   mantesas
 03 Lie 2006 13:49
Va pagaliau startavo musu klubo naujasisi interneto pusalpis www.pyla.lt

siaip informacija pokolkas labai negausi ten bet artimiausiu laiku ji bus papildyta :)

 #9878   tuomahaukas
 03 Lie 2006 16:52
Šaunuoliai !!! :yaaah! Džiaugiuosi už jus :/brazasista

 #12377   eLPi
 08 Rgs 2006 14:05
Spauda skelbia, jog "Pylos" klubas i varzybas Portugalijoj nevyks :roll: . Gaila jaunuju entuziastu :?

 #12379   Donis
 08 Rgs 2006 14:07
eLPi rašė:Spauda skelbia, jog "Pylos" klubas i varzybas Portugalijoj nevyks :roll: . Gaila jaunuju entuziastu :?
Ir greiciausiai del financavimo priezasciu :neutral:

 #12380   Agis
 08 Rgs 2006 14:12
Taip straipsnyje raso.Ydomus vienas dalykas :!: Eiliniai straipsnio skaitytojai, ne zvejai ( cia pas mane darbe) pasipiktino tokiu reiskiniu.Zurnalistas parase, kad viena is priezasciu kam reikalingi tokie pinigai, tai nauju siuolaikisku meskeriu yrankiu pirkimas ir t.t.Taigi komentarai buvo tokie, nu zinoma, su gerais yrankiais visi gali dalyvauti, duog gera Ferari as irgi galeciau i lenktynes vaziuoti, ziuri ne kad sudalyvauti, o kad meskeriu sau prisipirkti ir pan......Tokie komentarai vercia mastyti, kad tikrai sunkoka rasti remeju, nes tikiu, kad dauguma nezvejojanciu taip masto :twisted:

 #28011   Agis
 03 Bal 2007 20:17
Iki geguzes liko...nepilnas menuo....
Gal jau remejus atrado, o gal jau nusviro rankos, o gal tiesiog tingima pasilenkti ir pasiimti kas guli ant zemes.....gal tikrai per daug verkiame uzuot ka nors nuveike :roll:

 #28116   mantesas
 04 Bal 2007 22:07
agi biski nesupratau tavo komentaru :) ir kas turi but geguze? jai del portugalijos tai jau praeitis. o kas del brangiu yrankiu sulyginimo su ferariu tai cia apsurdas visiskas. tai gal jusu manymu kokioj portugalijoj su kiauline kombikorma reikia startuot? as manau kad ne. o musu klubas tikria nesedi vieetoj aplankykit puslapi karts nuo karto ir pamatysit. o kas liecia dalyvavima uzsienio cempionatuose ten didziaja dali lesu suryja starto mokestis, kuras ir gyvenimas, o ne irankiai. nes dauguma irankiu mes turime patys

 #28117   mantesas
 04 Bal 2007 22:09
ir dar musu klubas gyvuoja praktiskai is savu studentisku lesu, kurios yra minimalios

 #28118   Agis
 04 Bal 2007 22:41
mantesas rašė:Na va sito tai dar nebandem daryt cia gal ateity reiks bandyt siiap labai aktyviai renkam tuos procentelius ir pernai apie 3000lt gavom:)
dabar rasom projektus ir klibinam savivaldybe su meru priesd aky kad skirtu pinigu vaiku varzybomns surenkti dar zadam telkini isisnuomoti:) darbu turim daug labai aktyviai tik siemet tepradejom reikstis tai bus matyt kaip seksis:) o tiem sulam rasyt tai neturiu patirties reiketu koki pavyzdeli is kur nors paziureti:) jai rudeni planuojam i potrtugalija vaziuotr tai ten gal ir galetume svyturi pareklamuoti:)
Vat cia buvo kalbos pradzia apie galima lesu surinkima, taigi tuos 2 procentelius nuo dirbanciuju.Tikriausia del kitu rupesciu ir pamirsai ta tema, nors buvo stengiamasi uzvesti ant kelio :lol:
Pasiskaitau as ta jusu puslapy, kaip ir kitus likusius zvejybinius.
Komentarai apie straipsny spaudoje buvo skirti tam, kad pasakyti , kaip reaguoja i tai eilinis zmogus, nesusijes su zvejyba, kai zurnalistas savo straipsnyje akcentuoja tiktai yrankiu branguma :!:

Nezinau kas cia nesuprantamo :donknow'
Zodziu, skaityk viska is pradziu ir prisimink metu senumo zinutes :-D

p.s.vaiku buriuotoju klubo atstovai jau po Naujuju atakavo, kad paskirciau savo procentelius aniems.

 #28177   mantesas
 05 Bal 2007 14:58
Na tie procenteliai tikrai renakmi ir pradeti rinkt anksciau nei pries naujus metus ;)

 #151845   mantesas
 12 Lap 2009 08:32
Atsinaujino www.Pyla.lt puslapis trumpas atsinaujinimo priežasties aprašymas.


Kaip aš skaitau Lietuvos žurnalus skirtus žūklei? Ogi labai paprastai, tiesiog nueinu į prekybos centrą, ten paimu žvejams skirtą leidinį, verčiu puslapį po puslapio. Akis užkliūna už straipsnio „rudeninės kuojos“. Hmm, pagalvoju, kas ten gali būti parašyta? Na, kur jas rasti, kaip bėga vanduo, kokiame duburėlyje ar užutėkyje jos būriuojasi. Daugiau straipsnių plūdinės žūklės tematika nėra. Spiningas, dugninė, velkiavimas ir t.t.
Imu kitą žurnalą, ten parašyta tik tiek, kiek apie plūdę rašau aš. Antrą kartą jo neskaitau, tad padedu į šalį. Na ir galiausiai verčiu paskutinį, šypsausi, kartais stipriau nusijuokiu, vėl kažkas panašaus - „kaip plūdę virpina lynas ...“. Na, žodžiu, straipsniai visuomenei. Tegu ji ir skaito tuos straipsniukus, nes mums senai jau nėra ką ten veikt. Būtent, todėl aš matau kitokį kelią tobulėjimo link. Matau internetinį žurnalą, kuriame būtų galima rasti tai, kas iš tikro mus domina. Pažadu čia mėtyti savo mintis taip dažnai, kiek turėsiu laisvo laiko. Žinau, kad ne tik aš, bet ir kiti prisijungs. Ir gal būt bent jau virtualioje erdvėje galėsime rasti literatūrą skirtą tiksliniam žvejybos pažinimui. Procesui, kuris verčia mąstyti tam, kad pagautum tiek, kiek užtenka patenkinti savo užgaidas. Pagautum ir paleistum...

Žurnale dominuos straipsniai plūdine meškere, tačiau tai nereiškia kad kelias dugninei arba spiningui lieka uždaras. Viskas ateis su laiku... Na o dabar šiai dienai džiaukimės tuo ką turime. Norite bendrauti aktyviam forume, turite klausimų, bet nežinote, kur rasti atsakymą, galų gale norite skaityti straipsnius, kurie nekainuoja nieko? Visa tai už dyką! Užsiregistruok ir pažadu, kad sužinosi daugiau...

 #151925   Raupsuotas
 12 Lap 2009 11:53
manti, kad atsinaujino gerai, bet kad neregistruoja 'viarkt Viliui parasiau, belieka laukti atsakymo.Gal kaip naujas puslapis nespeja ko nors daryti :?: Anksciau, jei kas, gaudavai automatiskai atsakyma i pasta su visais slaptazodziais.Dabar sito nera.Kiek supratau registruojasi visi is naujoPaveikslėlis
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė