ko man meluot?? ir ko as nzn?? gal pamokyk
priesgaisriniuose prudeliuose nzn situacijos, kalbu apie didesnius telkinius, kur lydekos dar visiskai nepasiruosusios nerstui 

o ten dar lydeku yrarolkis kablys rašė:sveiki visi gal kas nors is jusu spiningaujate lazdininku tvenkinyje gal galetumete patarti kokie masalai lydekom sekmingiausi seme tvenkinyje
pries 4 metus ten varydavau, megiamiausias mano tvenkinys budavo, paskutinius 2 metus viena 2 kart nuvarau... na eseriu tik tikrai graziu yrarolkis kablys rašė:tai ka jau visai ten taip liudna
dusys rašė:O kokia ten dabar tvarka. kokie leidimai galioja.
Ignelis rašė:butum paskui mane ejes butum nko nepagaves![]()
kur mojavais? nenori ryt su dviraciais diena?
pabandyk gaudyti prie beržu (ten pacioje platumoje, nuo sulinio matosi) ten tokiu metu matydavau kaip monstres lydekos vartesi, kai gaudziau karsius. Taip pat ten ir eseriu dideliu yra, zvejodamas pludine uzmesdavau dugninuke su naktiniu slieku, tai syki tokiu ir po kila pagavau. Ten ir Korsakas gerai eseriu ziema buvo pagaves.rolkis kablys rašė:noriu biski apie eketes tvenkini pasiteiraut rosiuos pazvejot mano valtis irkline eholoto neturiu o tvenkinys ilgas tai kad bereikalo daug negribauciau gal kas galit isduoti kokias perspektivesnes viecikes kur siuo metu laiku galecau koke lidekaite ar eseri suviliot.kaip ten gylei mazdaug issideste. foruma skaitydamas radau toki vietos apibudinima "paskendes miskas" tai kur ta vieta mazdaug randasi kaip supratu ten tarp kelmu nemazai plesrunu randas . buciau labai dekingas jei kas pasidalintumet informacija
mes siandien su tanium bandem. 2:2 museline su spiningu lygiosiosdiegas rašė:rytoj jei stipriai nelis bandysiu su lydekom pabendraut, tuo paciu isbandyt Zalt zam Z naujus..
na tiksliai nezinau, apie 3-4m, o salia, ilankoj gal net dvigubai tiek.rolkis kablys rašė:o koks ten mazdaug gylis prie tu berzu