Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #290139   Evaldas Z
 21 Bir 2011 21:09
kazkaip keistai jau nuo pirmos zukles pradejo tamset rankena. toks pilkai feletavas atspalvis atsirado... gal chemijos kokios buvau ciupines, ar isgeres ir per prakaita issiskyrus su kamsciu sureagavo... nu, zodziu, nepatiko man visa tai ir nusprendziau pasveist su sepeteliu ir siltu vandeniu. tai besveiciant pakankamai greit atsidare visi uzspakliuoti ir uzlaizyti kamscio grioveliai ir plyseliai. foto matos spakliaus likuciai. man tai net graziau daba pasidare, bet jeigu kam patinka toks, koks kamstis buvo perkant, tai labai nesveiskit arba stenkites nesutept :-D
Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #290152   TailDancer
 21 Bir 2011 21:35
Aš tai kai noriu nuvalyti rankena, pasiimu arba feiry arba paprasto muilo ir su medžegine šluoste nuvalau. Jokiu panašių dalyku neatsitinka ir visai normalei rankena nusivalo.
 #290157   Evaldas Z
 21 Bir 2011 21:44
as tai nevalydavau tu rankenu isvis, patamseja graziai rudai per laika, bet man tai netrukdo, netgi priesingai. tik kad cia tas patamsejimas buvo keistokos spalvos, tai ir pasveiciau.
 #290188   iusegun
 21 Bir 2011 23:10
man tai kaip tik patinka patamsejusios rankenos :gutgut priduoda savotisko sarmo kotui
 #290566   Ovkas
 23 Bir 2011 14:16
Evaldzai, mano kryžius irgi patamsėjo po pirmos žvejybos. Gavo lietaus ir rankos gal kiek buvo nuo žuvies nešvarios.
Bet rankoj guli kotas vistiek puikiai. Manau kad tai natūralaus kamščio pasekmė :ruko
Kolega vienas yra nusilakaves rankena. Bet rankoj, bent man, lievai guli.
 #290585   amtg
 23 Bir 2011 15:49
sveiki ka galetumet patarti is spinigu zvejojant nedideliais max 10cm voblikais
dekui
 #290602   vava
 23 Bir 2011 17:08
tai dabar ir klausinesi apie visus spinus, kol pataikysi nuoroda idet su tau tinkanciu?
gal geriau parasyk, kokio ieskai ar kokiai zuklei esi nusitaikes. Ar parasyk, kur zvejosi. Nuo kranto, is valties ir t.t.
 #290716   Domantas.
 24 Bir 2011 15:39
As jis jau turiu ;D. Seip labiau zvejoju Ventos upeje nuo kranto. Ir noreciau paklaust jusu nuomones apie si kota. Kokiai zvejybai jis butu labiau skirtas
 #290759   vava
 24 Bir 2011 23:22
jis yra labai tinkamas zvejot Ventos upej nuo kranto. sveikinu su pirkiniu
 #290877   Domantas.
 26 Bir 2011 15:08
Pirma nusipirkau,paskui pradejau galvot. Nes jis man toks netvirtas atrodo ;D
 #291036   SauliusM
 27 Bir 2011 08:25
vava rašė:jis yra labai tinkamas zvejot Ventos upej nuo kranto. sveikinu su pirkiniu
:lol: ;-var-var.
 #291222   vk
 27 Bir 2011 21:28
SauliusM rašė: :lol: ;-var-var.
:ks> Reikia ne galvoti, o žvejoti. ;;yel Nes jei pradedi galvoti, tai nėra didelio skirtumo ar pradedi galvoti prieš nusipirkdamas, ar po to. To gyvas įrodymas - SauliusM, jis gerai pagalvoja prieš pirkdamas, bet po kurio laiko vistiek jam tenka pirkti kitą spiningą. Jei surengti lažybas, kas dabar anksčiau pirks naują spiningą - Domantas ar SauliusM, tai aš statau už Saulių. :-D
 #291232   SauliusM
 27 Bir 2011 21:47
vk rašė: tai aš statau už Saulių. :-D
ir gali but, kad laimetum nepraejus nei savaitei... :lol:
 #291244   Domantas.
 27 Bir 2011 22:48
Ir speju laimejau lazybas as :D Nes nusipirkau dar viena kota. Dabar ieskau rites. Gal turit patarimu kokiu? noreciau iki 100lt.
 #291254   SauliusM
 27 Bir 2011 23:12
Domantas. rašė:Dabar ieskau rites. Gal turit patarimu kokiu? noreciau iki 100lt.
tai tau rites reik ar stolnika prafist plastmases gabala nusipirkus? pigiau uz ryobi excia gariunuos perkant nelabai kas protingo perkamo yra. jei kartele kilstelt iki 200 tai bandyciau kokia daiwa internetu is ebay parsisiust tada...
 #291388   Lamiglas
 28 Bir 2011 15:42
nemanau kad daiwa uz 200lt bus daug geresne uz exia ir dar - zvejoti reikia sendien o nelaukti kol kazkas atsius tau rite , juo labiau kad ir spiningas naujas laukia ... na cia as taip galvoju !
 #291413   SauliusM
 28 Bir 2011 17:33
Lamiglas rašė:nemanau kad daiwa uz 200lt bus daug geresne uz exia ir dar - zvejoti reikia sendien o nelaukti kol kazkas atsius tau rite , juo labiau kad ir spiningas naujas laukia ... na cia as taip galvoju !
tokios daiwos kur is interneto po 200 atvaziuoja pas mus po visus 400-500 gali kainuot. del kainos skirtumo, gali ir palaukt, ir kaip cia taip neapsiziuret galima is anksto, o tik paskutine diena, kad rytoj su kuo zvejot nera ir paskubom ant greituju bilekokia rite pirkt...
del to kas geriau,daiwa ar excia, tai.... as geriau nediskutuosiu net...
 #291432   Lamiglas
 28 Bir 2011 18:09
tai ka parasiau gal buvo skirta daugiau DOMANTUI , nemanau kad jis tuoj puls atsisiusdineti daiwos rites o seip dabar visai uztektu ir exijos , bet cia jam spresti , tai tiek ...
 #291436   Lamiglas
 28 Bir 2011 18:38
ne , ne viskas jeigu taip yra kaip sako SAULIUS M , kodel dar vis daiwos rites yra perkamos cia , labai jau kainos skirtumas nemazas , nejaugi tai daro ,kaip cia svelniau pasakyt ziopli pirkejai ? beje kas liecia gerumo tarp exia ir daiwa , tai dar ziurint kokia ta daiwa o tai SAULIUK pagal tave gaunasi lyg as buciau sakes kad exia aplamai geriau uz daiwa ... o gal as ka nors ne taip supratau , na bet nesvarbu , o siaip as piktas ant daiwos del gero pazystamo serteito kuri jis papyle per pusmeti ir kuria as prie butelio buvau nusipirkes bet veliau teko grazinti , o taip norejau serto uz normale kaina ... nors is isvaizdos rite lelka nei vieno ibrezimo nors i vitrina statyk ir neperkrove jos ir i purva nekiso o dirba kaip rusiskas viksrinis traktorius , nieko nenoriu irodyti cia tik mano pastebejimai
 #291487   SauliusM
 28 Bir 2011 20:50
Lamiglas rašė:ne , ne viskas jeigu taip yra kaip sako SAULIUS M , kodel dar vis daiwos rites yra perkamos cia , labai jau kainos skirtumas nemazas , nejaugi tai daro ,kaip cia svelniau pasakyt ziopli pirkejai ?
va cia zinok ir man mistika. gal zmones dar bijo internetu pirkt. gal nemoka to dauguma dar... nugi buru krastas Lietuva, ko stebetis. o del viso kito tai nesusikalbejom panasu. bet europietiskos ir amerikoniskos daiwu kainos tai skiriasi kaip diena ir naktis.
 #291503   Lamiglas
 28 Bir 2011 22:19
taigi ir as vis susilaikau ir neparsisiunciu is ten , o nedaug truko buvau rades uz normale kaina daivos advantage , bet ... net nezinau kodel susilaikiau .... na nieko , as manau dar viskas netolimoij ateity
 #291634   Vaidis
 29 Bir 2011 15:40
Domantas. rašė:Kaip manot ar pasilikt sita kota : http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... uct_id=451 . Ar pirkt nauja?
Kaip tu manai, ar tavo klausimas ką nors sako skaitančiam tavo žinutę? :? Nesuprasi nei ką gaudai, nei kur gaudai, nei su kokiais masalais gaudai, ar jis tenkina tavo poreikius, o jeigu netenkina, tai kodėl? kodėl mintys kylą naują įsigyt? ir kam tau išvis tas kotas reikalingas.......ir dar daug ??????
 #291644   gintars
 29 Bir 2011 16:30
Domantas. rašė:Kaip manot ar pasilikt sita kota : http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... uct_id=451 . Ar pirkt nauja?
Pasilik, taigi cia krutas kotas, zuvys pacios i eile stoja, kad butu istrauktos su juo. O draugelis dar sake, kad ant sito koto ir undines ima, nes mato kat kotas krutas ir zvejys prie babkiu, tai kartais ir su irklu nuo ju atsimusinet tenka. Beto ir pries hebra atrodysi krutas, kai su tokiu kotu mojuosi, nes kur jau cia kotas uz puse stukes, o savininkas nezino ne ka zvejot su juo reikia, ne kaip - taigi cia krutumo virsune!!! :ruko
Paskutinį kartą redagavo 1 gintars. Iš viso redaguota 29 kartus.
 #291664   SauliusM
 29 Bir 2011 18:25
nu vo. rinkaus rinkaus , ziurejau ziurejau trumpa kotair siandien kazkaip nusipirkau balzer diabolo VI micro spin 12
http://www.balzer.de/products.php?pid=164&cid=2
ta kur 1,5m ilgio...
nes tokiu ilgiu pasirinkimu, tai pasmus parduotuvese nulis beeveik, dar maciau shimano catana kazkokia ir mitchel kazkoki ir beveik ir viskas...
o lost loterija nesinorejo su siuntimais neciupinus kazkaip.
galu gale kaina uzmuse mane. 109 Lt plius dar ten kazkiek nuolaidos padare...
tai principe vienas brangus vobleris tiek kainuoja ar du pobrangiai vobleriai net daugiau.
dabar ziuresiu kas cia bus is to koto naudos, nu blogiausiu atveju teks ziemini spiningeli is jo darytis...
 #291665   Vegys
 29 Bir 2011 18:28
Pala ... o tai tu ne 4 dalių norėjai ? Ar kažką maišau ?
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė