Pasakykit ar gerai suprantu paternonster sistemą. Valas ant kurio yra kabliukas tai ant to pačio valo tipo? ar Jūs nukerpat tą likusį galą padarot kilpą ir tada kilpa į kilpą su pavaduku?

pas mane sistemoj tik du suktukai. lygiai tose vietose, kur ir pas tave.pensininkas rašė:Man tai jo sistema atrodo tvarkingai. papildomi suktukai, suktukai su segtukais padidina sisupynimo tikimybe.
suktuka su segtuku naudoju tik prie svino/serykleles, kad butu paprasciau ir greiciau pasikeist i didesnio/mazesnio svorio atributa, arba svina keist seryklele arba atvirksciai. risu sistemele, valo ilgis ties serykla ~ 15 cm, ties pavadeliu - 30-40 cm.
nu, kolega......Kairys rašė:Reiks pasimokyt ir man, o tai rimtai užrišt nelabai ir moku...
Dėkui, Tadai.
tam yra aparaciukai, kad nerist su rankomis, viens du ir baigtavava rašė:nu, kolega......Kairys rašė:Reiks pasimokyt ir man, o tai rimtai užrišt nelabai ir moku...
Dėkui, Tadai.
Antai, ar esi jį įsigijas? patikimai riša? Beja, jei turi, tai kur pirkai ir kiek kainavo???Antas rašė: tam yra aparaciukai, kad nerist su rankomis, viens du ir baigta
Vat mano manymu reiktu turet ur stambiu seryklu su svoriu...pensininkas rašė:...be svorio, nes kam tas svoris, jei prigrudes serykla, ji sveria ~40-50 g.
vel "durna" vaizduosi?Tironas rašė:VA VA, kas galit numest nuoroda su tais pavadeliu uzrisimo aparaciukais? kaip jie vadinasi? kur pirkt kurie geri, kurie blogi?
buvau cia kelis kartus bandes stumt tribunoje, keli nupirko, as pats viena naudoju jau 3 metus, aisku risu tik tuos kabliukus, kurie yra su atkarpelemis, aisku galima rist ir su rankomis, tik su masinele yra greiciau. yra automatiniu risiklu, tipo kabliuka idedi, vala ikisi, ir paspaudi mygtuka, surisa ir nukerpa pati.atomaxas rašė:Antai, ar esi jį įsigijas? patikimai riša? Beja, jei turi, tai kur pirkai ir kiek kainavo???Antas rašė: tam yra aparaciukai, kad nerist su rankomis, viens du ir baigta
p.s. Gal žinote kur galima įsigyti didesnių šeryklų tačiau su mažesnių svoriu (Čia tam kad prieš žvejojant paerti žuvį būtų galima)? Nes su tandartinėm labai jau daug mėtyt reikia...
....Tiesiog prisitaikom prie zvinuotuju ir tiek...
grazvis rašė: PS: makauliui, kada priestaravau del laidos VGK, kad jis nera informacine tai nera taip kad ten nera teorijos ten trukumas faktu (kitaip sakant gal jau laikas kist kamera po vandeniu ir parodyti kitoky vaizda)