vot as irgi pavasari kol stovinciam vandeny gaudziau, tai maniau orbit bus bomba, ale po to daugiau upej gaudyt pradejau ir ziuriu kad gauna orbitukas nuo rigge jau i kaulus...

Nematau ten tokio ir aplamai japoniskus kringelius atidarinet viena po kito, kad pamatyt paveiksliukus tingiu elementariai.
jop, sitas.SauliusM rašė:mazu ten ta spalva 202 pas tave:
bet bliaha kaip slyksciai kislotnai atrodo. jauciu niekaip neprisiversciau su tokiu gaudyt, kad ir koks kibus butuDainiusM rašė:jop, sitas.
Tai kaip kolekcionieriui vienu daugiau ar maziau dezej, gal smarkiai nesupykins vakare paglostyt atsidarius...SauliusM rašė:bet bliaha kaip slyksciai kislotnai atrodo. jauciu niekaip neprisiversciau su tokiu gaudyt, kad ir koks kibus butu
nu jei man paciam vobleris bjauriai atrodo, tai as anuom ir nezvejosiuDainiusM rašė: jei jau viena is pagrindiniu lydekiniu spalvu slykstuma kelia.
o tai ne. jei dirbciau ant rezultato tai vobleriu isvis pas mane nebutu. statyciau skritulius ant gyvos...cesius rašė:Mes taip ir supratom ,kad voblerius perki Sau .
Palaikau TaveSauliusM rašė:nu OK... dar norejau apie tinklu statyma papasakot, bet jei ne tai ne...
O ci UZ KO tu ana palaikai?Rapolas rašė:Palaikau TaveSauliusM rašė:nu OK...![]()
Turiu tokį spalvinimą iš Greedy Guts, bet niekaip neprakalbinu aš to vobliko (gal spali, lapkriti prasimuš). O kalbant apie Orbitus iki šiol visai teigiamas požiūris apie juos.SauliusM rašė:bet bliaha kaip slyksciai kislotnai atrodo. jauciu niekaip neprisiversciau su tokiu gaudyt, kad ir koks kibus butuDainiusM rašė:jop, sitas.
Štai už ką palaikau: "nu jei man paciam vobleris bjauriai atrodo, tai as anuom ir nezvejosiu".DainiusM rašė: O ci UZ KO tu ana palaikai?
O kur basų rasi?Vaidis rašė:Ką tik gavau...