Pamačiau Dainiau. Žinau, kad ir tu biski šiam reikale papušęs.DainiusM rašė:
p.s. cia turbut pratrins, nes ne vietoj bet svarbu ka Vitolis spetu pamatyt

Aš iš tų, tradicinės orientacijos atstovų

Pamačiau Dainiau. Žinau, kad ir tu biski šiam reikale papušęs.DainiusM rašė:
p.s. cia turbut pratrins, nes ne vietoj bet svarbu ka Vitolis spetu pamatyt
Cia sitie?wwudizs rašė:sveiki gal kas mate kur pirkt sita Rapala Shad Rap rfsh spalvinimo 9 cm voblery?
man rudenį labiau pasiteisine agresyviai dirbntys masalai,o dėl pludurumo tai cia pagal situaciją,irankius...kiti kazka gudriau gal pakomentosGedcka V rašė:Taigi ateina lydekų sezonas, gal jau prasidėjęs kai kur, bet grįžtam prie temos. Noriu išsirinkti voblerį rudeniui. Nežinau kokią vibraciją jis turėtų skleisti ar dažną, ar retą? Ar suspendingas, ar plaukiantis, ar skęstantis? Laukiu pasiūlymų.
Nei kiek neprieštarauju. Tačiau neydomu. Va jei Starkiecą, tada taip visu 100%. O ščipokas jau geriau išradingiau. Malonumo daugiauarabas rašė:Šaltame vandenyje geriausias vobleris yra džigas.
nu nezinau bet rudeni egresyvumas tai maziausiai reikalingas. tai liudija ir 90 proc zveju patirtis ir visa teorija su kokia man teko susidurti. bet jei tau taip geriau...KARPIOKAS rašė:man rudenį labiau pasiteisine agresyviai dirbntys masalai,o dėl pludurumo tai cia pagal situaciją,irankius...kiti kazka gudriau gal pakomentosGedcka V rašė:Taigi ateina lydekų sezonas, gal jau prasidėjęs kai kur, bet grįžtam prie temos. Noriu išsirinkti voblerį rudeniui. Nežinau kokią vibraciją jis turėtų skleisti ar dažną, ar retą? Ar suspendingas, ar plaukiantis, ar skęstantis? Laukiu pasiūlymų.
gali but ivairios, bet pvz rekianti zaliaMarius1 rašė:Kas per spalvaVitolis rašė: "kislotnikai"
Nu tep. Visos žalsvo, salotinio ir pan. atspalvio. Dažnai kombinuota su kita kokia, tačiau dominuojanti jinai.vava rašė:gali but ivairios, bet pvz rekianti zaliaMarius1 rašė:Kas per spalvaVitolis rašė: "kislotnikai"
va tame ir reikalas kad visur raso,kad reik pasyvaus masalu zaidimo,o man kaip tik rudeni pasiteisina agresyvus masalaiDonasssss rašė:nu nezinau bet rudeni egresyvumas tai maziausiai reikalingas. tai liudija ir 90 proc zveju patirtis ir visa teorija su kokia man teko susidurti. bet jei tau taip geriau...KARPIOKAS rašė:man rudenį labiau pasiteisine agresyviai dirbntys masalai,o dėl pludurumo tai cia pagal situaciją,irankius...kiti kazka gudriau gal pakomentosGedcka V rašė:Taigi ateina lydekų sezonas, gal jau prasidėjęs kai kur, bet grįžtam prie temos. Noriu išsirinkti voblerį rudeniui. Nežinau kokią vibraciją jis turėtų skleisti ar dažną, ar retą? Ar suspendingas, ar plaukiantis, ar skęstantis? Laukiu pasiūlymų.
O kam tau būtent šita "minoškė" (berods iš balzos) tokio spalvinimo? "Krankas" tokio spalvinimo-tai dar suprasčiau (kuojikės ar raudikės imitacija), o aukšlikė gal geriau sidabriniais šonais:) gal aš ir klystusamas235 rašė:gal kas turit rapala long cast minau "nereikalinga":) spalva tokia kaip klipe
http://www.youtube.com/watch?v=ROV-3vH9knQ ilgis berods 9 cm
Spalva tai ta - RFSH, bet vobleris netas (ilgis skiriasi), nes "devintuko" SSR-9 ieško...Taacis rašė:Cia sitie?wwudizs rašė:sveiki gal kas mate kur pirkt sita Rapala Shad Rap rfsh spalvinimo 9 cm voblery?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Sha ... m270.l1313
0.5-1m - čia nėrimo gylis ? Nepanašu ... Atrodytų tikrai daugiau ...Evaldas Z rašė:Illex (Jackall) squirrel 76 sp 8.6g 0.5-1m
Vegys rašė:0.5-1m - čia nėrimo gylis ? Nepanašu ... Atrodytų tikrai daugiau ...
Illex puslapyje, kur nuoroda idejau, raso 0.5-1m , jackall pauslapyje raso 4ft. taiLiudovik rašė:Sitas vobleris turetu nerti 1-1,5m![]()