Gali ir gamint, man kartais ima ir iššauna koks Xrapas ir apdeda turimus Zip bait, Megabass, Bassday, Pantoon21 ir kitus gerus voblerius. Anksčiau maniau kaip ir tu. Bet buvo diena kai TIK Xrapas išgelbėjo nuo visiškos žopos. Taip, kad negali nurašyti jų.cesius rašė:Gali ju isvis negamint .
ir 10cm deep gerai gaudoJurginas rašė:A man paprastas x-rapas tai jau antras sezonas padabnų rezultatų neparodo. O vat deepas aštuntukas tai stabiliai gaudo.
Matau būsi nusivylęscesius rašė:Gali ju isvis negamint .
pas mane dezej anu irgi nebeliko... neparode jie man jokiu stebuklu.Vitolis rašė:Matau būsi nusivylęscesius rašė:Gali ju isvis negamint .Pas mane abu turimi nuo pat jų apsigyvenimo pas mane tūščiai vietą užima. Nors jau už vietą dęžėj būt užsimokėjęble
BūtentNerius rašė:Turiu x-rapu ir deep`u ir paprastu. Dirba jie man normaliai ir pagaunu ant ju. Nesiskundziu visai jais. Smagiausiai dirba man upetakio spalvinimai.. Nepamenu kodo dabar tik. Visai vyke jie. Cia gal nuo zvejo priklauso arba nuo nusistatymo.
SauliusM rašė:nesakyciau, kad neimanoma isvis ant tu x-rapu pagaut. uzsispyres jei gaudysi tai buvo irodyta, kad ir ant morkos ir net ant fotoaparatu lydekos kimba. bet man asmeniskai yra kibesniu vobleriu.
morkas kilogramais pirkt ir i zvejyba veztis nepradejei dar?Nerius rašė:... man jei nekimba ant kazkurio tai man dar didesnis azartas ji prakalbinti.![]()
...
Tai kai man ant ju gerai kimba,tai as pastoviai jas vezuosi. O ka?SauliusM rašė:morkas kilogramais pirkt ir i zvejyba veztis nepradejei dar?Nerius rašė:... man jei nekimba ant kazkurio tai man dar didesnis azartas ji prakalbinti.![]()
...
a kodel megabasu nereik? anie pagal kaina zipam identiski praktiskai.Rapalas rašė:O galit parašyti man kelis vobliku modelius pasiteisinusius twičui:
1) pontoon 21
2) strike pro
3) zipbaits
megabasu nereikia :D ir dar kokiu panašios kokybės ir kainos. Ačiū
Kokioj parduotuvej pirkai ?viskontas1 rašė:megabasai tikrai kibus bet ju kokybe nusivyliau tiek man tiek draugui po keliu zvejybu nuluzo liezuvelis veliau kitam voblikui iskrito akis , nervas ima