Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai

 #22509   eLPi
 02 Vas 2007 14:31
...zemupy GA dirba

Per šešias dienas – tūkstantinės baudos

Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos inspektoriai brakonieriams surašė baudų daugiau nei už du tūkstančius litų.
Nuo sausio 20 iki 26 dienos populiariausia nelegalių gaudynių vieta buvo Nemunas, o geidžiamiausias grobis – vėgėlė.
Skaudžiausiai nubaustas kaunietis V.R., Nemune žvejojęs draudžiamu užkabinamuoju būdu. Jam pasisekė sugauti penkias vėgėles.
Už tai jam buvo paskirta 200 litų bauda, atimta meškerė, o žala gamtai įvertinta 531,50 lito.
Ne mažiau nukentėjo ir kaimiečių brakonierių tandemas.
Plungės rajono Papievių ir Baltmiškio kaimų gyventojai J.M. ir A.V. Nemune žvejojo užkabinamuoju būdu ir sugavo vėgėlę.
Abiem paskirta bauda po 450 litų, atimtos meškerės. Nurodyta kartu sumokėti 106,30 lito padarytą žalą gamtai.
Įkliuvo ir svetys iš Utenos A.Z. Jis Nemuno upėje žvejojo draudžiamu užkabinamuoju būdu. Nors žuvų nesugavo, bet jam atseikėta 450 litų bauda ir atimta meškerė.
Praėjusią savaitę įkliuvo ir porą tinklininkų.
Šilutės rajono Ventės kaimo gyventojas N.J. ir Šilutės raj. Lapynų kaimo gyventojas D.P. sulaikyti grįžtantys nuo Kniaupo įlankos pakrantės, mašinoje vežantys statomą tinklą bei juo sugautą lydeką, 2 karšius ir 4 karosus.
Abiem skirta po 200 litų bauda, atimtas tinklas ir paskirta sumokėti po 37,74 lito padarytą žalą gamtai.
Šilutės rajono Ventės kaimo gyventojas K.J. ir Šilutės rajono Povilų kaimo gyventojas E.M. Kuršių mariose neteisėtai žvejojo dviem statomais tinklais, tačiau žuvų nesugavo.
K.J. skirta 450 litų, o E.M. – 200 litų bauda.

paimta is dienrascio Klp

 #25913   Donis
 08 Kov 2007 23:22
Siandien blyn sunervino GA :evil: ,norejua nusipirkti licenzija slakiams Veivirzo upeje vienai parai,pasirodo jie net negirdeja apie toki dalyka :shock:

 #28045   alkanas
 04 Bal 2007 07:31
siandien "siauliu naujienos" idetas straipsnis- rekyvos bendruomenes gamtos myletojai kartu su gamtos apsaugos inspektoriais pirma balandzio sekmadieni ieskojo brakonieriu tinklu po rekyvos ezero pakrantes- rado viena, ir tas pats anot ju senokai jau pastatytas- daugiau pazeidimu nuo kranto nepastebejo, nors itarimu turejo, bet neturejo galimybiu patikrinti :roll: nuorodos imest neina, nes inete jie neduoda savo straipsniu

 #28094   baniusa333
 04 Bal 2007 19:22
tokios baudos tai tikrai per mazos kabliuotojams tinklininkams ir dar wisokiam meslui,negasdina ju tokios baudos :(

 #34097   Agis
 22 Bir 2007 12:33
Klaipedos dienrastis raso :

K.Šiliauskui – nuosprendis

Vincas Grigas

Vilniaus apygardos administracinis teismas nusprendė, kad Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos departamento direktorius Kęstutis Šiliauskas iš darbo atleistas pagrįstai.

Buvęs departamento direktorius norėjo, kad teismas panaikintų aplinkos ministro Arūno Kundroto įsakymą atleisti jį iš pareigų ir pripažintų Aplinkos ministerijos valstybės tarnautojų vertinimo komisijos išvadas neteisėtomis.

K.Šiliauskas iš darbo sausio 19 dieną buvo atleistas už tai, kad netinkamai vykdė tarnybines pareigas ir padarė žalos valstybės turtui, pasinaudodamas tarnybine padėtimi nesiėmė veiksmų, kad būtų nutraukta neteisėta veikla.

Aplinkos ministerijos pateiktose K.Šiliausko veiklos vertinimo išvadose minima žvejyba uždraustose vietose ir pažeidimai medžioklės metu, neteisėtai skirtos lėšos, priklausančios valstybės institucijai už neatliktus darbus.

Siekdamas grįžti į darbą K.Šiliauskas teismui aiškino, kad Aplinkos ministerijos priimti administraciniai aktai yra nepagrįsti, neteisėti, ir prašė juos panaikinti. Jis teigė, kad nėra padaręs veiksmų, kuriais yra kaltinamas ir kurių pagrindu atleistas iš darbo. Tikino, kad nėra pateiktų jokių faktų ir įrodymų, kurie galėtų pagrįsti ministro teiginį, jog jis padarė neteisėtus veiksmus.

Buvęs aplinkosaugininkas taip pat norėjo prisiteisti darbo užmokestį už visą pravaikštos laiką.

Kol kas nežinoma ar K.Šiliauskas teisybės bandys ieškoti aukštesnės instancijos Lietuvos vyriausiajame administraciniame teisme.

Specialiųjų tyrimų tarnyba ir prokurorai nagrinėja kitus galimai K.Šiliausko padarytus pažeidimus.

Aplinkos ministerijos Teisės ir personalo departamento direktorius Robertas Klovas teigė, kad yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 45 tūkstančių litų panaudojimo.

šv

 #34465   artistas
 29 Bir 2007 00:37
Va dabar tai užraitysiu istoriją...
Mojuoju šiandien palei Nevėžį spiningėliu, ešerius dusinu, staiga:
-Labą dieną...Tai kaip sekasi?
Kas galvoju čia taip maloniai ? Atsisuku, gi tu viešpatėliau aukštielninkas-jo didenybė GA inspektorius. Dzievuliau, net mano dzūkiškos kinkos sulinko...Javilsia nakonec...Zolotoi ty naš.., rodimij. Devinti metai Krekenavoj, o gyvo inspektoriaus dar nebuvau matęs...(negyvo irgi). :-D
O jau kad mandagus, ojau kadmalonus...Kad žinotumėt ir apie žvejybą nuraukia. Sėkmės nueidamas palinkėjo (tfu-tfu-tfu) ir apie žvejo bilietą tik nueidamas prisiminė... Nu, kad mani grausmas, dzievaži pasjutau regioniniam parke gyvenąs... :/nu/n/x :[anuol :-D

 #34481   Sokratas
 29 Bir 2007 10:03
Gal išvarys juos pagaliau iš kabinetų, būtų gerai...

 #34484   Vegys
 29 Bir 2007 10:14
O manes Lietuvoje dar nera tikrines GA darbuotojas ne kart. Gal del to kad dar jaunas (Kristaus amziaus), Gal del to kad zvejoju tik siek tiek daugiau nei 20 metu, gal kad zvejoju retai (karta per savaite) .... Gal kada nors sutiksiu :-D Tiesa, mates karta esu - ale tada as nezvejojau.

O va pas braliukus latvius tikrino pirma zvejybos diena.

 #34497   Dzukeliz
 29 Bir 2007 12:07
esu tikrintas keleta kartu ;-) paskutiny kart tas buvo praeita sekmadieny ant Dusios ezhero :!: tikrino laivybos inspekcija, aishku ne tik katerio dokumentus, bet ir zveju bilietus ;-)

 #34564   Agis
 30 Bir 2007 08:09
Vegys rašė:
O va pas braliukus latvius tikrino pirma zvejybos diena.
Braliukai latviai pragyvena is baudu, arba baudeliu i sauja, o musiskiai gyvena uz "stogo" laikyma virs zveju-verslininku ir vandens telkiniu psiaudosavininku.

 #34576   gelmės
 30 Bir 2007 12:38
Jo, Agi. Pas latvius baudzikės obaba. :-D Na, o mane vieną kartą tikrino. Tada dar pinigas buvo "vagnorkė". :shock: ;-) Sumokėjau baudą už kitą. Paskui man jis atidavė skolą. Taip reikėjo.

 #35108   gelmės
 11 Lie 2007 07:55
„Šiaurės rytai“ 2007 07 07
Vasara yra masiškiausias mėgėjiškos žūklės metas. Apie žvejams kylančias problemas kalbamės su Medžiotojų ir žvejų draugijos Biržų skyriaus pirmininku Kostu Galvelių.

- Ar daug narių telkia draugija mūsų rajone, ar žvejams mėgėjams nestinga žūklės plotų?
-Šių metų pradžioje draugijos skyriuje buvo įsiregistravę 914 žvejų mėgėjų, iš kurių 56 įstojo pernai. Draugijos narys moka 25 Lt metinį nario mokestį ir turi teisę meškerioti skyriaus išsinuomotuose bei valstybiniuose vandens telkiniuose. Tačiau nario mokestį moka tik412 nariųbemažpusė. Seimo malone nuo jo atleisti pensininkai ir neįgalieji, taip pat jaunieji meškeriotojai iki 16 m. Draugijai labai nenaudinga, mes netekome apie 5 tūkst. Lt pajamų, kurios labai reikalingos ūkio poreikiams. Skyrius turi savo pastatą, samdo etatinę darbuotoją. O politikams, matyt, parūpo rinkėjų balsai.
Skyrius iš rajono savivaldybės nuomoja 3 ežerus - Gulbinų, Roliškio bei Širvėnos, kurių bendras plotas 428,6 ha, Gulbinų tvenkinį 19, 1 ha ploto bei Nemunėlio upę, kurios plotas skaičiuojamas 158,5 ha. Už šiuos plotus per metus mokame 797,46 Lt nuomos. Tuo tarpu Apaščia, Rovėja, Tatula yra valstybės nuosavybė, ten su draugijos nario bilietu irgi gali žvejoti. Šiuose telkiniuose, be žvejų mėgėjų, turi leidimus žvejoti dar 250 medžiotojų— draugijos narių, kuriems nereikia mokėti atskiro mokesčio. Taigi legaliai žvejojančių turime per tūkstantį, o kiek nelegaliai — neskaičiuoja niekas. Visi išsitenkame, kitas dalykas -vandens telkinių ir žuvų apsauga, kurios fiziškai nepajėgiame užtikrinti.
- Iš tiesų apie meškeriotojus be bilietų jau niekas nebekalba, bet apie gaudančius žuvis tinklais smarkiai ūžia.
- Ūžiame mes patys kiekvieno susibūrimo ar susirinkimo metu, bet nedaug kas keičiasi nuo žodžių. Reikia konkrečių veiksmų, bet aktyviai veikiančius draugijos narius lengvai suskaičiuojame ant pirštų. Ar žurnalistams nekilo klausimas, kiek valčių plaukioja rajono vandens telkiniuose, ne motorinių, su rankiniais irklais? Mūsų skaičiavimu, daugiau kaip porą šimtų vien Širvėnoje. Jos plukdo anaiptol ne vien tuos, kurie mosuoja plūdinėmis meškerėmis ar spiningais. Iš jų nuolat statomi tinklai, kurių daugiausiai randame ežero duobėse Rinkuškių pusėje ir nuo pėsčiųjųtilto įrytus ežero nendrynų properšose.
Pats asmeniškai esu patyręs ne vieną kuriozišką situaciją. Kartą žvejoj ame su draugu melioratorių bendrovės pusėje. Spiningas užkabino tinklą, iškeliame į paviršių, netoliese dar dvi valtys, kuriose sėdi pažįstami biržiečiai. Regis, irgi žvejoja, bet panašiau, kad saugo užmerktus tinklus. Klausiu vieno - tavo? Klausiu kito - tavo? Ne -kas prisipažins, kol už rankos nenutvertas. Jaučiame, kad mėgėjų gvieštis žuvies tinklais esama visai prie skyriaus būstinės, Ežero gatvės mediniame daugiabutyje. Vasarą rytais ant pėsčiųjų tilto į Astravą meškeriotojų gal porą dešimčių priskaičiuotum. Skambina man, girdi, tinklus trys vyrai traukia už nendrynų. Sakau, susiorganizuokit dešimt vyrų ir čiupkit brakonierius. Raginu žvejus - radot tinklą ir traukit per jį peiliu, kitos išeities nėra. Tinklus aplinkos apsaugos agentūroje naikina dešimtimis, o jų savininkai nežinomi.
- Sakoma, kiekvieno žvejo pareiga gausinti vandenų turtus ir saugoti juos nuo brakonierių. Kodėl žvejai mėgėjai kratosi šios pareigos?
- Manau, juos sulaiko dvi priežastys: pirma - baimė susigrumti su brakonieriais ir nukentėti nuo jų, antra — nenoras pyktis, susilaukti keršto. Kiek kartų buvo sukapota mano paties valtis, kentėjo man padedantis kaimynas. Juk draugijos narys - ne pareigūnas. Pagal galiojančią tvarką, suradęs brakonierių tinklą, jis pats negali imtis jokių priemonių, privalo pranešti aplinkos apsaugos inspektoriui ir laukti atvykstančio. Praeis apie 2 — 3 valandas, kol pareigūnas atvažiuos, susiras valtį ir atplauks. Suprantama, per tą laiką brakonieriaus pėdos bus ataušusios arba, blogiausiu atveju, brakonierius užkabinęs žvejys mėgėjas bus išspirtas iš valties, dar ir gavęs į kaulus. Kitas dalykas — tie žvejai mėgėjai, kurie savanoriškai prisiėmę neetatinių inspektorių pareigas. Jie turi daugiau teisių, gali paimti iš brakonierių neteisėtas žūklės priemones, surašyti protokolą. Bet tokių pasiaukojusių turime vos keletą, pats esu neetatinis draugijos skyriaus pirmininkas.
Lydekų neršto metu automobiliais zujome aplink ežerus kiekvieną dieną. Bet praėjusio pavasario nerštas buvo neryškus, trumpas. Jau praėjo laikai, kai paežerėmis ir paupiais slampinėdavo paaugliai su pagaliais ar žeberklais ir badydavo, mušdavo neršiančius lydžius. Gal jie tapo sąmoningesni, gal labiau prisibijo nepakantesne tapusios visuomenės. Valtimis ežeruose leidžiama plaukioti tik po gegužės pirmos. Deja, turėjome signalų, kad anksčiau termino į Širvėną išplaukdavo valtys naktimis. Kovoti su brakonieriavimu - aplinkos apsaugos pareigūnų tiesioginė funkcija, kurios žvejai mėgėjai vis labiau pasigenda. Aplinkos ministerija, sutelkusi dėmesį aplinkos taršai, atliekų tvarkymui, smarkiai apleido gyvosios gamtos saugos sritį. Anaiptol nesakau, kad ir mūsų draugijos nariai šventi, kad nesusigundo neleistinomis priemonėmis.
- Situacija, matyt, iš tikrųjų paradoksali. Aplinkos ministerija reikalauja iš žvejų mėgėjų įžuvinti nuomojamus vandens telkinius, bet nesiima kardinalių priemonių prieš brakonieriavimą.
- Išsinuomoję vandens telkinius mėgėjiškai žūklei, privalome pasirašyti su Panevėžio regiono aplinkos apsaugos departamentu sutartis, kuriose nurodomi konkretūs žuvų įveisimo planai. Pasakysiu atvirai, tie planai mūsų skyriui sunki našta, jei negautume finansinių rėmėjų, turbūt netektume teisės žvejoti. Praėjusiais metais iš Molėtų rajono UAB „Armolė" nupirkom 307 tūkstančius lydekų lervučių už 3119 Lt, kurias išleidome į ežerus, ir 2652 dviejų vasarų lynus už 2421 Lt, kuriuos išleidome į Kilučių ežerą. Šį pavasarį nupirkome 300 tūkstančių lydekų lervučių už 3233 Lt, kurias paskirstėme proporcingai nuomojamiems telkiniams, ateinantį rudenį dar privalėsime nupirkti 95 tūkstančius lynų lervučių, kurias planuojame išleisti Gulbinų tvenkinyje. Tačiau kartais mėgėjai kerta šaką, ant kurios patys sėdi. Gaila žiūrėti, kai iš žūklės grįžtama su 200 — 300 gramų sveriančiomis lydekaitėmis, kai nepaleidžiame užkibusių mažų meknių, šapalų ir kitų vertingų žuvų. Tikras žvejys, sugavęs laimikį, sulenkia ranką per alkūnę, prideda prie jos žuvį, ir taip nustato, kurią dera neštis į namus, o kurią paleisti atgal į vandenį.
Kadaise Širvėnossžeras garsėjo ešeriais. Gal prieš tris dešimtmečius, kai gamtos apsaugos inspektoriumi dirbo Jonas Baronas, į ežerą buvo įleista karšių. Uždumblėjantis vandens telkinys labai patiko naujakuriams. Iki karšių įkurtuvių meškeriotojai samčiais semdavo iš ežero dugno šoniplaukas ir uodo trūklio lervas, dabar tokių masalo ieškotojų nebepamatysi. Karšiai sočiai maitinosi šiuo mėgiamu maistu ir sparčiai dauginosi. Praėjusio šimtmečio devintojo dešimtmečio viduryje įvyko jų populiacijos sprogimas, dabar ji stabilizavosi. Tačiau karšiai smarkiai apnaikino mitybos bazę ešeriams, šių žuvų populiacija gerokai praretėjo. Patyrę meškeriotojai pastaraisiais dešimtmečiais džiaugiasi jau ne tradicinių ešerių, o karšių laimikiais. O kad turime gražių lydekų, parodė biržiečiams svečiai, suvažiavę į šiemet Širvėnos ežere surengtas respublikines spiningavimo varžybas. Jie per dieną sugebėjo sugauti iki 14 lydekų, kai tuo tarpu mūsų „asai" tik po 2 -3, vadinasi, mūsiškiams reikia tobulinti žūklavimo techniką.
- Liepą neretai įsigali slopūs karščiai, žuvys darosi kaprizingos ir vangios. Kokios žvynuotosios populiariausios ant mėgėjų stalo vidurvasarį?
- Iš tiesų nuėjęs prie vandens liepos vidurdienį gali pamanyti, kad didesnių žuvų išvis nėra. Vien aukšlės ir kita smulkmė. Bet vos tik saulė pakrypsta vakarop, vandenys atgyja. Liepą žuvys gali būti aktyvios visą naktį. Populiariausias tarp meškeriotojų laikas - ankstyvas rytas ir vakaras. Meškeriotojai bemaž visą vasarą gyvena pelėdos ritmu - dienomis miega, prietėmyje žvejoja. Netiesa, kad liepą neįmanoma sugauti stambesnių ešerių ar lydekų, karosų ar karšių. Šis periodas - plūdinės meškerės brolių, žvejojančių ežeruose, džiaugsmas. Tiesa, kai kepina saulė ir nė menkiausio vėjo nėra, menkas malonumas ir ant vandens, kibos stimulu tokioje situacijoje gali tapti lietus ir bet kurios krypties vėjas.
- Lydekų dera ieškoti prie upelių žiočių, vandens telkinių dugno versmių, kur vanduo vėsesnis ir turi daugiau deguonies. Gulbinų ežerėlyje anąsyk per trejetą valandų ištraukiau visą pusšimtį kuojų, tik svorio nedaug. Kas atsisakys karštymečiu raudžių? Užtikus tokias vietas, kur jos ieško maisto po lelijų ir lūgnių lapais, duonos ar tešlos gumuliuku galima suvilioti. Čia pat didysis karšių žūklės sezonas, jie pradeda migruoti, jų klajonės tęsis iki pirmųjų šalnų. Šio sezono įkarštyje net garbūs vyrai giriasi per pusdienį Širvėnoj sužvejojantys po 20 — 30 kg karšių. Sako, rūko, valgo iki soties, kaimynus apdalija, šaldiklius prisikemša.
Nežinau kur įdėti šį straipsniuką, tai patalpinau čia.

 #35415   zuviuks
 15 Lie 2007 17:11
ka cia be kalbeti ir be skaityti kai per pacias spiningvaimo varzybas nesamos lydekaites yra nelegalaus dydzio, o varzybu teisejas sio straipsnio autorius nieko nesako.

 #35725   Skumbrotas
 21 Lie 2007 22:32
Nu visai pi***c iki ko daeita :!: :evil:
Šįryt užsukau į žuvies parduotuvę prie naujojo turgaus. Žiūriu ir savo akim netikiu - sufiliuoti kokie sprindžio dydžio starkiukai :jop-mat ..... Didžiulė krūva.... Matyt buvo gėda cielus padėti, tad ir išfiliavo, bet dydis tai vistiek matosi :piktaz ..... Blin visai apnaglėjo tie verslininkai, kad jau semia mailių tiesiogine prasme :!: [oj-me: Pardavėjai pasakiau, kad reikia šaudyti tokius žvejus, o pardavėjam reikėtų bent kiek padorumo turėti ir nepirkti iš tokių tiekėjų tokių žuvų - tai ta bliad :aina-sikt tokį šumą pakėlė ant visos salės :!: :piktaz Tipo nenori nepirk, ko čia pretenzijas reiški, ir išvis vali otsiudavo koli sveikas, kol žuvų žarnom neapmėtytas '''bum ;;'plim :-byta: .... Ligi ko dasiritom :!: Kas per pi**rai su vištos smegenim dirba toj GA, kad tokių dalykų nekontroliuoja :?: :?: :?: Juk viskas akivaizdu - paprašyk įsigijimo dokumentų, pažiūrėk kas patiekė ir imk už kiaušų :!: :!: :!: Viskas elementaru ir paprasta, visi įrodymai ir dokumentai vietoj, nei tau benzą deginti, nei tau uodus per naktį kokioj pasaloj tykoti šerti, nieko - viskas paprasčiausiam varijante :!: :!: :!: Bet viskas matyt nupirkta ir po stogu - kaip Lietuvoj ir įprasta :!: !:nujop...!
Reikės pradęti ten fotiką nešiotis :!: Jei kas ryt užsuksit į turgų pasižiūrėkit į fakta patys - mailiaus kapinės įėjus pirmoj vitrinoj į dešinę palei sieną..... Tokios krūvos šiandien negalėjo spėti parduoti....

 #35730   cesius
 22 Lie 2007 12:41
Vakar nuvariau y Ekete paspiningaut, pasirodo vyksta kazkokios zveju varzybos, kiek supratau klubo"Kurenas".Pilnas ezeras zakiduskiu ant lydeku,bet niekam ne motais, kad nera vietos kur gaudyt. Kiek supratau niekas neskambino GA, ir niekas neatvaziavo. Taip ir baigesi varzybos, o zakiduskes liko plaukiot :twisted: :evil: . Nafik reikalingi tie klubai, jei taip aplaidziai reaguoja y tokius reiskinius :?: :twisted: :evil:

 #35739   Agis
 22 Lie 2007 23:55
Kiek girdejau, tai Ekete ir priklauso Kurenui.Taigi...... :roll: Gal Spiridonas zino kas kaip ir kur tenai vyko :roll:

 #35743   spiridonas
 23 Lie 2007 07:30
Spiridonas siuo metu yra papuoles i tokius gyvenymo sukurius , kad vos randa laiko savo malonumui pazvejoti, o kur dar ten klubas ir jo vykdoma veikla. Bet truputi abejoju , kad buvo kureno varzybos, nebent klubas 3 savaitgalius is eiles renge varzybas. Nors gal... :roll:

 #35744   Sokratas
 23 Lie 2007 07:38
Buvo brakonierių varžybos. Jiems irgi reikia stipriausius išsiaiškinti, prizais pagerbti :)

 #35745   spiridonas
 23 Lie 2007 07:52
bobi, jei tai vyko "Kureno" varzybos (pasiskambinsiu pasiklausiu), tai tavo zinute priimu kaip smeizta ir izeidima, kartais pagalvok pries komentuojant :roll: arba bent paaiskink, kokia prielaida vadovaujiesi, teigdamas, kad buvo brakonieriu varzybos? (kalbu, tik apie savo kluba, nes varzybu nuostatus ir pagautos zuvies per varzybas didzius puikiai zinau. P.S. eserius ir tuos skaiciuojame tik nuo 15cm) :neutral:

 #35749   cesius
 23 Lie 2007 09:05
Help, Help :!:
Vakar vakare nulekiau y Sakuciu kanala, pasirodo ten masishkai dusta zuvys, GA saugo kad nevilktu maisais, bet patys nieko nedaro, sako neturim lesu, leidzia imti dienos norma rankomis, bet niekas to nepaiso. Pasiulem tema Klaipedos dienrasciui, gal taip imsis priemoniu :?: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Paskutinį kartą redagavo 1 cesius. Iš viso redaguota 23 kartus.

 #35751   Sokratas
 23 Lie 2007 09:24
Spiridonui
Nesikarščiuok be reikalo. Čia tik jumoras :)

 #36268   cesius
 01 Rgp 2007 11:44
NEKENCIU JUROS SVENTES :!: :!:

nuejau siandien prie Danes upes, o ten visokio slamsto po juros sventes like, plaukioja visokio meslo. Nesuprantu sventes organizatoriu, zolynus visus sutvarke , o upe paliko :evil: , ka ar negalima susitarti su job... baidaristais ir jiems pamoketi, kad surinktu visa slamsta is vandens :evil: :evil: :evil: , ar Zeldiniai darbininkams isnuomoti valty ir tegu renka. Kur ziuri debilai GA darbuotojai.

 #36271   rocke
 01 Rgp 2007 11:50
Kur GA ziuri,tai manau visiems seniai aisku :twisted:

 #36275   tuomahaukas
 01 Rgp 2007 12:05
cesius rašė: ka ar negalima susitarti su job... baidaristais ir jiems pamoketi, kad surinktu visa slamsta is vandens :evil: :evil: :evil:

Jeigu aš būčiau "job... baidaristas", kiek tu man pasiūlytum už šiukšlių rinkimą po švenčių ? Antra, mano reikalas yra plaukti, o ne šiukšles iš vandens graibyti.
cesius rašė: Kur ziuri debilai GA darbuotojai.
Nesu garantuotas, bet man regis kad ne ten adresuoji. Greičiausiai čia yra ne GA, o savivaldybės reikalas ką, kaip ir kur tvarkyt tiek šventės, tiek po jos metu :roll:

 #36280   Agis
 01 Rgp 2007 12:21
Net ir ne savivaldybes o VI "Juros svente" su jais turejo buti tariamasi visi punktai ka padaryti pries svente ir ka po sventes.O kaip visi jau spaudoje skaiteme, kad ji operatyviai atliko tik prekybiniu vietu leidimu ispardavima :lol:

 #36287   tuomahaukas
 01 Rgp 2007 13:07
Ačiū kad pataisei.
Kita vertus nekum visur GA kaišiot, turbūt suprantama kam adresuoju :/braj;

 #36294   cesius
 01 Rgp 2007 16:33
tuomahaukas rašė:Ačiū kad pataisei.
Kita vertus nekum visur GA kaišiot, turbūt suprantama kam adresuoju :/braj;
Butent kad GA, kodel paprasta zmogely del bileto neturejimo (cia ne apie save) baudzia, o sventes organizatoriam duoti per sibine negali :!:
" kiek duociau uz siuksliu rinkima": cia turi tartis savivaldybe su baidaristu vadais, nes manau baidaristam bapkes nepamaisytu, antra jiem tarp siuksliu plaukiot irgi ne firma :!:, kodel muselininkai issivalo Vilnele nuo svetimu siuksliu, o baidaristai negali :?:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 27
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė