Jei ka,tai jie stipriai skiriasi.Antas rašė: pas mane panasus, tik nezinau mach1 ar mach2
Jei zuvis neima, zvejys ima!
Jei ka,tai jie stipriai skiriasi.Antas rašė: pas mane panasus, tik nezinau mach1 ar mach2
Twin powery pvz....Arba kaip visi liatuviai jami ,,rejobi,,tas tai yr gers gelezies shmots,netikslus kaip stoties laikrodis,ala laikys 5 metus.beveik zvejys rašė:Sveiki, pas mane federis http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=18972
o ritė
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=3549
gaudau pastoviai Atmatoje ar Skirvytėje, su pintu valu, šiaip valą susuka gerai, bet kažko man ji per silpna atrodo.
Gal ką galingesnio rekomenduotumete tokiam feederiui? iš patirties aišku
Pvz.:Ryobi Applause arba Zauber.Kuom jie netikslus?Turbut turi omeny,kad vala ne ypac lygiai kloja.Bet kam fyderiui tas ypatingai lygus valo klojimas?makaulė rašė:Twin powery pvz....Arba kaip visi liatuviai jami ,,rejobi,,tas tai yr gers gelezies shmots,netikslus kaip stoties laikrodis,ala laikys 5 metus.
Guru rašė:Neblogi kotai. As ciupinejau 120g. - patiko. Vokiečiai gerai atsiliepia apie 90 gr. patogus rites laikiklis, 120-tiniam ir ziedai padidinti, meta gerai, traukti irgi smagu.
Reikia mokintis rišti mazgus ar ką-pabandžiau paraišioti tai mazgas atlaiko, o nutrūksta "lygioj" vietoj maždaug 3-6 cm aukščiau mazgo esant apie 2 kg apkrovai (bandžiau su svarstyklėm)..antras įspūdis toks, kad bijočiau ant jo kabinti 42gr fox šėryklėlę..vyrgaz rašė:Na va, iš "femos" įsigijau Nanofil 0,1..Lyginant su pintuku, kuris yra "0,1", šitas atrodo perpus plonesnis..Visiškai baltos spalvos, netamprus, perbraukus nagu susiplojo, bet nesusiraitė..Belieka kokią ekonominę ritelę prigriebti ir laukti kol ledai nutirps..
Nanofil 125m 0,10mm Clear -- storis- 0.11056 mm; stiprumas-5.732 kg; ilgis-125m..Blin, tikėjausi geriau..Antas rašė:vyrgaz o kiek jis islaiko? koks svoris ant pakuotes uzrasytas
as irgi iki siol zvejoju tikrai pigiais fyderiais ir nesuprantu kodel iki 120gr fyderis turi buti brangesnis? Jau seniai supratau,kad nebrangus fyderis gali labiau lipt prie rankos ir but mielesnis uz skambiu vardu pavadinta shudaPotropniai rašė: iki siol zvejoju su pigiais feeder'iais 80gr bet jau svorio mazokai tai dabar ieskausi 120
Guru rašė:Neblogi kotai. As ciupinejau 120g. - patiko. Vokiečiai gerai atsiliepia apie 90 gr. patogus rites laikiklis, 120-tiniam ir ziedai padidinti, meta gerai, traukti irgi smagu.
visai galimas variantas..Karalaitis rašė:Ar nebus cia tas variantas kai su "kuolais" virsunes luzta, nes moderate kotas metimo metu pats kai slanga issilenkia, o virsunele lieka beveik tiesi ir metime nedalyvauja. Kazkur buvau foto atrades, kaip fyderiai dirba metimo metu.
pasikeite nuomone mano apie fyderius ir virsuneles per tuos seserius metus,kai zvejoju fyderiu...shimano 26 rašė:kazkur seneli esu skaites,kad ne viena virsunele esi sulauzes ir turi ju daug atsarginiu,kiek pamenu,tu pigesniu po 7-8 litus :D tai kaip is tikruju?:D tingiu dbr kapstyt ta info is praeities:)
senelis rašė:pasikeite nuomone mano apie fyderius ir virsuneles per tuos seserius metus,kai zvejoju fyderiu...
Nežinausenelis rašė:tipo garbolino kruchiau?
na tai as ka ir sakau - kas kam prie sirdies...as labai patenkintas romados river feeder koteliais,kurie man kainavo kapeikas,bet nekeisciau as i koki vardini shuda uz 300 lt...tiesa,virsunes tam koteliui kainavo du kart daugiau nei pac kotasSkridžas rašė:Nežinausenelis rašė:tipo garbolino kruchiau?