va ir aš planuoju wild river'į, tik ne tokį galingą- iki 1 1/4 oz, bus šamokam ir šiaip rudeniui sunkiems msalamsSauliusM rašė:nors vistiek vidinis balsas man kazkodel sako kad geriau wildriveri iki 2 oz imt...![]()

va ir aš planuoju wild river'į, tik ne tokį galingą- iki 1 1/4 oz, bus šamokam ir šiaip rudeniui sunkiems msalamsSauliusM rašė:nors vistiek vidinis balsas man kazkodel sako kad geriau wildriveri iki 2 oz imt...![]()
Xrapas su tokiu gaudo, buvo daves pametyt biski prie Neries, nu idomus toks kotas visai. bet as tai tokiu parametru avida senaji turiu. tai wildo noriu dar galingesnio biski iki 2 oz, nu toks kad butu ir menkei ir siaip lydekai galva nukirst is vidurio nemuno su kokia Jura ir jau ir light dzerkiukui pusiau tiktu... dabar turiu tica tokia iki 2 oz 8 pedu ale bet rankena surfine spiningaut nelabai patogi nes ziauraus svorio rites reiktu, kad riesa nelauztu. arba svino ant galo balvanke su izoliacija privyniot:shelwius rašė:va ir aš planuoju wild river'į, tik ne tokį galingą- iki 1 1/4 oz, bus šamokam ir šiaip rudeniui sunkiems msalamsSauliusM rašė:nors vistiek vidinis balsas man kazkodel sako kad geriau wildriveri iki 2 oz imt...![]()
Normalus cia tas garsas, juk pintas valas. Gal ten tik rites stabdis idomiai dzerzgia vienu metu.Liudovik rašė:Visus su pavasariu!Klausimas, del Major Craft Basspara kotu. http://www.youtube.com/watch?v=61SQ2KSI4ac Perziurejus sita video, fone pastoviai girdisi garsas lyg pintalas nedraugautu su ziedeliais, tai klausimas cia tikrai ziedeliai skleidzia toki garsa ar cia rite taip uzia? Kodel taip yra, netinkamai pasirinktas valas ar cia sita problema su visais Basspara serijos kotais?
SauliusM rašė:as tai ten tuos garsus tai tiesa sakant ant "super" rites nurasyciau... gal sutept ana laikas ir isvalyt ar kazka...
Garso, tai neturetu but, kiek zvejoju su savo irankiais - kapu tyla. Sauliui pritariu, nes netikiu kad bassparai tokius jau prastus ziedus detu...Simonas rašė:Normalus cia tas garsas, juk pintas valas. Gal ten tik rites stabdis idomiai dzerzgia vienu metu.Liudovik rašė:Visus su pavasariu!Klausimas, del Major Craft Basspara kotu. http://www.youtube.com/watch?v=61SQ2KSI4ac Perziurejus sita video, fone pastoviai girdisi garsas lyg pintalas nedraugautu su ziedeliais, tai klausimas cia tikrai ziedeliai skleidzia toki garsa ar cia rite taip uzia? Kodel taip yra, netinkamai pasirinktas valas ar cia sita problema su visais Basspara serijos kotais?
As sutinku, kad ten ir rites stabdis uzia kazkaip idomiai, bet taip pat ir valas. Jo Saninas Daiwas labai pameges.SauliusM rašė:pas Shanina tai rites geros kiek maciau, pagrinde certeitai ir hypercerteitai... bet pas ji zilka tai totalus kanatas uztai ir uzia. pasiimi 8 gyslu ir tylu ramu. bet shanino uzimo ir garsas suvis kitoks.
ne jis vienasSimonas rašė:Jo Saninas Daiwas labai pameges.
Protingi ir kurie tai gali sau leistiSauliusM rašė:ne jis vienasSimonas rašė:Jo Saninas Daiwas labai pameges.protingi zmones atsirenka kas yra kas...
Man rodos sitas variantas teisingiausiasKleckas1978 rašė:Ai stai dabar i galva sove - jei ten kamera ant koto pritvirtina tai as tada suprantu is kur tas garsas - vibracija ten o ne garsas gaunasi - tada viskas OK
kad ant ragu ta kamera zvejui pritvirtinta. atkreipk demesi kai zuvi istrauke...Kleckas1978 rašė:Ai stai dabar i galva sove - jei ten kamera ant koto pritvirtina tai as tada suprantu is kur tas garsas - vibracija ten o ne garsas gaunasi - tada viskas OK
Jei tik gumai tai microjigas su vklejonkeKleckas1978 rašė:perki slamo elite micro jig 2,40 varianta uz 100-150lt ir zvejoji nekazin ka cia ir ismastysi uz kaina iki 200lt.