gal mano toks slangu suvokimas, bet kai kotas ant kurio parasyta 7-21 su 8gr galva ir kanopa ant jos iki puses islinksta nestiprioj srovej, tai mano nuomone yr visiskas slangas... Kas svarbiausia as ji pasiemiau pasipurtes ant kranto ir neatrode toks jau baisus, o vandeny buvo labai didelis siurpraiz. Gal Sauliau tu jo zvejyboj taip ir neisbandei ?
pora kart vartikles meciau, paskui pusbroliui perleidau. mano supratimu 10-15gr vartikliukem i salacius metytis tai labai normalus kotas. ypac kaip uz tas kapeikas tai parodyk tu man ka nors geresnio tam. as nesakau, kad nera geresniu kotu, tik tie geresni kainuos pusantro o tai ir du kart daugiau. nu o sitas tai toks labai neblogas varguoliskas ekonominis variantas.henyte rašė:gal mano toks slangu suvokimas, bet kai kotas ant kurio parasyta 7-21 su 8gr galva ir kanopa ant jos iki puses islinksta nestiprioj srovej, tai mano nuomone yr visiskas slangas... Kas svarbiausia as ji pasiemiau pasipurtes ant kranto ir neatrode toks jau baisus, o vandeny buvo labai didelis siurpraiz. Gal Sauliau tu jo zvejyboj taip ir neisbandei ?