as nemazai metu su BeastMasteriu gaudziau nes neleido finansai kazka geresnio isigyt, tai labai gerai man dirbo tas spiningas, neturejau jokiu nusiskundimu. Dabar sesei perdaviau astafete ant BeastMasterioAudimas rašė:Puse nakties praskaiciau jusu pokalbius ieskodamas atsakymu i taip rupima klausima koki spiningeli pirkti.(jau savaite kaip kankinuos) Jau buvau sugalvojes imti Technium DF BX 300ML :/
Nes ir ieskau koto 2.7-3m. ir iki 20gr uzmetimo tai mastau apie ML.bet kai forumu vilkai ir dar didesni meskeriu liutai suvare shimanotai kazkaip ir dingo noras to Technium, nors anglis XT100 atrodo gerai, bet itariu rankoje jis nekoks, paskaites kalbu nusivyliau juo.
Ieskau tokio universalo spiningo kaina iki 400lt.
Gaudau stovinciame vandenyje, bet per sezona padarom koki 15 zvejybu ir prie raudones nemuno piliu.
Gaudau: Gumom, mepsais ir voblom. Bet viskas telpa i 20gramu riba.Gal kas normaliai patars kaip susigrazinti saldu miega ir pades issirinkti kotuka.
pabandysiu ir as tau truputi padeti ... VITOLIO pavardyti spiningai geri bet kaina irgi gera , suprantu kaip norisi kuo greiciau nusipirkti o iki tu kotu tau gali tekti nemazai pataupyti ir dar nesiulysiu tau trumpu nes pats noretum 270-300cm. Taigi galiu tau patarti G.Loomis str 274cm 10-21g gl2 - kaina kazkur iki 600lt .Rasau apie ji netodel kad pats ji turiu (ir todel) o todel kad man jis pats universaliausias spiningas koki tik turejau . Meciau dziga iki 28g , viskas gerai , su vartiklem panasaus svorio irgi viskas gerai , pernai rudeni Nery gaudziau eserius su antro numerio sukrem ir mono valu 0, 16 puikiai ir meta pakankamai ir budamas minkstokas zuvi gerai laiko . Su vobleriais irgi teko nemazai pazvejoti , na apie tvicinga cia nekalbesim ne tas spiningas , bet bandziau kazka panasaus pisidirbineti ir spiningas nenuvyle . Na ir dar man svarbu , kad sitas spiningas atleidzia zvejui daugeli klaidu ir su blizge kelis kart i kakta gaves ir per sakas praejes ir i bebryna su manim ineres ir nieko , kaip suprantu tau tai irgi bus aktualu kaip pradedanciam spiningautojui .Audimas rašė:Puse nakties praskaiciau jusu pokalbius ieskodamas atsakymu i taip rupima klausima koki spiningeli pirkti.(jau savaite kaip kankinuos) Jau buvau sugalvojes imti Technium DF BX 300ML :/
Nes ir ieskau koto 2.7-3m. ir iki 20gr uzmetimo tai mastau apie ML.bet kai forumu vilkai ir dar didesni meskeriu liutai suvare shimanotai kazkaip ir dingo noras to Technium, nors anglis XT100 atrodo gerai, bet itariu rankoje jis nekoks, paskaites kalbu nusivyliau juo.
Gaudau stovinciame vandenyje, bet per sezona padarom koki 15 zvejybu ir prie raudones nemuno piliu.
Gaudau: Gumom, mepsais ir voblom. Bet viskas telpa i 20gramu riba.Gal kas normaliai patars kaip susigrazinti saldu miega ir pades issirinkti kotuka.
Koki konkreciau modeli G.Loomis siulai?Lamiglas rašė:pabandysiu ir as tau truputi padeti ... VITOLIO pavardyti spiningai geri bet kaina irgi gera , suprantu kaip norisi kuo greiciau nusipirkti o iki tu kotu tau gali tekti nemazai pataupyti ir dar nesiulysiu tau trumpu nes pats noretum 270-300cm. Taigi galiu tau patarti G.Loomis str 274cm 10-21g gl2 - kaina kazkur iki 600lt .Rasau apie ji netodel kad pats ji turiu (ir todel) o todel kad man jis pats universaliausias spiningas koki tik turejau . Meciau dziga iki 28g , viskas gerai , su vartiklem panasaus svorio irgi viskas gerai , pernai rudeni Nery gaudziau eserius su antro numerio sukrem ir mono valu 0, 16 puikiai ir meta pakankamai ir budamas minkstokas zuvi gerai laiko . Su vobleriais irgi teko nemazai pazvejoti , na apie tvicinga cia nekalbesim ne tas spiningas , bet bandziau kazka panasaus pisidirbineti ir spiningas nenuvyle . Na ir dar man svarbu , kad sitas spiningas atleidzia zvejui daugeli klaidu ir su blizge kelis kart i kakta gaves ir per sakas praejes ir i bebryna su manim ineres ir nieko , kaip suprantu tau tai irgi bus aktualu kaip pradedanciam spiningautojui .Audimas rašė:Puse nakties praskaiciau jusu pokalbius ieskodamas atsakymu i taip rupima klausima koki spiningeli pirkti.(jau savaite kaip kankinuos) Jau buvau sugalvojes imti Technium DF BX 300ML :/
+1 su salyga jei ten dar liko i ka ziuret....SatanKlaus rašė:O aš labai rimtai pažiūrėčiau į Talon, pvz Vi+ serijos, dabar Talonams 40% nuolaida Kote
Dzigui juroje.Arvidys rašė:Taigi atsitiktinai gavau spiningelį. Balzer Energy 70HM 30-60g ilgis 270. Ant koto parašyta Germany, tai įdomu ar jis ten ir pagamintas? Na pats kotelis jau gan senokas, buvo jis naudojamas kaip suprantu pagrinde kaip dugnine meškėrė. Kur galima butu pritaikyti toki kota? Asmeniškai manau gal eitų su juo velkiaut, bet aš taip nežvejoju, o ir išmetimas 30-60g. Kažkoks kosmosas man atrodo. Taigi klausimas kur toki pritaikyt? Ir gal kas galėtu numanyti kiek toks kotelis gali buti vertas?
Daiktas skirtas dzigavimui, nes Zander yra Starkis. O velkiavimui fast akcija netinka. Ninjato prekiauja Rovana, kainos nera aukstos apie 200 - 300 Lt.WooHoo rašė:Sveiki,
neperseniausiai gavau dovanų spiningą.
Viskas ką radau ant jo parašyta:
Ninjato Premium Spinning Zander - IM8 Qumlity Rod
Length 2,40 m; Action: 14-35g;
Praktiškai jokios info apie tuos Ninjato spiningus internete nerandu.
Pats kotas atrodo labai lengvas ir intin kietas (greitos akcijos).
Kiek jis gali kainuoti? Kaip suprantu, toks daiktas turėtų būti skiratas džigavimui ar velkiavimui? Gal klystu?
Ačiū visiems už nuomonę..
Ačiū Simonai,Simonas rašė: Daiktas skirtas dzigavimui, nes Zander yra Starkis. O velkiavimui fast akcija netinka. Ninjato prekiauja Rovana, kainos nera aukstos apie 200 - 300 Lt.
WooHoo rašė:Ačiū Simonai,Simonas rašė: Daiktas skirtas dzigavimui, nes Zander yra Starkis. O velkiavimui fast akcija netinka. Ninjato prekiauja Rovana, kainos nera aukstos apie 200 - 300 Lt.
Matau mano neprofesionalo nuojauta manęs neapgavo..
Kažin ar jis gali būti tinkamas ir gaudyti 5-10 g vobleriais? Kaip suprantu vobleriams irgi geriau yra kietesnis kotas?
Husky Jerk, X-Rap ir panašiais. Pagrinde taikausi į lydekas ežeruose.Simonas rašė:Nu priklauso kokio tipo vobleriais gaudysi, bet sis kotas skirtas stambesniems masalams. Siaip aisku, vobleriams gaudyti turetu tikt.
O virsune iklijuota ar ne? Jei taip nepatvicinsi tada. Ir siaip tvicui yra biski ilgokas.WooHoo rašė:Husky Jerk, X-Rap ir panašiais. Pagrinde taikausi į lydekas ežeruose.Simonas rašė:Nu priklauso kokio tipo vobleriais gaudysi, bet sis kotas skirtas stambesniems masalams. Siaip aisku, vobleriams gaudyti turetu tikt.
Dovanotojui buvau sakęs, kad norėčiau naujo spiningo tinkamo vobleriams, bet esant poreikiui tinkamam ir pametyti kokią sunkesnę blizgę ar padžigauti. Tai matyt, kad užsiciklino ant sunkesnių blizgių ir džigo
Kaip manot, ar pardavinėti ir pirktis kažką kitką, ar dar pabandyti gyvai, kaip dirbs su vobleriais..?
WooHoo rašė:Action: 14-35g
Taigi gramatūrą matai. Per didelio kalibro spiningas tavo 5-10 g vobleriams ...WooHoo rašė:Kažin ar jis gali būti tinkamas ir gaudyti 5-10 g vobleriais?
Na lyg ir neįklijuota, nesimato jokių praplatėjimų ar kažko kas rodytų jog įklijuota.Simonas rašė:O virsune iklijuota ar ne? Jei taip nepatvicinsi tada. Ir siaip tvicui yra biski ilgokas.