Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #363036   Donasssss
 17 Bal 2012 08:55
medzegu kokybe tikrai prasteja,bet kaip ir nerius sake yra teke matyti daug masinu is prancuzijos,kur rida koks 60000-90000 km,o vidus tragiskas,ziuri ir nesupranti kaip taip gali davaryti ta masina,o kartais buna kai rida kokie 400000 km ar dar daugiau ir uztenka jos vidu isvalyti,tada atsuktum spidometra ant kokiu 100000 ir nei didziausias specas nesuabejotu. sujoti,sulauzyti galima bet ka...
 #363039   p.arturas
 17 Bal 2012 08:59
kalba ejo ne apie savara o apie nusilupancias plasmaskes.
pas pazistama irgi firma buvo golfu prisipirkus, tai po metu apsilupo visi blizguciai ir vairai apsilupo ir svara tam itakos neturejo.
 #363044   SauliusM
 17 Bal 2012 09:07
Airis rašė:tai parasyk konkreciai,kokiu greiciu vaziavai,koki posuki islauzti norejai ir panasiai,o ne kaltink syncro,kad i nama pylei. tuo labiau,kad tik ant labai slidaus pavirsiaus jauciasi kada galas pradeda varyti ir masina pradeda traukti i prieki, kaip tu pajutai ekstremalioj situacijoje ,as neisivaizduoju.
greitis buvo apie 80-90 km/h vieta praktiskai jau magistrale vaziavau is Vilniaus isvaziavus. nu kai kyli i kalna savanoriuose. ir paciam jau beveik kalno virsuj sukasi tas kelias taip labai lengvai. vienu zodziu pirma juosta vaziavo fura, antra juosta vaziavau as. fura ant posukio pradejo nest i mano puse. as biskiuka pasitrakiau ir kairiu priekiniu ratu vos vos kabinau sniega salikelej. ta prasme ten kur jau nenuvalyta magistralej. nu ir masina sunesiojo kazkiek. siaip jau buvauu beveik isvairaves, tik *BLYN* isijunge tie keturi varomi ir kadangi vienas priekinis ratas buvo ant asfalto o kitas ant sniego tai jau i toki *BLYN* vertaliota susuko masina, kad ir fisau i ta kairej pusej esancia skiriamaja ar tai juosta ar tai siena aliuminine. siaip beje labai daznai ant to posukio ta siena kazka apsiziuojusi matau, nes kasdien pro ten pravaziuoju i darba vaziuodamas.
 #363054   Donasssss
 17 Bal 2012 09:18
p.arturas rašė:kalba ejo ne apie savara o apie nusilupancias plasmaskes.
pas pazistama irgi firma buvo golfu prisipirkus, tai po metu apsilupo visi blizguciai ir vairai apsilupo ir svara tam itakos neturejo.
tai as ir ne apie svara,o apie vidaus nudrozima ;uolrait
 #363807   SauliusM
 18 Bal 2012 19:30
daba paziurejau tuos mazda 6 filmukus darsyk. nu nezinau kaip ta turbinine 2,3l benziniu varikliu ir keturiais varoma mazda (bet kokiu dolbeniu reik but kad uz tiek babkiu mazda pirkt?), bet eiline benzinine mazda tai as tikrai nepavadinciau dinamiska. kai tokia vairavau nuo subaru nulipes tai pirma mintis buvo kad gal *BLYN* reik islipt ir pastumt ana kad greiciau vaziuotu. o apie tasvisas plastmases salone tai as patyliu. papigiajevskos smelio dezes vaikams dizainas.
 #363857   hipy
 18 Bal 2012 20:45
nu bet ir drasus tu Sauliuk su kibiru vazinedamas kitus kibirais vadint... jau koks pas tave nevalitas, tai dar reiktu paieskot analogisko...
 #363858   SauliusM
 18 Bal 2012 20:47
hipy rašė:nu bet ir drasus tu Sauliuk su kibiru vazinedamas kitus kibirais vadint... jau koks pas tave nevalitas, tai dar reiktu paieskot analogisko...
paieskok...
 #363868   hipy
 18 Bal 2012 20:57
bandziau, neradau...
ta pati dvilitre mazda -20 arkliu ir -0.4 sekundes "iki simto" lyginant su tavo "super caru"...
taip kad tavo legacy dinamika tik urzgime, ir visa galia automatas praeto amziaus sueda :lol:
 #363899   SauliusM
 18 Bal 2012 21:39
hipy rašė: ta pati dvilitre mazda -20 arkliu ir -0.4 sekundes "iki simto" lyginant su tavo "super caru"...
kad -20 arkliu tai sutinku, gal ir dar daugiau realiai, o del -0,4 sekundes tai nebent krentant laisvojo kritimo pagreiciu kai ana nuo tarpeklio krasto pastumtum. tu toliau skaiciukus internete skaityk, o as abi tas masinas esu vairaves ir man tu skaiciuku tai nereik... pas mane irgi aisku ne supercaras ir niekad to nesakiau, bet racionalus automobilis o ne gelda su vaikiskom smelio dezes dekoracijom.
 #363905   EDVD
 18 Bal 2012 21:44
aš irgi taip labai nenurašyčiau mazdos. teko prieš 5-6 metus vairuoti legasy(naują) 2l mechanika, tai nepatiko sankaba ir tai kad kažkaip pavėluotai reaguodavo į gazą, panašiai kaip dyzelis. O mazdai plius už RX8 jamčiau tokią su visais jos minusais :)
 #363910   SauliusM
 18 Bal 2012 21:47
EDVD rašė:aš irgi taip labai nenurašyčiau mazdos. teko prieš 5-6 metus vairuoti legasy(naują) 2l mechanika, tai nepatiko sankaba ir tai kad kažkaip pavėluotai reaguodavo į gazą, panašiai kaip dyzelis. O mazdai plius už RX8 jamčiau tokią su visais jos minusais :)
nezinau kaip del RX8 bet su mazda 6 net dvi svogierkos vazineja. totaliai bobiskos masinos, tik kad kainuoja neprotingai kaip uz ta pagaida. kaina butu 2x mazesne tai dar dar...
 #363915   SauliusM
 18 Bal 2012 21:51
beje, kai pirmasyk atsisedau uz mazda 6 vairo tai pirmas ispudis ir asociacija buvo tai "nu *BLYN*, gazikas"... taip ir prisiminiau iskart kaip malkas is misko su gazelka veziodavom :lol: ir jokiu kitokiu asociaciju.
 #363917   EDVD
 18 Bal 2012 21:51
tėvas turėjo 626 kuri ėjo prieš 6 tai tikrai smagi mašina buvo :) su 6 neteko susidurti galiam sakyti tai ir patilėsiu šitoj vietoj :)
 #363920   hipy
 18 Bal 2012 21:53
SauliusM rašė:kad -20 arkliu tai sutinku, gal ir dar daugiau realiai, o del -0,4 sekundes tai nebent krentant laisvojo kritimo pagreiciu kai ana nuo tarpeklio krasto pastumtum. tu toliau skaiciukus internete skaityk, o as abi tas masinas esu vairaves ir man tu skaiciuku tai nereik...
speju, pavairaves lazeriu fizikas tiksliau pasakys nei gamintojo duomenys... :lol:
SauliusM rašė:pas mane irgi aisku ne supercaras ir niekad to nesakiau, bet racionalus automobilis o ne gelda su vaikiskom smelio dezes dekoracijom.
ir kur jo racionalumas? kad sena kaip gyvenimas pavaru deze - patikimumas? ar kad tai, ko gero, pats zemiausias 4x4 auto, kam tada tas pravazumas? ar cia pizoniskumas turet daug ryjanti, mazai vietos turinti sedana? vairaves ir as ji, bet jis man iki vazinetos 1992m dvilitres mazdos 626 nertraukia...
 #363923   SauliusM
 18 Bal 2012 21:54
as pats dar kazkada senais laikais mazda 323F turejau. nu ten su dinamika viskas gal ir puse bedos buvo. bet po kiekvienos zvejybos reikdavo arba guoli arba amortizatriu keist. po kurio laiko jau buvau pradejes senus amortikus is svalkes po pydisoka pirkt, kad poroj amortiku keist nereiketu :lol:
 #363928   SauliusM
 18 Bal 2012 21:57
hipy rašė: iki vazinetos 1992m dvilitres mazdos 626 nertraukia...
oj *BLYN* *BLYN*... kalba ejo apie mazda 6 dabar jau pasirodo 626 ir dar 92metu... :lol: o kas ir kaip su subaru tai jau rases turbut 15 kartu, nematau prasmes kartotis del vieno is medzio iskritusio ufonauto.
 #363938   Diver
 18 Bal 2012 22:10
be reikalo ten ant toyotu vare. geros masinos. patvarios. sakyciau butu didele subaru konkurente jei turetu rimta keturiu ratu pavara. nekalbu apie rimtus toyota dzipus. jie super masinos.
Paskutinį kartą redagavo 1 Diver. Iš viso redaguota 18 kartus.
 #363939   Feedaristas
 18 Bal 2012 22:11
Seni kaip pasaulis. As tau kaip pavyzdzius daviau. Jei pas tavo gimines tos mazdos is kokios indijos parvaziavusios tai ko tu tikies kad jos kaip barskuciai... Draugas turi ta mazda6 sport line, odinis salonas, trauka puiki, plastmases minkstos...

Just sayin...
 #363940   SauliusM
 18 Bal 2012 22:12
Diver rašė:be teikalo ten ant toyotu vare. geros masinos. patvarios. sakyciau butu didele subaru konkurente jei turetu rimta keturiu ratu pavara. nekalbu apie rimtus toyota dzipus. jie super masinos.
+1
 #363942   hipy
 18 Bal 2012 22:12
SauliusM rašė:oj *BLYN* *BLYN*... kalba ejo apie mazda 6 dabar jau pasirodo 626 ir dar 92metu... :lol: o kas ir kaip su subaru tai jau rases turbut 15 kartu, nematau prasmes kartotis del vieno is medzio iskritusio ufonauto.
tau kaip nesuprateliui tiesiai pasakysiu - technologiskai tavo legasis ir po 15 metu dar kontrabandinio lygy, todel ir lyginu su 626 (kad teisingiau butu :lol: ). o kad tu kazka kazkam rases 15 kartu, cia ne argumentas (as irgi pries tris vasaras Petrui buvau irodes kad tas legasis shudo kruva) - arba diskutuojam normaliai, arba lysk po sluota...
 #363943   SauliusM
 18 Bal 2012 22:13
Feedaristas rašė:Seni kaip pasaulis. As tau kaip pavyzdzius daviau. Jei pas tavo gimines tos mazdos is kokios indijos parvaziavusios tai ko tu tikies kad jos kaip barskuciai... Draugas turi ta mazda6 sport line, odinis salonas, trauka puiki, plastmases minkstos...

Just sayin...
abi tos mazdos pirktos is salono Lietuvoj naujos...
 #363945   SauliusM
 18 Bal 2012 22:14
hipy rašė:
SauliusM rašė:oj *BLYN* *BLYN*... kalba ejo apie mazda 6 dabar jau pasirodo 626 ir dar 92metu... :lol: o kas ir kaip su subaru tai jau rases turbut 15 kartu, nematau prasmes kartotis del vieno is medzio iskritusio ufonauto.
tau kaip nesuprateliui tiesiai pasakysiu - technologiskai tavo legasis ir po 15 metu dar kontrabandinio lygy, todel ir lyginu su 626 (kad teisingiau butu :lol: ). o kad tu kazka kazkam rases 15 kartu, cia ne argumentas (as irgi pries tris vasaras Petrui buvau irodes kad tas legasis shudo kruva) - arba diskutuojam normaliai, arba lysk po sluota...
nu ka su tavim gali normaliai diskutuot jei tu vejus rasai?
 #363947   hipy
 18 Bal 2012 22:15
Diver rašė:be reikalo ten ant toyotu vare. geros masinos. patvarios. sakyciau butu didele subaru konkurente jei turetu rimta keturiu ratu pavara. nekalbu apie rimtus toyota dzipus. jie super masinos.
nu o kam ne dzipui reikalinga rimta keturiu ratu pavara? 99.5% tokiu legasiu kaip pas Sauliuka nuo asfalto nenusuka... retas durnius uz 2-3 atvejus metuose permokes uz automobili ir pastoviai islaidaus kurui ir eksploatacijai...
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė